< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (10. sayfa)
-
-
-
Hayırdır hocam. Konuyu kapatmışım zaten. Arabayı aldım. Buraya sürüşle ilgili tecrübelerimi de yazdım, alım sürecinde başımdan geçen olayı da yazdım. Başlık altında arabayla ilgili mesajınız yok bana kabaca cevap vermişsiniz.
Yeni sistemde bayilerin yetkisi olduğu için tüm tescil işlemlerini yetkili bayiler yapıyor vekaletname istemediler. Başlığı açan arkadaş sağolsun aldığı bayiye sormuş iade etmesi gerekir demiş. Bazı bayilerin anlaşmalı noterleri oluyor ücret ödemeden alabiliyorsun.
Aldığım bayideki satış temsilcisi bunu iskonto olarak uyguluyoruz demişti indirim yapılmadığını söylediğimde üstlerine sordu. Bayi olarak ödemediklerini söyledi. Ben de üstelemedim. Arabanın parasını almadan önce belirtmeliydi.
Web sitesinde mtv dahil yazıyor. Ödemeselerdi 2 kuruş diye sesimiz çıkarmayalım mı. Bu kafa yapısı yüzünden her yerde kazıklanıyoruz.
-
Mesajı bu şekil atmamın sebebi konunun ilgi çekici olmasıydı. Hiç aklımda olmayan bir arabanın özelliklerini, teknolojisini vs. zevkle okudum. Bunu özellikle belirtmek için yazmıştım bayon sahibiyim, jazz almayı da hiç düşünmüyorum diye. Hatta arkadaş yakıtı sorduktan sonra konu uzamasın diye fazla şey de yazmadım. Bu yaklaşımınız saçma geldi.
-
noter vekalet ücretini biz de ödeyeceğiz.. 1000 kusür bir rakam sanırım.. anlaşmalı noter sordum, ama bu konu biraz farklı galiba.. tam bildiğim bir şey değil.. ısrarın bir faydası yoktu.. önemli de değil..
bu arada 20bin liraya kıl cila temizliği, seramik koruma, ön ve arka camlara meguiars film ve sadece ön kaputa ppf yapılıyormuş.. ama bunu istersek sonra da yaptırabiliyoruz.. şu an için bütçe denkleştirdiğimizden talep etmedim.. zaten biraz elimden de gelir.. koyu renk araçta demir tozunu çok göremem belki ama boya koruma denilen zımbırtı elimden gelir.. süngeri var, kremi var.. hakikaten yıkayınca su damlaları neredeyse 1 çay bardağı dolduracak şekilde kaporta üstünde birikiyor... ama 3-4 ayda etkisi geçiyor.. film konusu da ankara, önümüz sonbahar bir beklesin dedik.. zaten %100 e yakın şehir içi kullanılacak.. bakalım..
-
Valla bence hic gerek yok boyle şeylere, iyi yerde yikat, 1-2 senede bir pasta cila yaptir yeterli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonunda aldınız demek, hayırlı olsun, güzel günlerde binmek kısmet olsun. En güzel araç içinize en çok sinen, binerken keyif alacağınız araçtır.
-
Evet kismet oldu, cok da icime sindi. Diger alternatiflerime gore en iyisi olmus oldu. Tesekkur ederim
-
Slm üstat Mitsubishi başlığında gözüm aradı hoş g
hoş geldiniz demek istediniz sanırım :)
hoşbulduk.
artık hondacıyız.
-
Hocam bu arabanın bagajı ufacık, kendi tipsiz, gitmez de bu. Fiyatı da çok pahalı ya. 2018 model passat alınır o parayla. Bagaja da yorgan döşek, balya, el arabası, çoluk çocuk doldurup gezilir.
😁
E-power il karıştırmışsınız Honda'yı. Jazz'da atmosferik motor hem jenaratöre hem tekerlere güç sağlar, e-power da tekerlerin sadece elektrik motoruyla bağlantısı var. Ayrıca advanced donanımdan kısarak fiyat düşürdü. Yoksa 1200 küsüre piyasada tam hibrit araç yok.
Aracınız hayırlı olsun, uygun paspas bulabildiniz mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi burada da buldum siparis verdim ama daha elime gecmedi, elime geçsin uydugunu goreyim linkini veririmquote:
Orijinalden alıntı: some_one
Aracınız hayırlı olsun, uygun paspas bulabildiniz mi?
Merhaba. Bagaj havuzunu bayiden mi satın aldınız? Aslında hediye etmeleri gerekiyor ana etmiyorlarmış. Paspas olarak da lastik ya da orijinal paspas teklif ettiler. Dedim orijinal paspas olsun. Sizce lastik daha mı iyi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimkinde sadece orjinal hali paspaslar var. Bagaj havuzunu da hb den aldim kaucuklarla set olarak. Kaucuk olmadan ben rahat edemiyorum ozellikle o hali paspaslar islandimi koku yapiyorlar temizligide zor.quote:
Orijinalden alıntı: Revolucionist
Merhaba. Bagaj havuzunu bayiden mi satın aldınız? Aslında hediye etmeleri gerekiyor ana etmiyorlarmış. Paspas olarak da lastik ya da orijinal paspas teklif ettiler. Dedim orijinal paspas olsun. Sizce lastik daha mı iyi?
Ben zemine onlari koyuyorum ustune kaucuk koyuyorum.
Hem arabanin orjinal zemini de daha temiz kalmis oluyor
Elime gecsin kontrol edeyim link verecegim, simdi uymazsa herkes iadeyle ugrasmasin.
1800 lira bagaj havuzu ve araca ozel tam uyumlu paspas seti beraber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Ağustos 2024; 8:44:9 >
Merhabalar,
Yeni Yaris Flame Hybrid (1.295.000 TL) ile Honda Jazz Hybrid Elegance (1.290.000 TL) benzer fiyattalar.
Artılarına ve eksileri hakkında karşılaştırma yapan oldu mu acaba?
Teşekkürler.
-
Birisinde arkaya oturdugunda biraz uzun boyluysan dizlerin on koltuga degiyor biraz uzun dedigimde 1.78-1.80 civari.( Yaris)
Digerinde ise bir karistan fazla mesafe kaliyor( jazz)
Bagaj olarak gene jazz üstün ayrica arka koltuklari ek ozelliklere sahip.
Guvenlik donanimi olarak keza gene jazz ustun.
Standart donanim olarak ta jazz üstün. Flame yariste gostergeler bile analog hybrid aracta analog gosterge cok tuhaf olmus bence.
Yaris fransa da imal ediliyor, jazz japonya da bence buda bir üstünlük tür
Yarisin tek ustunlugu 6 degil 10 sene garantili olmasi ve yarim litre az tuketmesi.
Dizayn kisiden kisiye degisir, yaris daha genc isi jazz daha olgun adam isi bence.
Ikiside b hatcback gibi gorunse de, bence yaris b hatchback, ama jazz mini mpv sinifinda.
eskiden nissan note, opel meriva, mitsubishi colt,ford bmax ,fiat idea gibi araclar vardi hatirlarsaniz. jazz bu sinifin son temsilcisi su an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Ağustos 2024; 10:18:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam çok net ve açıklayıcı oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X