Şimdi Ara

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
55
Favori
76.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun saat 17.30 da cevizlibagdan basaksehire geldim. 1.5 saat surdu.16 km ortalama hizla 22 km yolu 5.1 litre ile geldim.yolun yarisi klima acikti JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Ağustos 2024; 14:13:9 >

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Üstad, biniyorsun, butona basıyorsun, vitesi d vs alıyorsun, gidiyorsun değil mi..benzin motoru da düğmeye ilk basınca çalışıyor mu, benzin motoru sonra mı çalışıyor, motorun çalıştığını ne zaman duyuyorsun..teşekkürler..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

Batarya doluluğu, hava sıcaklığı, klima gibi tüketicilerin çalışmasına göre değişir o durum. Sistem hep elektrikte çalışmaya çabalar ancak her zaman olmaz. Benim mhev aracım bile genelde elektrikte çalışıp düşük hızda gidilecekse yaklaşık 1km saf elektrikle yürüyor

Toyotalara göre biraz daha fazla yakıyor gibi. Hrv de chr'den fazla yakıyordu

• Casper100 C kullanıcısına yanıt

Son aracımda kitapçık yerine usb vardı. Usb maliyetini de düşününce maliyetten kaçma gibi bir durum yok. Büyük ihitmalle uluslararası çevre zımbırtıları uyumuyla alakalıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Toyotalara göre biraz daha fazla yakıyor gibi. Hrv de chr'den fazla yakıyordu

Valla bizde neyse o, ama arac daha 170 km de, bunda da zamanla daha az yakacak mi bilemiyorum.eski aracim ayni sartlarda 8 litre yakiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

Üstad, biniyorsun, butona basıyorsun, vitesi d vs alıyorsun, gidiyorsun değil mi..benzin motoru da düğmeye ilk basınca çalışıyor mu, benzin motoru sonra mı çalışıyor, motorun çalıştığını ne zaman duyuyorsun..teşekkürler..

Evet ozel birsey yapmiyorsun
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle öyledir. Ben onu ruhsat bedelini bana yansıttığı için demiştim. Bayi her müşteriye ruhsat bedelini ödeterek karını artırıyor.

Rodaj yapıyor musunuz? İlk 1000 km sakin kullanmak lazım. Ani hızlanma, ani fren yapmıyorum.

• Casper100 C kullanıcısına yanıt
    Evet yapiyorum bende sakin kullaniyorum
  • Dun adaptif Cruise control ve serit takip asistanini bir arada kullandim dur kalk trafikte , otonom suruse yakin bir tecrübe oldu.

Simdi once kac km ile gitmek istediginizi daha sonrada onunuzdeki araçla ne kadar mesafe birakmak istediginizi belirliyorsunuz.

Sonra arac ondeki arac gittikçe gidiyor,durursa duruyor. Tam durursa eger,tekrar harekete gecmek için ya gaza dokunmaniz yada, direksiyondaki res+ tusuna basmaniz gerekiyor.

Araniza baska arac girerse bu sefer o araca gore uyarliyor kendini.

Ilk defa tecrübe ettim cok degisik bir his.

Direksiyonuda seritlerin sekline gore kendi kumanda ediyor. Sizden ara sira dokunmanizi istiyor.

Ayrica yoldaki tabelalari da okuyup ekrana yansitiyor.

Isterseniz akilli hiz limitleme ile hız limitinizi tabelalara gore de değiştiriyor

Hayırlı olsun. Hararet göstergesi yok mu?

• Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt
    Tehlike oldugunda kirmizi renkli yanacak bir hararet isigi varmi gosterge de, surekli olarak harareti gosteren bir gosterge yok.

