Şimdi Ara

2020 de askerlik 00'lılar mezuna kalabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu bu askerlik ile ilgili bir şey kafama takıldı şimdi ben 2000 haziran ayı doğumluyum askerlik için bildiğiniz gibi 20 yaşında olanlar çağrılıyor. Şimdi biz bu sene mezuna kalırsak askerliği tecil etme şansımız olmuyor mu ? yoksa yoklama ayına göre değişebiliyor mu durum yani 20 yaşına 2020 haziranda gireceğim içi o sene hazirana kadar askerlik sıkıntısı olmaz mı?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne tesadüf ben de 2000 haziran doğumluyum :D bence olmaz sıkıntı 20 yaşından önce çağırmazlar
  • kardesim liseyi bitirenler icin 3 yil tecil veriyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E-Devlet'ten "askerlik durum belgesi sorgulama" sayfasından son yoklama tarihine bak.

Bende 2000'liyim , o sayfada yazan tarihe kadar tecil ettirme hakkın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmaca. -- 15 Temmuz 2019; 19:10:35 >
  • Kalabilirsin. Ama gidip tecil etmen gerekiyor yoksa uğraşırsın. Yakalandıgında kagıt imzalatıyorlar sonra bir daha tecil etmezsen tutup götürüyorlar. Haberin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2000 haziran doğumluyum :D tecilim yıl sonunda bitiyordu, gittim askerlik şubesine 3 yıl uzattırdım. sen de git, 15 dk bile sürmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarim saatlik iş .Riske alma simdiden yaptır.
    Kafan rahat olsun.

• evet yaptırmamız lazım hocam bende onu düşünüyorum
  • arkadaşlar herkese teşekkür ederim tecil ettiren arkadaşlar belge olarak ne isteniyor diploma vb. gerek var mı?
  • sosis_salam kullanıcısına yanıt
    Diploma lazım evet. Yanında da vesikalık fotoğraf götür + kimliğini götür. Bunlar yeterlidir.
  • 6lue 6 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Ben Ağustos 2000 doğumluyum e devletten baktığımda bu sene sonuna kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyor gidip tecil ettireceğim

• Üniversiteye kayıtlı veya dondurmuş isem okul kendisi tecil yapabiliyor mu öyle bişeyler duymuştum aktif öğrencileri üniversite direkt olarak hallediyor diye üni bırakıp 2020 yks ye hazırlanacağım da ders kaydı yapsam en azından kendiliğinden tecil gibi bir durum olur mu yoksa kesin şubeye mi gidilmeli?
    Bir de lise diploması üniversitede şu anda e devletteki belge geçerli olur mu acaba?

• Arkadaşlar bu 3 yıl tecil mevzusu askerlik çıktıktan sonra mı üç yıl yoksa liseden mezun olduğun andan itibaren mi 3 yıl ?

• xms2k X kullanıcısına yanıt
    İnternette araştırırsan "liseden mezun olduğun andan itibaren 3 yıl" bilgisine ulaşabilirsin.

Teyit amacıyla bir de sen bak.
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Askerlik yaşı 20 değil mi?
  • 6lue 6 kullanıcısına yanıt
    Askerlik yaşı 20'dir.

2020 de askerlik 00'lılar mezuna kalabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmaca. -- 16 Temmuz 2019; 11:24:37 >
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.