Şimdi Ara

JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
55
Favori
76.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben birleşik tüketimi baz alarak söyledim aslında ama ölçüm yöntemi farklıysa bilemicem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Corvo_Attano kullanıcısına yanıt
    eskisi nedc ye göre ölçülmüş

yenisi wltp e göre ölçülmüş.

ikisi arasındaki farklılık kısaca şu şekilde.

NEDC sürüş döngü sistemi 20 dakikayı kapsarken, WLTP 30 dakika sürüyor. NEDC sürüş döngüsünde otomobilin sadece 11 kilometre yol aldığı düşünülüp, ona göre hesaplamalar yapılırken, WLTP sürüş döngüsünde 23.25 kilometrelik bir mesafede test yapılıyor.14 Eyl 2022

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Bu durumda nedc verisini wltp ye oranla ölçeklendirip yeniden hesap yapmak lazım. Acaba hangisi daha ekonomik. Eski motorun üstünde earth dreams badge vardı bir de o da dikkatimi çekmişti

Ama okudugun kadarı ile iki test arasindaki olcum sekilleri de farkli ( hizlanma, hızlı surus, yavas surus dur kalk vb sayi sure ve hizlari)

Yani birini birine cevirmek imkansiz gibi birsey

Motorun cok degismedigini hesap edersek yaklasik ayni tukettigini varsaymak en dogrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Ağustos 2024; 13:17:44 >
    Motorun kuvvetlenmesinden degil emisyon standartlarında. 2021 advance pakette olan kör nokta uyarı sistemi de kırpılmış

Evet motorlar tamamen aynı ise büyük olasılıkla tüketim aynıdır. NEDC detayına dikkat etmemiştim teşekkür ederim. 👍

• dropby23 D kullanıcısına yanıt
    Sis farları da yok hocam artık. Ayrıca 2021 de klima kontrol düğmeleri daha sağlam ve oturaklıydu çevirdiğinizde o klik sesini ve tokluğunu hissediyordunuz. Yeni versiyonda tamamen plastik iç aksam sanırım

gene klik sesleri geliyor;

klima aksamı bence tüm araçlarında aynı.

hangi hondaya bakyıysam bayide hepsinde aynı klima aynı infotainment ekranı.

hayırlı günler.

Hocam demek istediğim o ses daha tok ve sağlam hissettiriyordu çevirdiğinizde

• dropby23 D kullanıcısına yanıt
    Kör nokta vs... kırpılması söz konusu değil, Türkiye de satılan Elegance pakette zaten bu özellik yok hiç bir zaman yoktu, bu sene Advance paket getirilmemiş; kör nokta, direksiyon/koltuk ısıtma, karartılmış camlar, anahtarsız giriş, 16 inç alaşım jant (aklıma gelenler bunlar) Advance pakette mevcut, sis farı hariç. Türkiyede bunları istiyorsanız Cross Star almalısınız.

İngiltere de satılan Jazz paketleri;
    Elegance
    Advance
    Advance Sport
    Cross Star Advance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 22 Ağustos 2024; 14:17:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • some_one kullanıcısına yanıt
    Crosstar da kör nokta yok. Hiçbir zaman olmadı

Bendeki 2023 Advance da var , üst paket Cross ta da olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Bendeki 2023 Advance da var , üst paket Cross ta da olduğunu düşünüyorum.
    Anladigim cross ust bir paket degil, daha ziyade mersedes amg gibi bir bodykit degisimi ve ufal aksesuar farklılıkları. Sizinki daha donanimli olabilir

• some_one kullanıcısına yanıt
    Yani sanı meselesi değil bu. Gerçekten yok. Gidip fiziksel olarak görebilirsin veya katalog içeriğine bakabilirsin. Crosstar üst versiyon full paket değil sadece Jazz ın crossover platformu gibi düşünebilirsin. Yerden birkaç santim daha yüksek ve daha yumuşak süspansiyonlar, tavan çıtaları, sis farları ve suya dayanıklı koltuklar.

• Son nesilde crosstar'da arkadaşın da dediği gibi kör nokta uyarı sistemi hiç olmadı.

Bu arada android auto'yu kablosuz yapmıştım dün ama bugün aracı sürerken koptu bağlantısı aynı kabloludaki gibi :( telefonda mı bir sıkıntı var yoksa aracın sistem mi sıkıntılı anlamadım.

• uzun süreli başka bir telefonla deneyin.

sonuç aynıysa garantiye gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Son nesilde crosstar'da arkadaşın da dediği gibi kör nokta uyarı sistemi hiç olmadı.

Bu arada android auto'yu kablosuz yapmıştım dün ama bugün aracı sürerken koptu bağlantısı aynı kabloludaki gibi :( telefonda mı bir sıkıntı var yoksa aracın sistem mi sıkıntılı anlamadım.
    Az once yarim saatlik bir gezinti yaptim, kablosuz olarak hicbir kopma olmadi.

Telefon samsung note 10 lite 4-5 yillik bir telefon.

• 1.290 ? atmosferik ? b sınıfı ?

3 yanlış 1 doğruyu götürüyor ne yazık ki. O paralara çok daha iyi C segment araçlar mevcut.

Edeceği max. 1 milyonu geçmez bu aracın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Calbor

1.290 ? atmosferik ? b sınıfı ?

3 yanlış 1 doğruyu götürüyor ne yazık ki. O paralara çok daha iyi C segment araçlar mevcut.

Edeceği max. 1 milyonu geçmez bu aracın.

Konuyu okumak icin 1dk nizi harcasaydiniz keske.

1-100 hizlanmasi 9.4 saniye, 253nm tork sizce atmosferik verileri mi?

Birde merak ettim 1290 a hangi sifir c segmenti araci alabiliyorsunuz jazz dan daha donanimli, daha guvenlikli daha az yakan daha performansli ?

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Ağustos 2024; 12:42:11 >

bu kadar olumsuzluk arasından sadece atmosferik kısmına mı takıldınız?

Turbo benzin olsaydı ne değişecekti peki yine 1290 eder miydi? hayır.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.