Şimdi Ara

JAZZ HYBRID 1.5*DÜŞÜK MTV*DUR KALK ÖZELLİKLİ ACC+KOLTUK ISITMA+10 AİRBAG+ ŞEHİR İÇİ 4 LİTRE/100KM. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
55
Favori
69.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sitede göremedim Crosstar da park sensörü var mı?
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Hem ön hem arka

• Emekkk kullanıcısına yanıt

sesli ve görsel ikazlı, ayrıca 3 açılı, dinamik kılavuz çizgili geri görüş kamerası da mevcut

yanlış alıntı yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Kasım 2024; 21:7:14 >
  • Aracın kırmızı rengi renk çok tatlı ama son kararım Fiyort Mavi olacak gibi gözüküyor.

gün ışığı beyazını, diğer adıyla "bukelamun" u da hafife almayın, canlı görmeden karar vermeyin.

• arka koltuklar yattığında boşlukları kapatan aradaki yüksekliği dengeleyen şişme yatak var mıdır piyasada? ben baktım göremedim. bulunursa çok işlevsel olacağı kanaatindeyim.

• gokteke G kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir şişme yatağı oraya koyduğunuzda o kadarcık çıkıntı sizi rahatsız etmeyecektir. Şişme yatağın havası onu tolere eder
  • Crosstar için kışlık 185/65/15 jant-lastik seti mi alsam diye düşünüyorum. Fakat orjinal jant kapağı kodunu bulamadım. Elegance’daki jant kapak mı alaşım mı onu anlamadım. Servise bi sorayım olmazsa kapaksa ondan almak mantıklı olur yoksa 185 65 16 ebatta kışlık yok
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt

eleganceda aliminyum alaşım jant üstünde plastik kapaklar var.

altındaki alaşım jant yani sac jant değil

• JAZZ HYBRID 1.5*DÜŞÜK MTV*DUR KALK ÖZELLİKLİ ACC+KOLTUK ISITMA+10 AİRBAG+ ŞEHİR İÇİ 4 LİTRE/100KM.

JAZZ HYBRID 1.5*DÜŞÜK MTV*DUR KALK ÖZELLİKLİ ACC+KOLTUK ISITMA+10 AİRBAG+ ŞEHİR İÇİ 4 LİTRE/100KM.

şu arabanın nesi çirkin?

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Çirkin demeyelimde herkesin beğenisine uymuyor diyelim.
    Yarın bir sorayım servisten satın alabilir miyiz acaba fiyatı merak ettim. Direkt kışlık set için
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt

hocam deli bir fiyat verirler kanımca;

iyi bir lastikçiye giderseniz bijon ölçülerini ölçer, yan sanayi bir jant alırsınız daha ekonomik olur bence.

veya hangi ildesiniz? direkt 4 mevsim lastik alın michelin crossclimate

hepsinden mantıklı olur

Her türlü seçim için 185/65/16 ara ebat kalıyor 4 mevsim de olsa kışlık da olsa, ilginç bir ebat
    Aşırı elzem değil benim için 7 derece altını çok görmüyorum ama il dışına çıkmak gerekir bulunsun diye bakınıyordum.
  • Tüm aksesuar fiyatlarını görebileceğimiz bir yer yok değil mi mecbur bayiye gideceğiz?
    Advanced Sport donanım Urban grey rengi inanılmaz yakışıklı duruyor bence. Gelse direkt ondan alırdım.

telefon edin niye gidiyorsunuz

• Bu akşam tek gidiş geliş karanlık yolda 1 saat kadar sürdüm karşıdan gelen çoğu arabadan selektör korna yedim kısa farlar karşı tarafa fazla vuruyor sanırım uzunu gösterince anlıyorlar iş işten geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferbarut -- 12 Kasım 2024; 21:28:13 >
  • zaferbarut Z kullanıcısına yanıt

sol alttaki far ayar düğmeniz bozulmuş olmasın? veya araç yüklü olabilir mi?

ben hiç öyle bir sorun yaşamadım şu ana dek?

Far ayarı sıfırda bence normal çalışıyor acaba lastik ayarları ön 35 arka 33 yapmıştım kapıda yazıyordu fark edermi acaba
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.