2023 Ramazan kolilerini yardımlarını paylaşabileceğimiz takip edebileceğimiz konumuz hayırlı olsun. Ben gördüğüm bazı kolileri paylaştım sizler de fırsatları paylaşıp destek verebilirsiniz. Özellikle kupon iade vs gibi komboları paylaşıp yararlanabiliriz. |
2023 Ramazan Kolisi
-
-
Öncelikle konu için teşekkürler,hangi paket daha uygun hangisi daha f/p bunlara bakmak lazım..
Adamlar 20 parça yazmış 4 parçası puding(!)
-
Önlerden yerimizi ayırtalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine adam öpmece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz sana inaniyoruz hocam. Senden haber bekliyoruz seni sectik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün excel dosyasına en ucuz paketleri yazdım şok, carrefour, migrosun kini karşılaştırdım. şok kafa kafaya çıktı ama carrefounki ve migorsun ki 70-80 lira ucuz çıktı. tabi bu piyasada fiyatlar değişken
şok
carrefour
migros
-
getir daha mı hesaplı duruyor
-
Tam adamını seçtin... Çiğnemek bile zor geldiği için az yiyecek kadar tembelim...
-
Arkadaşlar tek tek almak daha mantıklı değilmi? Bu koliler bana hep çok saçma gelmiştir.
-
merhaba
ben adıyaman ilindeyim ev ağır hasarlı giremiyoruz.
zor durumdayız yardımcı olur musunuz
deprem kolisi nasıl temin edebilirim.
whatsapp numaramı yazayım.
05358802684
Carrefour axese %20 indirim yaptığı için ben ordan aldım
Online alim olur mu bölgemde market yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Carrefour'da ramazan kolilerinde 1,5 ve 10'lu alımda %20 indirim var.
-
Ben onlineden aldım olur gözüküyo
www.bizimtoptan.com.trRamazan Erzak Kolisi (15 Çeşit / 16 Parça) | Bizim Toptanhttps://www.bizimtoptan.com.tr/ramazan-erzak-kolisi-15-cesit-16-parca
-
2 adet olarak klasik sipariş versek bu %20 indirim olur mu ? deneyen oldu mu
-
olur gibime geliyor ancak şöyle yapın denemek icin. 2 adet atın sepete kampanyaya juzdandan katılın. Siparişi 2 gün sonraya alın. 1 iş günü içerisinde ekstreye yansımaz ise indirim siparişi iptal edebilirsiniz
Safları kandırmaca, satilmayanlari itelemece.
hocam ürün gelene kadar ücreti provizyonda tutar. tutar dönem içine geçince indirimi verdi bana da.
dün excel dosyasına en ucuz paketleri yazdım şok, carrefour, migrosun kini karşılaştırdım. şok kafa kafaya çıktı ama carrefounki ve migorsun ki 70-80 lira ucuz çıktı. tabi bu piyasada fiyatlar değişken şok carrefour migros |
Öncelikle konu için teşekkürler,hangi paket daha uygun hangisi daha f/p bunlara bakmak lazım.. Adamlar 20 parça yazmış 4 parçası puding(!) |
Arkadaşlar tek tek almak daha mantıklı değilmi? Bu koliler bana hep çok saçma gelmiştir. |
Yine adam öpmece
|
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- bim kokoreç fiyat
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X