Şimdi Ara

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
77.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Benim önceki aracım mild hybrid'di ve ilk muayenesini yaptığımda egzozdan muaf oldu. Dolayısıyla hybrid araçlar muaf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemibr

Benim önceki aracım mild hybrid'di ve ilk muayenesini yaptığımda egzozdan muaf oldu. Dolayısıyla hybrid araçlar muaf.

faydalı bilgi için teşekkürler

ruhsatta ne yazıyordu hatırlıyormusunuz? benzin mi benzin+elektrik mi

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA

Yakit cinsi olarak da sadece "Benzinli" yaziyordu.
    JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 27 Ağustos 2024; 18:56:14 >

• ozdemibr O kullanıcısına yanıt

yok yakıt bölümünde ne yazıyor.

swift fiyatına saçma sapan zam yapmasaydı belki jazz yerine swift alacaktım o da bence güzel bir araçtı.

ama 1250 ye bir tane swift satabildiklerini sanmıyorum, 1290 a jazz varken swift müşterisi jazz tercih eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ağustos 2024; 18:55:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemibr

Yakit cinsi olarak da sadece "Benzinli" yaziyordu.

teşekkür ederim bizde öyle olacağız o vakit.

bir soru daha çözüme kavuştu

Başlık ve içerdiği bilgiler için asıl ben teşekkür ederim. Baya bir şey öğrendim.

Swift'ten de gayet memnundum, sadece aracı biraz büyüterek tam hibrite gecmek istedim.
    120 km hızdan sonra maksimum tork kullanılıyor elektrikli motorla. Yani Jazz için o rampa çok kolay.
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Yol tutuş destek sistemleriyle güvenlik maksimize edilmiştir bence zaten geyik testi ilk sayfada mevcut. Aynı segmentte çoğu arabadan çok daha iyi performans sergiliyor. Endişeye mahal yok içiniz rahat olsun. Yine de daha sonradan lastikleri değiştirebilirsiniz 195 veya 205 ile.

Saygılar
  • Jazz crosstar ı almaya karar verdim CAM FİLMİ ÖN TARAFA KOMPLE FFP KAPLAMA VE ARACIN TAMAMIDA SERAMİK KAPLAMA yapılacak .
    Bu işlemler aynı gün bitmezmi? Personel sabah tüm ödemeyi yaparsanız cumartesi sabahına biter şeklinde söylendi.
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

hayırlı uğurlu olsun;

pil ücretini sordunuz mu tekrar?

yerinizde olsam bunların hiçbirini serviste yaptırmam.

hatta hiçbirini yaptırmam tabi hediye değilse.

öncelikle camlarda ultraviyole koruması var yani cam filmi renklendirmekten öte bir faydası olmayacak.

diğerlerini de servisler bence uyduruk yapıyordur.

ben cam filmi yaptırmadım araba kendiliğinden filmli zaten.

ayrıca crosstarın arka camları zaten renkli siz nereye yaptıracaksınız?

• Corvo_Attano kullanıcısına yanıt
    Yağmur performansı baya iyi geldi aslında ama önceki araçta 215 kullandığım için sanırım biraz farklı geldi. Aracın güvenlik sistemlerine güvenim tam :)
  • Pil ücreti aynı yüksek ama yinede .ne olursa olsun almaya karar verdim. Son araç olduğu için servis onları yaptırıp o şekilde satıyoruz dedi. Eylülde büyük olasılık 50 bin zam yer o nedenle pek ses etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Pil ücreti aynı yüksek ama yinede .ne olursa olsun almaya karar verdim. Son araç olduğu için servis onları yaptırıp o şekilde satıyoruz dedi. Eylülde büyük olasılık 50 bin zam yer o nedenle pek ses etmedim

bunlar için kaç lira alıyorlar sizden?

Araç 1400 e geliyor
    , hayirlisi olsun. Gule gule kullanin.

Ankara'da 20 bin dediler... sadece ön kaput ppf, 4 cam film ve seramik fiyatıydı..biz yaptırmadık..

• neden 1400 oldu..1350 +20 olmalı..

• Bu arada biz sadece şehir içi ihtiyaç için aldık..bizim aradığımız:

-ortalama 25 km süratteki dur kalklı trafiğe uyum sağlayacak

-işe gidiş gelişte kullanılacak

-iniş çıkışlı 5+5 km uzaklığa gidip gelinecek

-buna rağmen yakıtı ekonomik olacak

-3 silindir, turbo, yağlı triger vs olmayacak (zaten üstteki koşullar ölüm olur o tip motorlara)

-full elektrik olmayacak (yanımızda, rotamızda istasyon yok)

-lpg ile uğraşılmayacak

-bayan kullanacak

-otomatik olacak, geri görüş, sensörler vs

-boyu uzun olmayacak (işyeri parkı sıkıntı) ama içi ferah olsa iyi olacak

vs vs

jazz yerine şunu almalıydınız diye tek mantıklı bir öneri gelirse saygıyla hörmet ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 27 Ağustos 2024; 21:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

Bu arada biz sadece şehir içi ihtiyaç için aldık..bizim aradığımız:

-ortalama 25 km süratteki dur kalklı trafiğe uyum sağlayacak

-işe gidiş gelişte kullanılacak

-iniş çıkışlı 5+5 km uzaklığa gidip gelinecek

-buna rağmen yakıtı ekonomik olacak

-3 silindir, turbo, yağlı triger vs olmayacak (zaten üstteki koşullar ölüm olur o tip motorlara)

-full elektrik olmayacak (yanımızda, rotamızda istasyon yok)

-lpg ile uğraşılmayacak

-bayan kullanacak

-otomatik olacak, geri görüş, sensörler vs

-boyu uzun olmayacak (işyeri parkı sıkıntı) ama içi ferah olsa iyi olacak

vs vs

jazz yerine şunu almalıydınız diye tek mantıklı bir öneri gelirse saygıyla hörmet ederim..

bu özelliklere sahip ikinci bir araç yok zaten.

bir yaris hybrid var oda iç ferahlığından eleniyor. arkası zindan gibi.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.