Şimdi Ara

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
77.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an tam elektrikli araçların pilleri o fiyata değişiyor hocam
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Jazz a bunu istiyorsa crv ye ne istiyor acaba
  • Bir yanlışlık var, 2024 Toyota hibrit batarya değişimi servis ücreti modele göre 80-100 bin arası, hadi kazıkcı Hondadada Jazz için 120-130 olsun.

Ya arkadaş bizi trollüyo ya da onu trollemişler. Araç 1.3 milyon zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 26 Ağustos 2024; 22:43:48 >
  • Pil bu mu?

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA
  • Ben de tam Jazz a ısınmış ve teknolojisini beğenmişken almayı düşündüm ama batarya fiyatından dolayı soğudum bir anda.

Eğer bu fiyat ise Honda işine baksın Toyotaya devam

Ama benim fikrim 10. Yılda batarya ile birlikte elektrik motorları da değişmeli sonuçta ömürleri var ve fiyata dahildir diye umuyorum yoksa araba çöp olur

Eski Opelimden biliyorum şarj dinamo kömürleri bitmişti ömrü ve değişmesi gereken parçalar
  • zafsonmez Z kullanıcısına yanıt
    Fırça, kömür yok bu motorlarda.

Avrupa Honda servislerinde modele göre1000-3000 £ hibrit batarya değişimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 26 Ağustos 2024; 21:24:19 >
  • zafsonmez Z kullanıcısına yanıt

elektrik motorlarında mekanik bir aksam yok; bakır sargı içinde dönen mıknatıstan ibaret o bakımdan voltajla ilgili bir sorun olmadıkça sürekli çalışır.

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

evet bu da bunu ülkeye nasıl sokarsın bilmem:)

bu yenilenmiş miş ama sıfır değil

• some_one kullanıcısına yanıt

e tamam en kötü yunanistana gideriz.

bulgaristanda olur. macaristanda

• Hele bi binsin kardeş..tadını çıkarsın..2032'de bi yunan yaparız..selanik falan..green passı boşa almamış oluruz hem.. 2034'e kadar geçerli ehehe..

• some_one kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın mutluhan ve damla honda bayilerinin servis bölümünü arayıp sorun umarım inşallah yanılıyorumdur çünkü arabada cidden gözüm kaldı ne büyük ne küçük tam istediğim gibi araçtı
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Türkçe kullanım klavuzu zorunlu.
  • https://www.blue-energy.co.jp/en/corporate/outline.php

honda kendi pilini kendi üretiyormuş.

yuasa ile yüzde elli elli ortaklar.

şöyle de bir makale buldum; honda pilleri ile toyota pilleri arasında bir karşılaştırma yapılmış;

The results for the end-of-life (160,000 miles) static battery testing suggest that the two Civics have

remaining battery capacities of about 68% and the two Insights have remaining battery capacities of

about 85%. The two end-of-life Priuses have remaining battery capacities of about 39%".

yani diyorki 160,000 mil test yapılmış civic insight ve prius ile.

sonuçta hondaların biri 85 diğeri 65 ömrünü korurken, toyotanın pilleri yüzde 39 koruyabilmiş

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

Elektrik motoru vs tüm sistem değişimi olabilir mi o fiyat?

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

olabilir; ama ben fiyatın doğru olduğunuda düşünüyorum; burası türkiye.

ama citroenin veya pejonunda veya nissanında fiyatları bundan farklı değildir kanımca

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Fazla karmaşık sıkıntılı bir model gibi duruyor. İnşallah üzmez. Ben i20 almayı tercih ederdim. Sanırım bol donanımı var ve bunu uygun fiyata veriyor. Bu da seni cezbetti.

Attrage’yi satmak zor olmadı mı? Kaça gitti?
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Sizi kırdıysam kusuruma bakmayın, servise gittiğimde ben de soracağım.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

1.5 haftada satıldı; ilk ilanımın yuzde 10 altına verdim.

çok zor olmadı hele ki bu devirde üstelik

jazz a gelirsek araç yeni değil 2021 den beri satılıyor; en çok satıldığı ingiltere de ki forumlarda sıfır sorun diyorlar.

sadece otomatik ayna problemi yaşanmış; birde ilk üretimde frenlerle alakalı geri çağırma olmuş.

bizim aldıklarımız makyajlı kasa zaten o sorunlarda halledilmiştir.

hayırlı günler

• Batarya fiyatları konusunda benim 14 yaş oğlan diyor ki:

10 yıla ne yeni modeller çıkar ki onlar bile ucuzlar, jazzın bu destek bataryaları sıradanlaşır..yeter ki kaynak sıkıntısı olmasın..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.