Şimdi Ara

2020'de PS4 Almak Mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Genel olarak PC'de Online fps oyunları(Csgo,Pubg, Apex Legends,..) oynayan ve son günlerde evli ve artık oturma odasında biraz daha fazla vakit geçirme gereği duyan biri olarak içimdeki "PS al" seslerine kulak vermeye karar verdim. Kulaklık takmadan bir yandan çayımı yudumlayıp bir yandan güzel vakit geçirmek için iyi bir çözüm diye düşündüm.
    Ancak şöyle bir durum var: PS'a çok uzak birisiyim. Hem Fifa-PES haricinde oyun oynamışlığım yok hem de bunlar dışında kalan hikaye modlu oyunların çok sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Nitekim film izlemekten farksız geliyor bana. Sen de oynasan birebir aynı aşamalardan geçiyorsun ben de... Üstelik zorlandığın yerde oyun sana "şimdi şu tuşa bas, hah şimdi de buna" diyerek yol gösteriyor.
    Uzun lafın kısası 2 sorum var.
    1.si: Zannediyorum PS5 çıkma aşamasında(çok bilgim yok), hal böyle iken PS4 almak ne kadar mantıklı?
    2.si: Her ne kadar hikaye modlu oyunları uzaktan sevmiyor olsam da oynayanlara bir gıpta etmiyorum da değil, hani! Deneyip göresim de var bir yandan. Benim gibi biri için PS almak parayı sokağa atmaktan farksız mı yoksam?

• Oyun dünyasıyla çok alakan olmadığı anlaşılıyor yazdıklarından. Hal böyle iken konsol ya da pc almanın mantıklı olmadığını düşünüyorum. Paranı alaksız olduğun bir alana harcama boşuna bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollar için en doğru zaman, son demlerini yaşadıkları dönemlerdir bence. Bir defa konsol donanım olarak gelebileceği en iyi duruma gelmiş, arızalarından bayağı bir arındırılmış oluyor. Diğer taraftan bir çok oyun bedavadan biraz daha pahalıya satılıyor. Son olarak bir nesil boyunca çıkmış harika oyunlardan hangisini oynayacağınıza şaşıracağınız bir duruma düşüyorsunuz.

Kısaca ben almanızı öneririm.

• kortor K kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımdan oyun dünyasıyla çok haşır neşir olmadığımı çıkarmak için analiz yapmaya gerek yok. Ama Csgo ve Pubg de toplam 5000 saatten fazla otnamışlığım var. Sonuç olarak kendime kısıtlı da olsa ait bir oyun dünyam var diyelim. Kaygım hikaye modlu oyunları sevemeyip konsola boşa yatirim yapmak benim de. Cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler. Peki PS5 çıktıktan sonra 4’e oyun çıkmaya devam eder mi? Ederse ortalama kac yıl sürer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z1twaquar kullanıcısına yanıt
    Buna cevap vermek zor ama 1-2 yıl destek vereceklerdir diye düşünüyorum. Şu da var yeni çıkacak konsolda geriye dönük uyumluluk olacağı yönünde kuvvetli açıklamalar var. Yeni konsol alıp, ucuz ve önceki dönemdeki oyunları da oynama şansınız olabilir.

• İmkan varsa alınır (exclusive oyunları oynar, satarsın) PC'de multiplatform oyunlarla takılırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Ps5 almak mantıklı mı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z1twaquar kullanıcısına yanıt
    Ne analizi? Yazdıklarından bu anlaşılıyor ve bundan dolayı boşuna para vermiş olursun diye düşünüyorum dedim. Neyin analizi? Nasıl bir fikir yürütmesini bekliyorsun insanların?

• Simdi artik mantikli degil beklemek mantıklı ama ps5 oyunları ps4 de çıkıp medium high vs ayarlanabilecek ve oynatmaya devam edebileceği yani ortak olacağı muhabbetini var ki olması gerekende budur.
    Ama şuan için ileriye yönelik düşünüyorsanız mantıklı değil.
    Ama eğer ben çok son oyunlari oynamak önemli değil diyorsanız ps4 de rdr 2 gibi efsane bir oyun ve birçok kaliteli güzel grafiklere sahip oyunda var.ps 5 yaklaşmasıyla güzel bir fiyattan ps 4 olursa o zaman mantıklı.yani aslında size kalmış birşey hocam

• Bir kere hikaye bazlı oyunlara bu gözle bakman son derece yanlış. Konsol alacaksan konsola özel oyunu oynamamak yada nasıl diyeyim hikaye bazlı oyunları oynamamak ne denli doğru.
    Şu söylemine takıldım, film izler gibi oyun oynuyorsun oyun sana sıkıştığında şuna bas buna bas geç diye söylüyor diyorsun. Bu ipuçlarını istersen tamamen kapatabiliyorsun oyunda. Madem öyle oynayamıyorsun bu şekilde denersin.
    Kısacası oyuncuyum diyorsan başta zaten bu tür oyunları oynuyor oynayabiliyor olman gerekir.
    Yoksa konuda diğer arkadaşların dediği gibi bırak konsolu, Pc (oyun amaçlı düşünecek olursak) yada konsol sana hitap eden bir teknoloji değil gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 14 Kasım 2019; 1:44:20 >
  • Bence boşver alma. Counter Strike Global Offensive ve Pubg'yi 5000 saat oynadıysan gerek yok. Zevk alacağını sanmıyorum çünkü sen rekabeti sevmişsin. Aksiyonu, vurduyu kırdıyı sevmişsin daha çok. Muhtemelen AAA veya Exclusive oyunlardan da uzaksın. Hatta direk oyun sektöründen uzaksın. Bu oyunları oynamayacaksan konsol almana gerek yok. Paran boşa gider.

Üstteki arkadaş haklı. Hikayeli oyuna bakış açın yanlış. Ama senin kararın tabi, zevk alıyorsan sorun yok. Daha nice 5000 saatlere.
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    ben pes ve fifacıyım ve izlediğim bütün videolarada pesçiler ve fifacılar hiç düşünmeden ps4 labilir diyor
  • CS pubg oynayan birisi olarak oyun zevkine uygun bir cihaz olmayacağını düşünüyorum sıkılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.