ilk sayfaya 5 yeni resim eklenmiştir. |
JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (25. sayfa)
-
-
Benim önceki aracım mild hybrid'di ve ilk muayenesini yaptığımda egzozdan muaf oldu. Dolayısıyla hybrid araçlar muaf. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozdemibr
Benim önceki aracım mild hybrid'di ve ilk muayenesini yaptığımda egzozdan muaf oldu. Dolayısıyla hybrid araçlar muaf.faydalı bilgi için teşekkürler
ruhsatta ne yazıyordu hatırlıyormusunuz? benzin mi benzin+elektrik mi
-
-
yok yakıt bölümünde ne yazıyor.
swift fiyatına saçma sapan zam yapmasaydı belki jazz yerine swift alacaktım o da bence güzel bir araçtı.
ama 1250 ye bir tane swift satabildiklerini sanmıyorum, 1290 a jazz varken swift müşterisi jazz tercih eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ağustos 2024; 18:55:29 > -
-
Başlık ve içerdiği bilgiler için asıl ben teşekkür ederim. Baya bir şey öğrendim.
Swift'ten de gayet memnundum, sadece aracı biraz büyüterek tam hibrite gecmek istedim. -
120 km hızdan sonra maksimum tork kullanılıyor elektrikli motorla. Yani Jazz için o rampa çok kolay. -
Yol tutuş destek sistemleriyle güvenlik maksimize edilmiştir bence zaten geyik testi ilk sayfada mevcut. Aynı segmentte çoğu arabadan çok daha iyi performans sergiliyor. Endişeye mahal yok içiniz rahat olsun. Yine de daha sonradan lastikleri değiştirebilirsiniz 195 veya 205 ile.
Saygılar -
Jazz crosstar ı almaya karar verdim CAM FİLMİ ÖN TARAFA KOMPLE FFP KAPLAMA VE ARACIN TAMAMIDA SERAMİK KAPLAMA yapılacak .
Bu işlemler aynı gün bitmezmi? Personel sabah tüm ödemeyi yaparsanız cumartesi sabahına biter şeklinde söylendi. -
hayırlı uğurlu olsun;
pil ücretini sordunuz mu tekrar?
yerinizde olsam bunların hiçbirini serviste yaptırmam.
hatta hiçbirini yaptırmam tabi hediye değilse.
öncelikle camlarda ultraviyole koruması var yani cam filmi renklendirmekten öte bir faydası olmayacak.
diğerlerini de servisler bence uyduruk yapıyordur.
ben cam filmi yaptırmadım araba kendiliğinden filmli zaten.
ayrıca crosstarın arka camları zaten renkli siz nereye yaptıracaksınız?
-
Yağmur performansı baya iyi geldi aslında ama önceki araçta 215 kullandığım için sanırım biraz farklı geldi. Aracın güvenlik sistemlerine güvenim tam :) -
Pil ücreti aynı yüksek ama yinede .ne olursa olsun almaya karar verdim. Son araç olduğu için servis onları yaptırıp o şekilde satıyoruz dedi. Eylülde büyük olasılık 50 bin zam yer o nedenle pek ses etmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: istanbulturkusu
Pil ücreti aynı yüksek ama yinede .ne olursa olsun almaya karar verdim. Son araç olduğu için servis onları yaptırıp o şekilde satıyoruz dedi. Eylülde büyük olasılık 50 bin zam yer o nedenle pek ses etmedimbunlar için kaç lira alıyorlar sizden?
-
Araç 1400 e geliyor -
, hayirlisi olsun. Gule gule kullanin. -
Ankara'da 20 bin dediler... sadece ön kaput ppf, 4 cam film ve seramik fiyatıydı..biz yaptırmadık..
-
neden 1400 oldu..1350 +20 olmalı..
-
Bu arada biz sadece şehir içi ihtiyaç için aldık..bizim aradığımız:
-ortalama 25 km süratteki dur kalklı trafiğe uyum sağlayacak
-işe gidiş gelişte kullanılacak
-iniş çıkışlı 5+5 km uzaklığa gidip gelinecek
-buna rağmen yakıtı ekonomik olacak
-3 silindir, turbo, yağlı triger vs olmayacak (zaten üstteki koşullar ölüm olur o tip motorlara)
-full elektrik olmayacak (yanımızda, rotamızda istasyon yok)
-lpg ile uğraşılmayacak
-bayan kullanacak
-otomatik olacak, geri görüş, sensörler vs
-boyu uzun olmayacak (işyeri parkı sıkıntı) ama içi ferah olsa iyi olacak
vs vs
jazz yerine şunu almalıydınız diye tek mantıklı bir öneri gelirse saygıyla hörmet ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 27 Ağustos 2024; 21:19:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğuBu arada biz sadece şehir içi ihtiyaç için aldık..bizim aradığımız:
-ortalama 25 km süratteki dur kalklı trafiğe uyum sağlayacak
-işe gidiş gelişte kullanılacak
-iniş çıkışlı 5+5 km uzaklığa gidip gelinecek
-buna rağmen yakıtı ekonomik olacak
-3 silindir, turbo, yağlı triger vs olmayacak (zaten üstteki koşullar ölüm olur o tip motorlara)
-full elektrik olmayacak (yanımızda, rotamızda istasyon yok)
-lpg ile uğraşılmayacak
-bayan kullanacak
-otomatik olacak, geri görüş, sensörler vs
-boyu uzun olmayacak (işyeri parkı sıkıntı) ama içi ferah olsa iyi olacak
vs vs
jazz yerine şunu almalıydınız diye tek mantıklı bir öneri gelirse saygıyla hörmet ederim..
bu özelliklere sahip ikinci bir araç yok zaten.
bir yaris hybrid var oda iç ferahlığından eleniyor. arkası zindan gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X