|
2021 Fiat Egea donanım seviyeleri arasındaki farklar

-
-
merhaba egea cross 1.4 lounge paket + plus paket spor gri (nardo gri) olarak 180 bin TL'ye kapora verdim hayırlısı olur umarım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatı dondur hiç bir şey satın alma ... -
İyi bakın şimdiden bu arabalara, çok çizmeyin. 4 yaşına geldiğinde 2. el almayı planlıyorum sizlerden :D
-
o fiyata 1 milyon km de 1960 model bugatti eb110 alırdın.
-
Easy yine yalıtımsız mı acaba...
-
Milletin dilinden düşmeyen bir araba ya ucuzluk olduğu içindir ya da aşırı lüks -
ah şuna sunroof ve otomatik koyun 1.0 turbo benzine gidip alayım bayiden ön koltuk ısıtmalarda gelmiş tamam araç kalitesiz bir araba ama bu özelliklere gerçekten f/p
-
1.4 benzinli motor çöp
-
Hocam Easy'nin diğerlerinden yalıtım malzemesi farkı mı vardı?
-
Lansman rengi ve donanımları güzel ama yollarda buzdolabı beyazı ve kapaklı jantlar olanını görecek olmamız üzucü
-
1.0 motor yapmışsınız 1.4 e daha ne gerek var -
Lan biraz araştırayım dedim ,adamlar bluetooth teyip koymuşlar , bluetooth ile görüşme yapılıyo ama telefondan müzik çalmıyo en düşük donanımdaki teyiple ..
yani sırf millet plus donanım alsın 8000tl versin diye yapılırmı bu
-
yıllardır atmosferik arabam oldu şehir içerisinde çok sıkıntı olmuyor ama uzun yolda atmosferik araba çöptür gerçekten sanıldığı gibi de az yakmıyor bastığın için
-
Sedanla HB'nin yan camları bile farklı (renkli camdan bahsetmiyorum). Sedanda altta kapı fitili bile yoktu. Ben de makyajlar bir şeyler değişti mi diye merak ediyorum işte... Tam bilen varsa yazar ama burada zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 9 Ocak 2021; 18:57:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Txrboz
yıllardır atmosferik arabam oldu şehir içerisinde çok sıkıntı olmuyor ama uzun yolda atmosferik araba çöptür gerçekten sanıldığı gibi de az yakmıyor bastığın içinArtı olarak 1300cc motor vergisini de aşıyor
-
Egea HB 1.6 multijet otomatik kullanıyorum. Hatchback ve station wagon kasalarda ACC (adaptif hız sabitleme) özelliği var. Özellikle uzun yolda öndeki araca göre mesafe ayarlayıp rahatça yol alabiliyorum. Öndeki araba fren yapınca araba kendiliğinden fren yapıyor, hızlanınca ayarladığım hıza kadar çıkıyor.
Bu makyajla birlikte birkaç özellik daha eklemişler. Bence güzel olmuş.
Ama otomatik vites seçeneği kesinlikle olmaso gerekir. Manuel kullanmak istemeyen çokça kişi var. -
Yani alacaklara tavsiyem 1.0 turbo benzinliyi alsınlar hem 3 silindirin sesi güzel hem de yazılımla güzel performans artışı olacaktır çünkü kırpılmış makina 500xte 120hp 140a yolu var
-
Geçen yaptıgımız haberdede yanılmıyorsam fiyatını yazmamıştınız ediyör kimse duyurulur
merhaba egea cross 1.4 lounge paket + plus paket spor gri (nardo gri) olarak 180 bin TL'ye kapora verdim hayırlısı olur umarım...
|
İyi bakın şimdiden bu arabalara, çok çizmeyin. 4 yaşına geldiğinde 2. el almayı planlıyorum sizlerden :D
|
o fiyata 1 milyon km de 1960 model bugatti eb110 alırdın.
|
Lan biraz araştırayım dedim ,adamlar bluetooth teyip koymuşlar , bluetooth ile görüşme yapılıyo ama telefondan müzik çalmıyo en düşük donanımdaki teyiple .. yani sırf millet plus donanım alsın 8000tl versin diye yapılırmı bu |
Kim ne derse desin bu piyasada sıfır olarak en mantıklı araç Egea'dır. 1.4 benzinli Easy + Plus paket alacaksın, kafan rahat bineceksin. 100 bin 150 bin kmleri devirmiş c segment diğer araçlardansa sıfır alırsın kafan rahat eder. Easy ve Plus paket ile de elzem olan tüm donanımlar ekleniyor zaten.
|
ah şuna sunroof ve otomatik koyun 1.0 turbo benzine gidip alayım bayiden ön koltuk ısıtmalarda gelmiş tamam araç kalitesiz bir araba ama bu özelliklere gerçekten f/p
|
Benzer içerikler
- tabii premium ne kadar
- 1 telefonda 2 whatsapp
- netflix üyelik
- uygulama indirmeden karekod okutma
- instagram yardım merkezi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X