Şimdi Ara

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: huseyinkarabal , huseyinkarabal Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.838
Cevap
66
Favori
97.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    İngilizce bir videoda araştırdım 20000 km kullanan bir kullanıcı da led farların karşıyı kör ettiğini belirtiyor ayarı 1 yapınca çoğu sıkıntısı çözülmüş ama arada bir selektör yiyormuş
    carXtrasyoutube
    Honda Jazz Review | The Best Hybrid? And Should You Buy One? Unbiased 2 Year Test Results Revealed!
    https://www.youtube.com/watch?si=Fjv3JglsBbJWUej0&v=sw9ctnYo7L4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferbarut -- 12 Kasım 2024; 23:39:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Crosstar bayilere geldi bekleyenlerin bilgisine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler paylaşım için

• Çok şükür teslim aldık, henüz 20 km kadar eve getirdim 3.4 yaktı. Uzun vadede deneyimlermi paylaşacağım, ilk izlenimlerim çok olumlu.
    Bir tane fyort mavi bayide vardı, bir tane de benden önce kırmızı teslim etmişler.
    Bekleyen isteyen herkesin gönlündeki nasip olur umarım.

• herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler hocam

hangi bayide vardı crosstar fiyat liste fiyatımıydı

Ben liste fiyatına aldım kamer otomotiv

• Düşünen olursa çorumdan da aradılar kırmızı rengi mevcutmuş

• Hocam sanki sizi geçmişteki Mitsubishi Colt bölümünden hatırlıyorum, doğrumu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Evet dogrudur.

2006-2014 arasi mitsubishi coltum vardi.

Forumda da colttan sorumlu uyeydim.

• 2. nesil jazz sahibi olarak bugün test ettim aracı bildiğimiz jazz kullanışlılığı onlar devam. sanki elektrikli motor tahminimden daha az devreye girdi yada güzergah 70-80km hızlı bir yol olduğundan olabilir. araçtaki mevcut yakıt tüketimi 5.7lt o çok geldi ki kendi aracıma bindim onda son 250km deki tüketim 5.9lt ben geneldde çok ekstrem bir durum olmaz ise 6.5 üstüne pek çıkmıyor. Ama en vahim durum fiyatına çok istiyorlar liste fiyatından aşağı inmediler kredi kampanya falanda yok. kampanya olursa düşünücem yoksa alternatiflere bakıcam. Ellerinde az stok olduğundan fiyatta bişey yapmak istemedikleri çok belli oluyor. tok satıcı gibi davranıyorlar.

• Geçen hafta Kayseri'deki bayide test sürüşüne çıktım aracı beğendim ama satış temsilcilerini seçerek koymuşlar.

"Ağır bakımları ne zaman?" diyorum, "ben satış danışmanıyım, servise sormanız lazım" diyor

"Yerden yüksekliği ne kadar?" diyorum, "öyle bir bilgi hiçbir yerde yazmaz" diyor, "ama İngiltere sitesinde yazıyor" deyince şaşırdı

"Son bir yılda Türkiye'de kaç adet satıldı?" diyorum, "üretime göre değişiyor" diyor, en son dayanamadım azarladım, "kaç tane satacak demiyorum kaç tane sattı diyorum" dedim, ne yapacaksınız zaten 6 yıl boyunca parçalarını biz ayarlayacağız diyor, sanki aracın garantisi hiç bitmeyecek.

Gerçekten hoşuma giden araçtan beni soğuttu bravo

• mehmetyasin38 kullanıcısına yanıt

Bu araç tr'de tam bir kara kutu. Aracın işleyişini tam anlamıyla bilen birkaç kişi var sanırım tr'de. Biz de yabancı video ve forumlardan öğreniyoruz. Diğer bilgiler zaten broşürde yazıyor.

Son 1 yılda da sanırım 600-800 civarı satılmıştı, geçenlerde birisi b segment satış miktarını paylaşmıştı buralarda bir yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 14 Kasım 2024; 10:8:22 >
  • wixland kullanıcısına yanıt

