< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (12. sayfa)
-
-
anladım teşekkür ederim
-
Paspas konusunda belki farklı bir marka bulmuşsunuzdur diye merak ettim, o yüzden sordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle yeni alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun çok iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.
bir de şunu sormakistiyorum yeni alan arkadaşlar bilirler sıfır faiz yada düşük faizli kredi kampanyası var mıydı?
-
bildiğim kadarı ile bir kampanyaları yok
-
kredi yok hocam..50 kapora verdik..ağustos sonu gelecek dediler..kauçuk jazz paspası gelirse hediye edecek..ama araç yokken paspası zor gelir..proforma faturayı yarın kestireceğiz kasko hesaplaması için..para da fondaydı..o yüzden hazırda elegance olan çorlu şubeyi zorlamadık gidip almak için...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elegance sahibiyim ben de araç çok hoş kullanımı rahat falan ama şu android autoyu bir türlü stabil kullanamadım.
Telefonu şarj ettiğim kabloyla deniyorum 2dk navigasyon açıyorum sonra çat diye donuyor ve bağlantıyı koparıyor. Kablodandır belki dedim gidip ugreen kablo aldım gene aynı sorun. Farklı telefonlar denedim maksimum 5dk sonra kopuyor. Telefonda bağlı gibi gözüküyor ama ekranda kopuk oluyor. Ara ara da bağlantı stabil değil, kablo bilmem ne diyor.
iPhone denedim carplay kablosuz olarak yağ gibi çalışıyor hiç kopmadan. Nasıl çözücem şu işi anlamadım.
Bence sizin telefonda bir sorun var, ben 3.5 saat kullandim hic kopma yapmadi kablo ile. Sizin telefonun usb girisi lacka olmus olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Ciclista
Elegance sahibiyim ben de araç çok hoş kullanımı rahat falan ama şu android autoyu bir türlü stabil kullanamadım.
Telefonu şarj ettiğim kabloyla deniyorum 2dk navigasyon açıyorum sonra çat diye donuyor ve bağlantıyı koparıyor. Kablodandır belki dedim gidip ugreen kablo aldım gene aynı sorun. Farklı telefonlar denedim maksimum 5dk sonra kopuyor. Telefonda bağlı gibi gözüküyor ama ekranda kopuk oluyor. Ara ara da bağlantı stabil değil, kablo bilmem ne diyor.
iPhone denedim carplay kablosuz olarak yağ gibi çalışıyor hiç kopmadan. Nasıl çözücem şu işi anlamadım.
ilk mesajdaki kabloyu alip deneyip sonuc vermezse iade edebilirsiniz veya
Android auto Kablosuzu aktif edin konunun ilk mesajında en sonda nasil yapilacagini yazdim, birde oyle deneyin.
Hayirli gunler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Ağustos 2024; 0:59:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aslında yeni bir android telefonla da denedim onunla daha uzun süre açık kalıyor navigasyon ama gene kopuyor belli bir süre sonra. Sizin önerdiğiniz kabloyu da deneyeyim.
Kablosuz android auto da mı var elegance modelinde? Detaylı okuyayım en iyisi ilk mesajı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jazz daki ekranla, crv deki ekran ayni ekran. Yazilimdan kapatmislar sadece.quote:
Orijinalden alıntı: Ciclista
Aslında yeni bir android telefonla da denedim onunla daha uzun süre açık kalıyor navigasyon ama gene kopuyor belli bir süre sonra. Sizin önerdiğiniz kabloyu da deneyeyim.
Kablosuz android auto da mı var elegance modelinde? Detaylı okuyayım en iyisi ilk mesajı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
az önce aradılar, aracınız geldi diye.. ay sonu demişlerdi cumartesi kapora verirken.. 3. günde geldi diye bilgi attılar.. orada satılmış olan bir tane vardı gece mavisi.. teslim bekliyor demişlerdi..kapıları kilitli.. acep alıcısı caydı, kaporayı yaktı falan da bize mi vermeye karar vediler diye gidip bir göreyim dedim öğle arası.. gittim showroomda o araç yok.. sonra yan yan yanaştım satış personeline... merabaa.. mesaj geldi de aracınız geldi diye, görebilir miyiz falan... dedi stok alanında... avm'nin arkasında bir yer söylüyor.. vekalet çıkartırsanız yarın buraya alırız, gelip görebilirsiniz dedi.. hatta parayı yatırırsanız cumartesi teslim dedi... kauçuk paspası sordum.. gelirse söz ama yedek parçadan alayım deseniz bile yok dedi... sizin linkteki paspası alıp hediye ederim ben de kardeşe artık.. hediye paspas verecek diye sürekli soramam zaten.. böyle işte..
-
e hayırlı olsun diyelim o zaman.
resimleri bekliyoruz
lastik havalarını onlar türk işi 32 basıyor
ama kapılarda önler 35, arkalar 33 olacak diye yazıyor teslim almadan dikkat edin
-
hocam, paspası sipariş vereceğim de, önler uyumlu arkalar kısa mı demiştiniz? bagaj havuzu tam oturdu mu mesela? ankara şaşmazda 1-2 aksesuarcıya sordum telefonda..2bin tl üzerinde fiyat..
-
arkalar da uyumlu ama biraz kısalar.
ben bagaj havuzu ile birlikte 1830 a aldım.
önler tam uyumlu.
bagaj havuzu tam uyumlu
-
hepsiburada 100 tl indirim yaptı, 1730'a geldi.. uzun süredir alışveriş yapmıyordum.. arabayı almadan paspası aldık:)) cumartesi gelir gibi duruyor o da.. sağol üstad..
-
rica ederim
-
Başlık tarihine bakmasam, 2010 yılındayız sanacaktım. Öyle bir araba yapmışlar.
Sonra bozulmuyor derler. 15 sene geriden takip ediyorsun, bozulmaz tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 21 Ağustos 2024; 17:41:47 >
komikti doğrusu;
spesifik olarak belirtirmisiniz aracın tam olarak hangi donanımı 15 yıl öncesinden kalmış?
ve lütfen size göre çağı yakalamış bir b segmenti örneği de verirmisiniz?
bir b segmentinin jazz dan daha gelişmiş olması için , havada uçması lazım kanımca
hayırlı günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Ağustos 2024; 18:2:8 > -
q3 den daha teknolojik geldi bana cihan. En azından acc falan var. 0-100 ü de q3 ile aynı zaten :)
Hayır dostum yanılıyorsun. Benzinli motor jeneratör görevi görür her daim. Bu yüzden araçta herhangi bir şanzıman sistemi yok E-CVT dedikleri vitesi taklit eden bir elektronik şanzıman vardır. Burdan da anlayabilirsin. Benzinli motor çalışarak jeneratöre güç iletir jeneratör de bataryaları doldurur. Batarya boşalırsa benzinli motordan elektrikli motora doğrudan tahrik başlar anında charge ve discharge örneği gibi. Biraz daha araştırmanı öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X