Şimdi Ara

2022 LG TV Problem Çözümü Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Geçen hafta perşembe gecesi mediamarkttan piyasaya göre uygun sayılabilecek LG 75NANO766 TV satın aldım. Pazartesi günü kurulumu yapıldı.

Tv de bir sorun yaşıyorum. Donanımsal mı yazılımsal mı anlayamadım sizlere danışmak istedim.

İlk kurulduğu gün tv de bir sorun farketmedim. Samsung Sound Barımı, Playstation'u ve Teledünya kutusunu tv'ye bağladım.

Ertesi gün disney uygulamasında bir ağırlık hissettim. Sonrasında gain, turkcell tv kurunca onlarda bu ağırlık iyice arttı ve kasmaya dönüştü. Uygulamaların menülerinde gezinirken takılma ve 4-5 sn tepki vermeme sorunu yaşıyorum. Bu sorunu yaşarken ses açıp kısmaya basıyorum, tv y kapatıyorum tepki yok. Bir 5sn sonra yaptığım sırayla uygulanıyor. Önce ses açılıyor sonra kapanıyor ve tv kapanıyor. Bu olay sürekli olmuyor ancak 4-5 dk da bir yaşanıyor genelde.

-Çözüme ilişkin olarak tv yi fabrika ayarlarına döndürdüm. İlk denememde diğer eski şeylerin hepsini yaptım. (Soundbar bağlama, teledünya vs) Yine sorun yaşadım.

-Dün gece tekrar sıfırladım cihazı. Bu kez farklı olarak soundbarı bağlamadım. (aynı kumandaya tanımlıyorum belki kumandayı bozuyordur ve tepki vermesini geciktiriyordur diye). Baştan 1 saat kadar devamlı kurcaladım sorun yaşamadım. Sonra cihazın içinde gelen ve kullanmayacağım gereksiz uygulamaları (apple tv, rakuten, vsvs ) sildikten sonra yine sorun ortaya çıktı. O zaman tespiti yaptım. Demek ki bu uygulamaları kaldırınca bir soruna yol açıyor. Tekrar sıfırladım. Bu kez uygulamaları ellemedim ancak soundbarı yine kumandaya bağladım. Gece yattım sabah kalktım. 1 saat kadar kurcaladım sorun yaşamadım. Sonrasında yine oldu.

-Şimdi LG 'nin sitesinde dün yayınlanan bir update gördüm onu indirdim. Eve geçince onu deneyeceğim. Sizce sorun nedir? Yazılımsal mı donanımsal mıdır? Göreceli uygun bir fiyata aldığım için iade etmek istemiyorum. Yerine yenisini koymam mümkün değil.

-Cumartesi günü için servis yazdırdım. Gelip bir sorun göremezlerse 300tl servis ücreti alacaklarmış birde. Her an olmuyor ama ben detaylı olarak videolar çekip göstermeyi düşünüyorum. Eğer bir sorun var ise birebir değişim talep edeceğim ancak bilemiyorum değiştirirler mi uğraştırırlar mı. Yeni bir üründe bunları yaşamak sıkıcı oluyor. Umuyorum sorun bu update ile ortadan kalkar.

Sizlerden bu konudaki görüşlerinizi, tecrübelerinizi aktarmanızı rica ediyorum.

• Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen de yazmıştım.Verin iade gitsin.Garantisi olan cihaza 300 tl servis ucreti de neymis?
    Milleti iyice keriz bellediler.insanlar anlamak zorunda mi teknolojiden?
    philips ,lg bunlarin servisler evlere şenlik uzak durun bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.