Yoğun trafikte farkı ortaya çıkıyor aracın dur kalk trafikte nerdeyse hiç motor açmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok B segment araç kullandım Corsa 80 bin km, İ20 2 adet aracım oldu toplam 15 bin km, C3 AC 45 bin km, Clio TCE 5-6 bin km kullandım sattım.
    B segmentine göre çok rafine buldum arabayı. Süspansiyon konforu ve yalıtımı tahminime göre çok ileride.
    Yakıt tüketimi i20 aracımın 8.5-9.5, Clio'nun 7.0, Citroenin 8.5 yaktığı güzergahta sabah 3.8 akşam daha yoğun trafikte 3.6 oldu.
    Donanımlar çok iyi brake hold, acc, şerit takip koltuk ısıtma hepsi güzel çalışıyor.
    Geri görüşün akıcılığı iyi.
    Arka ayna açıları çok yerinde.
    Kol dayama, kapılarda tutulan yerler ve otururken dizin konsolla temas ettiği yerler deri, kalite hissini artırıyor.
    Normalde de çok agresif araç kullanmam ama bu araba resmen sakin gitmek için teşvik ediyor. Sessizliği, yakıtı, koltukların rahatlığı her şey sakince güvenli ekonomik gitmek için tasarlanmış gibi.
    Uzun yol yapmak istiyorum,110-120 ACC sabitleyip gitmek çok keyifli olur gibi duruyor. :)
    200-250 km kadar oldu kullanalı, almayı düşünenlere gönülden tavsiye ederim.

Tesekkurler konuya katkiniz icin akli selim insanlar icin jazz bu birbirinin aynisi arabalarin icinde parlayan bir mucevher.

Ama arastirana inceleyene mucevher.

dışardan bakip araca bir kere bile binmemis kisileri dinlersen hibrit olmasi disinda cok berbat bir araba.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 14 Kasım 2024; 21:20:28 >
  • Bu aracın bu kadar kullanıcısı olduğnu bilmiyordum. 75 sayfa ne konuştunuz çok merak ettim :)

Bende yaklaşık 45bin KM diy 2021 model jazz hibrit kullanıyorum. Japon yapmış arkadaş. Diyecek tek şey bu.

45bin km boyunca karşılaştığım tek sorun yaz aylarında sıcaklık ve kuraklık başlayınca aynalar kapanmıyor 1-2 ayda bir yağlamak gerekiyor. WD-40 değilde aslında söküp gres yağı falan sürsen o problemde ortadan kalkar esasen ama pratikliğinden dolayı WD-40 devam.

10-15bin km den sonra sizde de başlayacaktır.

Araç ekranındaki tüketime çok bakmayın.

40LT benzin deposu var havalar iyiyse klima ihtiyacının çok az olduğu dönemlerde tamamı istanbul trafiğinde 900km civarı yol yapıyoruz tek depo ile.

Yani 4,5LT ortalama yapıyor ki bunu geçebilecek tek araç türü plugin hibrit yada elektrikli araçlar.

Bu araçta bulabileceğiniz tek kusur konfor olur ki oda B segmeti araç yani mercedes değil sonuçta.

Ek not: Son 5-10 sayfayı biraz hızlı okuma yaptım. Evin 2. aracı 3. aracı olarak alacaklar falan fistan.

Almayın. Çok net söylüyorum almayın. Bu aracı kullanmayacaksanız almayın.

Bu aracı yola vurmayacaksanız sırtından yükü eksit edecekseniz almayın. Gidin piyasası olan egaa clio vs alın. Koltuk ısıtması var diye araç alınmaz ki.

Honda dünyannın en tipsiz aracını yapmış ( ben şahsen beğeniyorum ) küçük kutu gibi satmak için içini doldurmuş. Şu araçta hibrit motor olmasın yurtdışında 1 tane satamaz.

Bu aracın alameti harikası hibrit motorda saklı.

40LT yakıtla şehiriçinde kaç araç 900km yapabiliyor yada yapanı duydunuz. Eğer bundan faydalanmayacaksanız ne gereği var bu aracı almanın.

Ben benim aracı alırken 100-150bin TL fazlasına HRV alabilirdim ama para yoktu almadım. Birde ev sahibimin gözüne batmak istemedim.

Bugün jazz 1.4milyon HRV 2.2 milyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebastianTR -- 15 Kasım 2024; 11:24:39 >

• SebastianTR S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar uzun ve tecrübe dolu yaziniz icin tesekkur ederim. İlk serilerde ayna problemini uk forumundan da okumustum belki makyajli kasa ile duzeltmislerdir.

Bir wp grubumuz var arzu ederseniz ozelden telefonunuzu atin gruba ekleyeyim.

75 sayfanin dortte biri aracla ilgili bilgisi olmayip nedendir bilinmez araca gicik olan uyelerin mesajlarina verilen cevaplar malesef

Bu araci sıfır otomobil bolumunde de oneremiyorsunuz bir güruh ustunuze cullaniyor. Ya kucukken toplarini bir Honda ezmis yada diger markalarin satis temsilcileri bilemiyorum nedir dertleri.

Hayırlı gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Kasım 2024; 13:17:31 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.