< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C SEGMENTİ OTOMOBİL (11. sayfa)
-
-
Merhabalar,
Araçlarınızın ruhsatında taşıt tipi ve yakıt cinsi ne olarak yazılmış?
-
Hondalarda yakit tipi olarak benzin yaziyormus, benzin+ elektrik yazmasi lazim dedim bayiye hondalarda bu sekilde cikiyor dedi
E dedim egzoz muayenesinden nasil muaf olacagiz tuvturke uygunluk belgesini gosteriyorsunuz muaf oluyorsunuz dedi.
Baska bayiden hrv almis bir arkadasinkine de baktim, onda da benzin yaziyor yani bayi ile alakasi yok olayin.
Tasit tipi ab hatcback yaziyor arac sinifi m1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabınıza teşekkürler. Benim ruhsatta da aynı şekilde yazıyor. Yalnız Tüvtürk müşteri hizmetleri ruhsata bakarız, uygunluk belgesine değil dedi. Sanırım vakti geldiğinde biraz uğraştıracak. Ruhsatlarımızın bu haliyle aracımızın hibrit olduğunu belgelememiz mümkün görünmüyor gibi.
Ayrıca araçla ilgili ayrıntılı bilgilendirmelerinizi keyifle izliyorum. Paylaşımlarınız için teşekürler.
-
Valla buyursunlar yapsinlar egzoz muayenesini aracin bir rolantisi yok sifir emisyon cikar sonucta .cozulur en kotu ruhsatlari degistiririz hallolur. 3 sene sonraki meseleye simdi dertlenmeyelim.quote:
Orijinalden alıntı: fuzuli70Cevabınıza teşekkürler. Benim ruhsatta da aynı şekilde yazıyor. Yalnız Tüvtürk müşteri hizmetleri ruhsata bakarız, uygunluk belgesine değil dedi. Sanırım vakti geldiğinde biraz uğraştıracak. Ruhsatlarımızın bu haliyle aracımızın hibrit olduğunu belgelememiz mümkün görünmüyor gibi.
Ayrıca araçla ilgili ayrıntılı bilgilendirmelerinizi keyifle izliyorum. Paylaşımlarınız için teşekürler.
Siz ne zaman aldiniz, ne aldiniz, ne renk. Tüketimlerinizi paylaşın mümkünse resimli olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Ağustos 2024; 10:59:14 >
www.hepsiburada.comRizline Honda Jazz Executive 3D Havuzlu Paspas+Bagaj Havuzu Fiyatıhttps://app.hb.biz/myi0oqookRqY
az önce teslim aldım gittim denedim gayet güzel; malzemesi de edare eder çok seçeneğimiz yok zaten.
diğer türlü ananonim paspas alıp kesip biçmeniz lazım.
-
www.hepsiburada.comRizline Honda Jazz Executive 3D Havuzlu Paspas+Bagaj Havuzu Fiyatıhttps://app.hb.biz/myi0oqookRqY
-
2008-2013 arasi Honda Jazz kullandim, 1 kere sorun yasamadim, gule gule kullanin
hem jazz hem de sonrasinda aldigim diger 3 aracimda hep YPS Plast marka bagaj havuzu kullandim, tavsiye ederim
edit: dezavantaj olarak sunu sayabilirim, depo ufak. uzun yolda surekli benzinci gir-cik derdi oluyor
bagaj ufak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 20 Ağustos 2024; 13:35:10 > -
Bu seferki 40 litreyle1000km ye yakin gidiyor, depo sorun degil artik. Daha uzun yol yapmadim, yaparsam yazarim
Yeni bir şey öğrendim.
malum jazzın infotainment sistemi 3.3 milyonluk crv ile aynı
crv de android auto kablosuz ama bizde değil( en azından fabrika çıkışı değil)
bir şekilde fabrika da kapatmışlar ama açması çok kolay
araç accessory modundayken teybin home+ses+back tuşlarına aynı anda bir on saniye kadar basıyorsunuz.
sonra çıkan menüden sag usmartphone settings e tıklayıp sag ustten android autoyu secip usb only deki tıkı kaldırıp usb/wireless tıkını altif ediyorsunuz.
üst sagdaki retun return yapa yapa ana ekrana geri geliyorsunuz.
daha önce telefonunuzu kablolu olarak kurduysanız , cihazı kaldırıp bu sefer kablosuz olarak tekrar kurun.
yanlız sorumluluk kabul etmiyorum ne yaptığınıza dikkat edin; başka bir ayarı bozup ta bana gelmeyin :)
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Ağustos 2024; 14:51:5 > -
Baştan sonra konunuzu keyifle okudum ve her zaman ki gibi takip edeceğim @tasshelhoff Hocam. Ben de 2024 Honda City sahibi olarak, Bayii de incelemiştim tabii dediğiniz gibi o zaman ki fiyatı çok uçuktu. Hatta bayii bizi notere götürürken (Kendi aracımı takasa vermiştim) bir Honda Jazz ile götürdü gerçekten hoş bir araç. Tabii benim için bagaj önemli olduğu için (City nin bagajı 519 Litre) City tercih ettiğim için çok memnunum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
-
Tesekkur ederim
hocam montaj sonrası resimde ekleyebilir misiniz
-
yarın arabanın başına gidince eklerim
-
Rizline paspasın ön zemin için olan parçaları gayet uyumlu ama arka zemin için aynısını söyleyemeyeceğim, ufak kaldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ufak kaldı gibi görünüyor ama zaten arkada ayak değecek kısımlarda orası ön koltuk gibi ayağımızı uzatacak pozisyon yok arka koltuklarda,
hangi ara sipariş verdiniz aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Ağustos 2024; 20:39:25 > -
Yakıt tüketimi 2023 Advance için;
Günlük 10+10=20 km şehir içi yol için sıcak havalarda kontak aç kapa ortalaması kullanıma göre 3,5-2,6 arasında değişiyor, Kışın 4 civarındaydı. 9 aylık genel ortalama 3,9 lt, havalar soğuyana kadar daha da düşeceğini düşünüyorum, İngiliz forumlarında 3.4 tutturanlar var.
ben daha 4.1 den aşağı düşemedim
-
Aracı soruyorsanız Aralık ayında kazık tarifeden almıştım, keza pas pası da o zaman aldım.
e tecrübenizi paylaşsaydınız ya paspasla ilgili; ben sabah sorunca daha almadınız bana soruyorsunuz sandım:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X