Şimdi Ara

2024 c3 puretech 110hp benzinli kronik sorun varmı lpg takılırım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracı yeni aldim, biraz bindikten sonra lpg takmak istiyorum, servisler aracı kabul etmiyor, dolayısı ile garanti sıkıntıları yaşayacağım ama kullandığım birçok arabada garantiden çıkmasın diye mecburi bakım harici servise gitmedim, yenilerde kronik sorun yok diyorlar siz ne dersiniz? garantisi bitene kadar sizce bir sorun yasarmiyim? yaşarsam yaptığım tasarrufun hepsi gider, ama sorunsuz arabalarda olduğu gibi servise bakım harici gitmeyeceksem super olur.. bu arada yılda 30000 km yapıyorum lpg parası 1 yılda çıkar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lpg takılmıyor onlara diye biliyorum. birsekilde taktın diyelim normalde lpg ile ilgili aksamlarda garanti gider. ama markalar genelde tüm garantiyi iptal etme eğiliminde olurlar. lpg firmaları ise yaptıkları işlem ile ilgili araçta bir sorun olursa 3-5 bin tl ek ödeme ile aracınıza garanti yaparlar.

2019 kasasını kullandım. o araçlarda kronik bir sorun bilmiyorum.

• hocam bende de 2024 c3 aircross var bu 1.2 lerin hepsinde hararet sorunu var.Muhtemelen uzun yol yapmadınz için yaşamadınız.

şurdki videoyada bakarsanız 20.snaiyede hararet yükselip iniyor. Kronik bi hararet sorunu mevcut

Mustafa Aksoy (HATASIZOĞULLARI)youtube
    #0-160 #C3 #Citroen #EAT6 #Puretech #Shine Bold ***Trafiğe kapalı yolda çekilmiştir.***
    https://www.youtube.com/watch?v=I06lXYEsvfI
  • Hocam bu araca LPG takılıyor ama motoru ufak ve aluminyum alaşım olduğu için yüksek sıcaklık motor ömrünü çok etkiler. Üstelik trigerin yağda çalıştığını da hesaba katınca bu sistemin faturası yüksek çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.