Şimdi Ara

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
55
Favori
76.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Komik değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Donanım neden geride kalsın araba zaten 2010 model duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvo_Attano

Hayır dostum yanılıyorsun. Benzinli motor jeneratör görevi görür her daim. Bu yüzden araçta herhangi bir şanzıman sistemi yok E-CVT dedikleri vitesi taklit eden bir elektronik şanzıman vardır. Burdan da anlayabilirsin. Benzinli motor çalışarak jeneratöre güç iletir jeneratör de bataryaları doldurur. Batarya boşalırsa benzinli motordan elektrikli motora doğrudan tahrik başlar anında charge ve discharge örneği gibi. Biraz daha araştırmanı öneririm.
    Ilk sayfadaki video yu izlemenizi oneririm.

Sizi yanlis anlamadiysam, siz bu arabanin yuzdeyuz elektrik motoru ile ilerledigini benzin motorunun cekise hic katkisi olmadigini, sadece jenerator olarak gorev aldigini soyluyorsunuz.

Ama oyle degil.

Ilk sayfada arabayi yapan muhendisin videosunu izlerseniz en dogrusunu ogrenmis olacaksiniz.

Hayirli gunler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Donanım neden geride kalsın araba zaten 2010 model duruyor

Dizaynla arabanin bozulmamasinin ne alakasi var peki?

Üstad, mtv konusunu da bir söyler misiniz, siz ödediniz mi, kaç lira?

bizim araç gümrükten bugün gelmiş..kardeşe mtv lafı etmişler..aslında temmuzdaydı 2.taksit malum..ama araç gümrükte diye bayi de mi üstlenmiyor mtvyi..2024/2 mtvyi bizim mi ödememiz gerekir? Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

Üstad, mtv konusunu da bir söyler misiniz, siz ödediniz mi, kaç lira?

bizim araç gümrükten bugün gelmiş..kardeşe mtv lafı etmişler..aslında temmuzdaydı 2.taksit malum..ama araç gümrükte diye bayi de mi üstlenmiyor mtvyi..2024/2 mtvyi bizim mi ödememiz gerekir? Saygılar..

Ben otv muaf aldigim icin mtv den de muafim ama bildigim bayinin odemesi gerekiyor yakin zamanda normal arac almis bir kisiye sorun daha saglikli olur

• cihanair kullanıcısına yanıt

Komik değil bence de gerçekleri yazdım

2.5 milyona q3 alıyorsun 15 senelik görünen arabadan daha boş. Bir de 0-100 ü bu 15 senelik atmosferik araba ile aynı. İnanılmaz gerçekten

• masterap M kullanıcısına yanıt

havayastığı sayısı da 2.5 milyonluk q3 ten daha fazla bunuda ben ekleyeyim:)

bu arada dizayn konusunu biraz abartmıyormusunuz? tamam herkese yönelik değil ama bence eski de durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Ağustos 2024; 18:58:38 >

Tasarımını ben de beğenmiyorum ama düzenlemeden önceki cümlesi tasarım ile alakalı da değildi zaten. Belki öyle düşündü ama ifade edemedi :)

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Mtv'yi bayi ödüyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yav Honda övme gözünü seveyim övme

mazda öv eyvallah diyelim

honda değil ya

az önce yolda gördüm yeni jazzz önden ölmüş kurbağaya benziyor farları ya

yapmayın etmeyin

yaris övün eyvallah diyelim de Honda değil

• arkadaşım sanat eseri almıyoruz; makine alıyoruz sonuç itibarı ile.

sizin için dizayn en önemli kriter olablir;

aile geçindirmiyorsunuzdur, çocuklarınız için geniş ic hacim lazım değildir, hatta kaza olduğunda ne olacağı da umrunuz da olmayabilir .

aracın çok yakması da sorun olmayabilir.

saçma sapan arızalar vermesi, işe gitmeniz gerekirken sanayide serviste vakit geçirmek te sizin için sorun olmayabilir.

tek önemli olan arabadan indiğiniz de arkanıza bakıp "yav ne güzel yapmışlar bu arabayı" demek olabilir saygılıyım herkesin zevki öncelikleri bütçesi farklı.

ama bazılarımız için yukarıdaki kıstaslar şekil şemaldan çok daha önemli.

ayrıca ben ilgilendiğim halde; temmuzun ortasından beri bir tane jazz görmedim trafikte siz de de iyi şans varmış, aracı eleştirir eleştirmez hemen önünüze çıkmış.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Ağustos 2024; 19:58:42 >

• Bu konu sayesinde sanırım android auto olayını çözdüm :)

Kablosuz android auto'yu 'diagnostic mode' a girip açtım sonra bluetooth üzerinden bağlandım. Yandex navigator ve google maps denedim 10dk kadar ve hiç kopma olmadı. Sonunda be! Teşekkürler.

Bu arada araçta aksesuar modundayken camlar açılıp kapanmıyor herkeste böyle mi yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum. Yalnızca ekran çalışıyor ve usblere güç geliyor.

MTV konusu açılmış yukarıda. Bayii ödüyor 2 taksidini de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 21 Ağustos 2024; 20:6:24 >
  • rica ederim.

• Revolucionist R kullanıcısına yanıt

sipariş formuna yazmışlar bi de, bize imza attırdıydı.. orda okusak tartışırdık belki ama siz bilirsiniz derlerdi muhtemelen..

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA

honda resmi sitede ise:

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 21 Ağustos 2024; 20:30:14 >

• 3500 lira itelemiş olacaklar sanırım..aman ne büyük zenginlik:))

• Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Şu an bayilerde 1290'dan daha düşük fiyat alınamıyor mu acaba? Bir de kredi kartıyla tek çekim ya da taksit imkanı mevcut mu, biliyor musunuz?

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

Ben aracı Temmuz ayında aldım. 2 dönemini de bayii ödedi. Kapora verirken sormuştum ve fiyata dahil olduğunu söylemişlerdi.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, ben daha düşük fiyat alamadım, daha pahalı fiyat veren oldu ama.

malesef bilgim yok sorduğunuz husus hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Ağustos 2024; 20:35:40 >
  • Hibrit bataryayı araştıran oldu mu acaba değişim ücreti nedir? Toyota da ciddi bir tutardı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.