Şimdi Ara

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
77.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende oyle düşünüyorum; hayır sanki herkes aldığı her arabanın her parçasını soruyor kaça değişiyor diye.

misal bildiğimiz cvt şanzıman var ya ; bozuldumu 300-400 bin tl şu an tamiri de olmuyormuş.

jazz da da şanzıman yok mesele ömür boyu şanzımanla ilgili masraflardan muafız

ne tuzaklar var bu arabalarda saklı bu jazz a özel durum değil

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Hocam bana tek batarya fiyatı dediler. Yukarda arkadaş.yazmış toyotoda 80-100 arası hatta YouTube de videosu bile var. Honda bunu söyleyince cidden bende şok oldum.
    Yarın sizde damla ve mutluhanı arayıp sorarsanız ve ne dediklerini ne fiyat verdiklerini burada yazarsanız sevinirim. Umarım yanlış anlaşılma olmuştur da bende şu aracı alırım JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

siz de yine bir sorun isterseniz..şöyle diyebilirsiniz mesela; toyoto ve honda hybrid arasındayım, batarya değişimi toyotada 100bin tl civarı iken honda da 120-130 değil de 455bin olmasında bir sorun olabilir mi..eğer doğruysa honda almaktan vazgeçeceğim, diyebilirsiniz..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Bu kadar az satılan bir aracın ne bataryası ne de yedek parçası kolay bulunur. Az satan araç zamanında aldım, yaptım o hatayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Bu kadar az satılan bir aracın ne bataryası ne de yedek parçası kolay bulunur. Az satan araç zamanında aldım, yaptım o hatayı
    ben 9 sene attrage kullandim, parcaya da ihtiyacım olmadi, buda oyle, bozulacak sorun çıkaracak bir arac degil. 10 sene sonra belki degisecek parca da bulunmasın bir zahmet

sen pejo 607 veya ne bileyim citroen c6 benzeri hem az satan hem de potansiyel sorunlu cins bir arac almissindir buyuk ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Ağustos 2024; 23:42:14 >
  • Bayiden orijinal kauçuk paspas ve bagaj havuzu fiyatına 7 bin lira dediler. Bana kauçuk bir malzeme için çok yüksek geldi açıkçası.

Halı paspas zaten aracın orijinalinde geliyormuş.

İlk mesajdaki linke baktım, ama "arkalardaki emanet gibi duruyor" denildiği için sanırım sadece bagaj havuzunu alıp diğerlerini kesitrmek en iyisi.

Alternatif orijinal/orijinale yakın paspas önerisi olan var mı?
  • Şu batarya fiyatını bir netleştirelim arkadaşlar da bende bir dahaki ay alacağım muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Bayiden orijinal kauçuk paspas ve bagaj havuzu fiyatına 7 bin lira dediler. Bana kauçuk bir malzeme için çok yüksek geldi açıkçası.

İlk mesajdaki linke baktım, ama "arkalardaki emanet gibi duruyor" denildiği için sanırım sadece bagaj havuzunu alıp diğerlerini kesitrmek en iyisi.

cok secenek yok malesef, benim verdigim linktekileri alin onler ve bagaj havuzu yuzdeyuz uyumlu,birde anonim arka paspas bulun kesin arkalara gore uydurun.tek cozum bu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dropby23

Şu batarya fiyatını bir netleştirelim arkadaşlar da bende bir dahaki ay alacağım muhtemelen
    fiyati ogrendigimizde batarya fiyatı bugun icin gecerli olacak, misal 10 sene sonra belki 10 da birine dusecek teknoloji gelisecek, 10 sene sonra belki degisecek ( honda ingiltere 15 yil demis mesela) bir parca icin neden stres yapiyorsunuz anlamiyorum.

misal cvt bir arac aldiniz, onunda sanzimani bozulsa 300-400 bin tl onuda mi almayacaksiniz 15.seneye buyuk ihtimal oda bozulur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ağustos 2024; 8:32:45 >
  • quote:

Bayiden orijinal kauçuk paspas ve bagaj havuzu fiyatına 7 bin lira dediler. Bana kauçuk bir malzeme için çok yüksek geldi açıkçası.

aslinda bir yerden orijinal paspaslarin resmini bulsak, belki orjinallerde bu sekildedir
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Müsait vaktiniz olursa, sizin aldığınız paspas özellikle arka koltuk ve bagajda nasıl duruyor diye ilk mesaja fotoğraf ekleseniz nasıl olur acaba?

Eminim honda jazz alma aşamasında olan/satın almış birçok kişinin kafasında paspas seçimine dair soru işareri var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 27 Ağustos 2024; 9:49:42 >
  • Burada yazılan elektrik motoru fiyatına dair tartışmayı endişeleri anlamakla birlikte verimsiz buluyorum.

Bildiğim kadarıyla aracın tüm bölümlerinin 6 yıl garantisi var, sonrasında zaten hiçbir şeyin garantisi yok. 6 yıl sonra araç bende olacak mı, ben olacak mıyım? Bunları düşünerek, kendime bahane sunarak araç alımı yapmak doğru gelmiyor.

