Şimdi Ara

2022 cla 4 matic bozuk yolda gelen tıkırtı sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni araç aldım cla 200 4 matic bugun aracımla bozuk yola girdiğimde aracımda değişik sesler farkettim özellikle sol ön tarafta sizce neden olabilir yarın servisten randevu aldım bi gelişme olursa buraya yazıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sol-ön taraf deyince akla ilk elektrikli direksiyon kutusu geliyor.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Ya sanki sol üst hoperlorün ordan geliyor gibi ama %100 eminim sol taraftan tıkırtı geliyor

• Bozuk yoldaki vibrasyondan dolayı araç trim sesi yapıyor anladığım kadarıyla. Bence çok dert etmeyin. Servise götürseniz, servis elemanları sesi duyup, yeri tespit etmek için, aracı bozuk yolda seve seve kullanacak, sonra bir silikon sprey yahut 1-2 vida sıkıp gönderecek. Daha kötü senaryoda aracın orasını, burasını söküp tekrar takacaklar ve bazı plastik tırnaklar esneyeceği için aracın ses yapma ihtimali artacak.

• Her aractan gelir ses. Cla zaten sert arac bu tur seslerin gelme olasiligi daha yuksek. Dert etmeyin muzigi acin boyle seyler icin sagini solunu elletmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz takıntılıyım galba fazla zırlıyınca rahatsız oldum

• trim sesleri. konsol plastiğinden geliyordur. bizde düz yolda da geliyor, mercedeste bozuk yolda gelmesi normal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yollar bozuksa yanlış araç seçmişsiniz

• Araç sert süspansiyonlu zaten yapısı geregi ama problem muhtemelen direksiyon kutusu yazık bı ton para ver lüks diye daha ilk günden şu koyverdin garantiden değiştirirler de işte zor günler  

• Yeni kasa cla takipte olduğum bir araç ve eski kasar sert değildir diye düşünüyorum

Süreci takibi bırakmayın derim

• Bugun toplantım olduğu için gidemedim perşembe gününe randevu aldım

• https://www.youtube.com/shorts/kSWk1nlGd4k?feature=share

Arkadaslar bu ses normal mi YouTube video yükledim bakarsanız çok sevinirim 👍🏿

• Bence Alt takım veya trim parçasından geliyor tek çözüm servis gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt

Can sıkıcı bozuk yolda daha da artıyor

• Bizim burada gazi bir piyade yarbay var sag ayagi kopmus arabalarla hasir nesir ilgileniyor, tamirini yapiyor klasik bir mercedesi var. Alt takimdan geliyor gibi amortisor takozu veya burctan dedi.

Sonra yillarca calistim hakkimla alin terimle kazandim bacagimi feda ettim ama bak bindigim arabaya 90 model mercedes E200. Cok mal haramsiz, cok laf yalansiz olmaz unutma dedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.