Ama japonlar genelde boyle herhalde eski 2015 attrage aracimda da, 2006 colt aracimda da hararet gostergesi yoktu
  • Crosstar yok maalesef..elegance için kapora verildi..indirim de yok..hazırda elegance da yok.. en erken 2 hafta dediler elegance için de..ankara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 17 Ağustos 2024; 19:53:44 >
  • quote:

Crosstar yok maalesef..elegance için kapora verildi..indirim de yok..hazırda elegance da yok.. en erken 2 hafta dediler elegance için de..ankara..

crosstar mı yok elegance mı yok?

tam anlaşılmıyor da

• quote:

Crosstar yok maalesef..elegance için kapora verildi..indirim de yok..hazırda elegance da yok.. en erken 2 hafta dediler elegance için de..ankara..

kendi aldığım yeri honda cem istanbulu aradım;

önümüzdeki hafta bir tane kırmızı elegance gelecekmiş

ayın son haftasıda 1 tane kırmızı crosstar gelecekmiş.

haberin olsun

crosstar için fiyat garantisi veremiyorlar bu arada ayın sonu olduğu için.

• Bugün ilk defa test sürüşü yaptım. Crosstar versiyonu kullandım. Aracın hızlanması beklediğimden çok iyi. Özellikle ilk kalkışta çok atak. Sessiz, elektrikle ilerliyor.

Yüksekliği ve özellikle görüş açısı, çok çok iyi.

Arka koltukta oturanlar, halinden memnundu.

Olumsuz bir şey söylemek içim daha uzun kullanmak gerek.

Fiyat 1400'leri bulacakmış önümüzdeki ay. Alacak olanlar acele etmeli.

Ben de kaporayı açık mavi crosstar için verdim, fiyat garantisi yok diyor.

Fiyat artarsa almam.

Aklıma bir şey gelirse eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Bugün ilk defa test sürüşü yaptım. Crosstar versiyonu kullandım. Aracın hızlanması beklediğimden çok iyi. Özellikle ilk kalkışta çok atak. Sessiz, elektrikle ilerliyor.

Yüksekliği ve özellikle görüş açısı, çok çok iyi.

Arka koltukta oturanlar, halinden memnundu.

Olumsuz bir şey söylemek içim daha uzun kullanmak gerek.

Fiyat 1400'leri bulacakmış önümüzdeki ay. Alacak olanlar acele etmeli.

Ben de kaporayı açık mavi crosstar için verdim, fiyat garantisi yok diyor.

Fiyat artarsa almam.

Aklıma bir şey gelirse eklerim.

hayırlı olsun.

evet görüş açısını içine binmeyene anlatmak mümkün değil neredeyse yolcu otobüsü kadar görüş açısı var arabanın.

evet ben 170 km ye geldim, çok sessiz çok atak , çok tepkili.

1400 e varsa gene iyi; 1400 ü geçerse evet pahalı olur. ama diğer markalar ada zam gelecek bir buna değil sonuçta.

elegance varmıydı bayide?

aracı beğendiyseniz ve elegance mevcutsa, crosstar da ısrar etmeyin derim elegance ile yerden yükseklik farkı sadece 2 cm.

donanım farkı olarak ta oyle hayati bir donanım yok .

aradaki farkla kasko sigorta kışlık lastik alırsınız.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Ağustos 2024; 18:11:10 >

Benim gittiğim bayide (reklama girmesin diye yazmıyorum) sadece kırmızı crosstar vardı, beyaz ve mavi bir ay sonra gelecekmiş.

elegance için de beyaz siyah mavi kırmızı hepsi varmış.

Siyah da güzeldi ama bence bu modele en çok beyaz yakışıyor.

1290 elegance, 1.350 lira crosstar şu an.

Kapora vermek, fiyat garantisi sağlamıyor, bu üzücü.
  • hocam bai adını yazın araç arayan arkadaşlar var; hatta turizm psikoloğu arkadaş crosstar arıyor bulamıyor

sizin bayide satılmaya hazır kırmızı crosstar varmış anladığım kadarı ile,

buraya yazmıyorsanız da siz almayacaksanız kırmızı cs yi özelden turizmpsikoloğu arkadaşa yazın bayi bilgilerini o faydalansın.

ben elegance ın ön dizaynını cs den daha güzel buluyorum şahsen ve evet en güzel günışığı beyazı denen ama beyazla hiç alakası olmayan o renk yakışıyor bendeki de ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Ağustos 2024; 18:30:24 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.