Şimdi Ara

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
77.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğru, airbag meselesi var alınmaz zaten kılıf.

Honda'nın kendi aksesuarlarının fiyatları nedir acaba bir bilgi var mı? En kötü 1 ay dolmak üzere 1000km bakımı için aracı götürünce sorarım burada paylaşırım fiyatları.

Lastiklerin yol tutuşu biraz kötü gibi siz de o sebeple mi değiştirmek istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Doğru, airbag meselesi var alınmaz zaten kılıf.

Honda'nın kendi aksesuarlarının fiyatları nedir acaba bir bilgi var mı? En kötü 1 ay dolmak üzere 1000km bakımı için aracı götürünce sorarım burada paylaşırım fiyatları.

Lastiklerin yol tutuşu biraz kötü gibi siz de o sebeple mi değiştirmek istiyorsunuz?

Yok ben 4 mevsim istiyorum aslinda o sebepten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hiç araştırdınız mı bilmiyorum, Jazz için tercih edilebilecek kış lastiği markası sizce hangisi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Merhaba. Hiç araştırdınız mı bilmiyorum, Jazz için tercih edilebilecek kış lastiği markası sizce hangisi?
    Bu isin jazzi polo su olur mu ki?

Adac lastik testlerine bakiyorum ben lastik almadan ilk bese girmis lastigi almaya calisiyorum.
    www.tyrereviews.com
    2023 ADAC 17 inch Winter Tyre Test - Tyre reviews and ratings
    https://www.tyrereviews.com/Article/2023-ADAC-17-Inch-Winter-Tyre-Test.htm

Kis lastigi testi bu mesela

Siz hangi ildeydiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Ağustos 2024; 8:22:33 >

• İstanbul’da yaşayanlar için 4 mevsim lastiği bile bence elzem değil. Son iki kışı yaz lastiklerimle geçirdim hiçbir sorun yaşamadım. Ama kenarda dursun ne olur ne olmaz diyenler bi 4 mevsim alıp saklayabilir. Kış lastiği tüketimi çok artırıyor aman aman bir karda görmüyoruz ne zamandır

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvo_Attano

İstanbul’da yaşayanlar için 4 mevsim lastiği bile bence elzem değil. Son iki kışı yaz lastiklerimle geçirdim hiçbir sorun yaşamadım. Ama kenarda dursun ne olur ne olmaz diyenler bi 4 mevsim alıp saklayabilir. Kış lastiği tüketimi çok artırıyor aman aman bir karda görmüyoruz ne zamandır
    bende oyle dusunuyorum

• Türkçe basın lansmanı eski tarihli ancak mevcut modelle aynı içeriğe sahip.

Capital Events Turkeyyoutube
    Honda Yeni Jazz Dijital Basın Lansmanı / 2021
    https://www.youtube.com/watch?si=pmO-K2W8I4fFZZDJ&v=4jrpx2cxG7E&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvo_Attano -- 26 Ağustos 2024; 11:14:41 >

• Jazz için trafik sigortası ve kasko teklifi alan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Jazz için trafik sigortası ve kasko teklifi alan oldu mu?
    abi otomobil genelde ilk mesaj var sigortaci.

ben oradan yaptirdim, makul fiyat verdiler. teklif al derim

• elegance donanım hala bayilerde bulunuyor mu

• m325 M kullanıcısına yanıt
    evet bulunuyor

kredi kampanyası var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: m325

kredi kampanyası var mı

onu bilemiyorum sormaniz lazim

teşekkür ederim

• kardeş bankada çalıştığından indirim almış olabilir. türkiye sigorta trafik 8600, kasko 11300, tabi klozlara da bakmak lazım..

• Harika bir konu ve anlatım öncelikle teşekkürler.
    Yeni kasadan bağımsız araç olabildiğince dolu ve teknolojik amma ve lakin yılda yaptığı km max 5000-6000 olan ve bununda yüzde doksanı uzun yol olan biri için bu aracın pek doğru bir tercih olmadığı belirtilmiş. Kendimi buna inandırmak istemiyorum çünkü aracı baya beğendim ve henüz karar aşamasındayım.Yarın bayiye gidip canlı bir şekilde, varsa eğer, görüp kararımı vereceğim.

Tekrar teşekkürler, emeğiniz ve verdiğiniz bilgiler için.

• Ben dün jazz siparişi verdim bugün ise iptal ettim nedeni ise batarya ömrü 10 yıl. Ama aracın bataryası bugün değişecek olsa batarya fiyatı 455 bin tl. Aracın garantisi 6 yıl . 10 yıl önce hibrit jazz alınsaydı bugün 455 bin masrafı vardı . Bunları düşündüm ve gerçekten içim cızz ederek üzülerek vazgeçtim. Doğrumu yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum . Ama araba gerçekten çok hoş güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 26 Ağustos 2024; 15:31:21 >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

10 yıla ne piller çıkar ve pil fiyatları düşer diye ümit ediyorum. Benim anlamadığım şu: Jazz'da ufak bir batarya var nasıl bu kadar pahalı oluyor?

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

10 yila kim ole kim kala be hocam, belki 10 yil sonra batarya fiyati 4500 olacak...yazik olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Ben dün jazz siparişi verdim bugün ise iptal ettim nedeni ise batarya ömrü 10 yıl. Ama aracın bataryası bugün değişecek olsa batarya fiyatı 455 bin tl. Aracın garantisi 6 yıl . 10 yıl önce hibrit jazz alınsaydı bugün 455 bin masrafı vardı . Bunları düşündüm ve gerçekten içim cızz ederek üzülerek vazgeçtim. Doğrumu yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum . Ama araba gerçekten çok hoş güzel
    ya 10. senede tik kapandi bitti diye birsey yok ki, abd honda da 150.000 miles,15 years demis.

abd honda demiştim ingiltere honda demiş pardon linki aşağıda
    https://www.hondaofdanbury.com/service/service-parts-tips/hybrid-battery-replacement-lifespan/

hatta iyide bakarsaniz daha da uzayabilir demis.

ama siz bilirsiniz ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Ağustos 2024; 15:55:36 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.