Şimdi Ara

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.824
Cevap
66
Favori
97.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlı uğurlu olsun, artık yollarda jazz görmeye başlayacağız gibi.

ekran koruyucu linklerini paylaşırsanız bende ilk sayfaya koyarım.

bende 4 mevsim lastik kullnıyordum ama istanbulda 3 senedir kar yağmıyor neredeyse.

yazlıklarla devam edeceğim çünkü 4 mevsimler kışın iyide yazın bence performansı ve tüketimi çok törpülüyor.

kar kıyamet olursa o zaman tekrar değerlendiririm.

bu arada illa değiştirecekseniz de hem ekonomik hem testlerde ilk beşte olan hankook kinergy 4s2 yi de inceleyin 4 mevsim lastiği olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Ağustos 2024; 12:31:31 >
  • Bana göre çok çirkin. Bu benim fikrim. Bu araç yerine Golf bana göre her türlü tercih edilir.
    Ne kadar donanımlı olursa olsun B segment bir ucube benim gözümde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zed Z kullanıcısına yanıt

arkadaşım en ucuz otomatik golf 1800 ( life 1.5 dsg) diyor sitesinde bu araba 1350

arada 450 bin fark var.

mantıklı mı dediğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Ağustos 2024; 12:40:22 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Mesajları okumadan yanıtlamayın lütfen.
    Benim bahsettiğim Golf, arkadaşın belirttiği 1.5 Tsi manuel olan

Tamam ona da jazz da standart olan geri gorus ve adaptif acc yi ekleyince 1581 lira ediyor.

Fiyat gene alakasiz arada 200.000 tl var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Neden ekleyelim. Standart kullanınca araç gitmiyor mu?

• bari bir karşılaştırma yapacaksanız arabaların donanımları ve teknik altyapıları denk olsun.

eş donanım ve eş teknik olmalı ki karşılaştırma yapabilesiniz.

o zaman at arabası da gidiyor hiç gerek yok motorlu taşıta.

ayrıca herkes arabanın dışı için ölüp bitmiyor, makine bu sanat eseri değil.

bana maddi olarak ne kattığı, ailemi olası bir kazada ne kadar koruduğu, yolda ne kadar verimli gittiği, beni içinde ne kadar rahat ettirdiği önemli.

konu komşu beğenmese de olur.

arabanın dışı nedir ya sanki sürerken dışını görebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Ağustos 2024; 12:58:10 >
    Karşılaştırırken segmentleri aynı olsun değil mi? Ben de onu diyorum…

bu kafayla ben de şunu demeliyim o zaman kızkardeşe...

*manuel al, vites değiştir..

-ama abi manuelde satarken zarar etmem önemli değil de, ben manuel kullanamam ki, çok zorlanırım, bana otomatik lazım.

*yok ne otomatiği..manuel alacaksın..forumdaki arkadaşlara mahçup olamam ben.haklı çıkartmam gerekenler var.

mavi ekran........

kendime her yaz sonu tanıdıktan bal alırım..işyerindeki arkadaşa da ısrar ederim..çıta karakovan diye..yok, der, istemez...allah allaah nası istemez yahu derim, kafam bir türlü almaz..sen derim,

-eve hiç bal alıyon mu..

*reçel alıyorum çocuk yiyo bazen..

-nerden alıyon peki

*marketteen

-e oğlum hakiki bal alıyom işte, getirtiim sana

*yok abi istemezz

sonra bi gün beni başkasına çekiştirirken duydum,

*ben bal yemiyom, bazel reçel alıyorum..bu eleman da bana -ısrarla bal aldırmaya çalışıyo

sonra anladım , insanların ihtiyacı olmadığı ya da kullanmadığı bir şeyi övmenin çok gereksiz olduğunu...

adam soruyor:

-bana ortalama hızın 30 km olduğu sıkışık şehir içi yokuşlu inişli trafikte sık kullanılacak yakıtı ekonomik, sr2 güvenlik donanımına sahip alınabilecek en mantıklı aracı söyler misin?

cevap, jazz ucube..sana fikrini soran olmadı ama sakalına hürmet, belki haklısındır diye tavsiye soruyoruz, ona da manuel diyor ya da c sınıfı diye cevap veriyor..

Napiim markete gidip cebimdeki parayı çıkarıp ben c almak mı istiyorum diyim, c mi veriyorlar, c nedir abi, adı yok mu bunun.. yok tabi..çünkü verebileceği marka model fiyatın tutarlılığı olmayacak..

amaç okuyucuya yol göstermek değil..konuyu manipüle etmek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öneri ve iyi dilekleriz için teşekkür ederim üstadım.

Önerdiğiniz lastiği hiç kullanmadım, fakat değişim öncesi mutlaka inceleyip karşılaştırma yapacağımdan emin olabilirsiniz  

Ekran koruyucu linklerini özelden ilettim, şuan elimdeler ve çok hızlı geldiler.

İyi forumlar  

• AktasarimTr kullanıcısına yanıt

ekran korumalar neden gerekli oluyor üstad, bir mantığı var mı (ön koltukta oturan ve elindeki oyuncağı ile ekranlara sürtmeyecek 3 yaş çocuğun yoksa)

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlla gidecekse at arabası da gidiyor dikiz aynası yok ama onun

Boşver hocam kendini yorma manuelci bunlar nefes alsın yeter hesabı donanımmış özellikmiş kime ne konfor umurlarında değil. Amaç gösteriş ve piyasa şekil şukul yani bazı insanların tek derdi diğer insanların kendi ve arabası hakkında ne düşündüğüdür.. ne söylesen anlatsan boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvo_Attano -- 24 Ağustos 2024; 13:25:18 >
  • AktasarimTr kullanıcısına yanıt

aracı alıp; koruyucuları uyguladıktan sonra resim atarsanız çok sevinirim.

bunların yansıma yapmasından çekiniyorum zira.

görüşü zorlaştırabilir.

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

dünyanın bin türlü hali var; lazım aslında ama kişiden kişiye değişir

arabayı yıkatırken göstergeleri silmeyin demeyi unutmayın. kesin çizerler mesela

hayırlı günler.

Tamam kardeşim B segment başka araba getir aynı fiyata özelliklere hibrit. Ona göre karşılaştırma yapalım bizde

Hocam o kadar güzel anlatmışsınız ki valla ekleyecek bir şey bulamadım duygularıma tercüman oldunuz.

Yansımayı önleyici koruyucular var hocam güneşli havada navigasyon takip ederken muazzam faydalı

• Corvo_Attano kullanıcısına yanıt

link atın link;

linkisiz mesaj yazmayın :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.