Honda jazz aldım ve geçtim.

Belki şu soru sorulabilir: Elektrik motoru uzun yolda bozulduğunda, devre dışı kaldığında, hybrid sistemi benzinli motorla devam etmeye olanak sağlıyor mu?
  • quote:

Burada yazılan elektrik motoru fiyatına dair tartışmayı endişeleri anlamakla birlikte verimsiz buluyorum.

Bildiğim kadarıyla aracın tüm bölümlerinin 6 yıl garantisi var, sonrasında zaten hiçbir şeyin garantisi yok. 6 yıl sonra araç bende olacak mı, ben olacak mıyım? Bunları düşünerek, kendime bahane sunarak araç alımı yapmak doğru gelmiyor.

Honda jazz aldım ve geçtim.

Belki şu soru sorulabilir: Elektrik motoru uzun yolda bozulduğunda, devre dışı kaldığında, hybrid sistemi benzinli motorla devam etmeye olanak sağlıyor mu?
    yaw 2021 den beri yuzbinlerce satilmis (crv hrv zrv accord abd deki civic) forumlarda hicbir sikayeti olmayan sistem neden bozulsun.

o zaman icten yanmalidan baska birsey almamak lazim,( yolda giderken aniden duran benzinli motorlarda var)

Sorunsuz aracın da parça ihtiyacı olur. Kaldı ki kaza yaparsın al sana sorunsuz araba. Benimki stilo idi
  • quote:

Sorunsuz aracın da parça ihtiyacı olur. Kaldı ki kaza yaparsın al sana sorunsuz araba. Benimki stilo idi
    kaskomuz varya arkadasim, bu arabaya kaskosuz binilmez zaten.

servislerinde parcasi olsun yeterli

stilo guzel aracti ama , kiymeti bilinmedi ulkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ağustos 2024; 10:39:47 >
  • İnsan tr'de yaşayınca sürekli ince eleyip sık dokuyor malum para kolay kazanılmıyor. Ama 10 yıl sonrasını dert etmek çok mantıklı gelmiyor bana. Birkaç senede teknoloji çılgın bir hızla ilerliyor, pandemiden önce yapay zeka nedir bilmezdik. Şimdi yapay zeka neler yapabiliyor hepimiz biliyoruz.

Batarya işi de illa ki çözülür çünkü ciddi yatırımlar yapılıyor batarya teknolojisine. Belki ileride daha yüksek kapasiteli ama aynı boyutta ve daha ucuz bir pil bile taktırabiliriz Jazz'ımıza. Yedek parça konusunda da Honda'nın en az 10 yıl civarı bu nesle parça üretmesi gerekmiyor mu yasal olarak? En kötü parça siparişi verilir yurtdışından gelir.

Arabayı sevdiysen ve bütçen varsa al bin keyfine bak. 6 yıl sonra bakarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

İnsan tr'de yaşayınca sürekli ince eleyip sık dokuyor malum para kolay kazanılmıyor. Ama 10 yıl sonrasını dert etmek çok mantıklı gelmiyor bana. Birkaç senede teknoloji çılgın bir hızla ilerliyor, pandemiden önce yapay zeka nedir bilmezdik. Şimdi yapay zeka neler yapabiliyor hepimiz biliyoruz.

Batarya işi de illa ki çözülür çünkü ciddi yatırımlar yapılıyor batarya teknolojisine. Belki ileride daha yüksek kapasiteli ama aynı boyutta ve daha ucuz bir pil bile taktırabiliriz Jazz'ımıza. Yedek parça konusunda da Honda'nın en az 10 yıl civarı bu nesle parça üretmesi gerekmiyor mu yasal olarak? En kötü parça siparişi verilir yurtdışından gelir.

Arabayı sevdiysen ve bütçen varsa al bin keyfine bak. 6 yıl sonra bakarız :)
    son jazz satildiktan itibaren 10 sene

elektrik altyapisi hrv ile ayni oldugu icin son hrv de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ağustos 2024; 10:48:28 >

Tamam işte serviste parça bulunmaz diyorum ben de.

Senin araç beğenin biraz sıkıntılı. 😂 stilo sıfırdan alıp 10 sene kullandım. Çok sıkıntılı bir araç. Güzel falan değil. Bol donanımına aldanıp aldım yaktım kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 27 Ağustos 2024; 10:51:21 >
    Ne güzel işte dert edecek bir şey yok o zaman parçası illaki bulunur garanti sonrasında da.
  • quote:

Tamam işte serviste parça bulunmaz diyorum ben de.

Senin araç beğenin biraz sıkıntılı. 😂 stilo sıfırdan alıp 10 sene kullandım. Çok sıkıntılı bir araç. Güzel falan değil. Bol donanımına aldanıp aldım yaktım kendimi
    serviste niye parcasi bulunmasin ya

mitsubishi de hala attrage parcalari var sen paradan haber ver.

coltun bile parcalari var
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.