Şimdi Ara

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: A350-900 , NesTeLeN Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
1.741
Cevap
63
Favori
93.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski araçtan söktüğüm hgs aparatı ve etiketini bende yeni araca takmadım. O şekilde geçişlerim oldu. Kontrol ettiğimde HGS de bir ceza görmedim. Arkadaşın dediği gibi pklakadan eşleştiriliyor sanırım.

Bu arada tecrübe eden arkadaşlardan bilgi rica edeceğim. Araç için paspas ve bagaj havuzu almak istiyorum. Alıp kullanan , uyumlu model paspas linki atabilirse sevinirim. Nette var %100 modele uyumlu yazmışlar ama şekilleri bile farklı olabiliyor. Güvenemedim.

• deyvidey kullanıcısına yanıt
    Google a rizzline yazin, orada uyumlu paspas ve bagaj havuzu mevcut. Yanliz aldiktan sonra firmayi arayip arka paspaslari guncellenmis olan jazz son kasa paspaslarindan istiyorum yazin.

Bagaj havuzu alirkende crosstarla elegance farkli dikkat edin ayni sitede.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 2020 FC5 58.000 de hondaCivic’in ilk sahibiyim. Aracımı çok yıpranmadan 4-5 yılda bir değiştirmek istiyorum ancak yeni civic için bütçem yetmiyor. Acaba elimdekinin üzerine biraz koyup sıfır jazz almanın artı eksi yönleri neler olur farklı fikirleri merak ediyorum açıkcası yorum yapmak isteyen olursa okumak isterim. Herkese iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzin standart bagaji ihtiyacinizi karsiliyorsa,

Jazz alarak yakit tuketiminizi sehirici yari yariya dusurebilirsiniz,

Ayrica guvenlik donanimlari acisindan daha fazlasina sahip olursunuz.

Ic hacim asagi yukari aynidir tabi genislik haric ona yapacak birsey yok. Civicte arkaya 3 yetiskin rahat sigarken jazz da sikisirlar 2 yetiskin icin daha ideal b segmenti sonucta. Ama diz mesafesi olarak aynidir hatta jazz daha genis olabilir.

Konfor biraz azalir haliyle sinif farki var.

Standart donanim olarak sanirim jazz bir tik daha dolu olsa gerek.

Son hiz olarak kayip yasarsiniz ama tork olarak dizel araba almis gibi olursunuz. Sehiricinde civicten daha rahat surersiniz.

Ilk basta dedigim gibi en buyuk kaybiniz bagajda olur, bagaj isinizi gorecekse bence yapilabilir.

• HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL

1 saat 20dk ,42 km yol, ortalama hiz 31 km, tuketim 3.6 litre/100km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Aralık 2024; 16:48:34 >

• riderman R kullanıcısına yanıt
    Torpidoda taşınması riskli. Sökülemez olmasının bir nedeni var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL

26 km yol, 39 dk zaman, tesadufen ortalama hizda 39 km, 3.2litre / 100 km tuketim

Yani jazziniz varsa benzin aldiginiz gunu unutmaniz garanti gibi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Aralık 2024; 0:36:16 >

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bayiler kaça bırakıyor acaba arkadaşlar?

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Malesef liste fiyati neyse o

1410-1490

• Bugün 14 km eğimsiz bir yolu çok sıkışık trafikte gittim 3.1 yaktı. Neredeyse hiç benzinli motora geçmedi.
    Dur kalk trafikte ciddi tasarruflu.
    900 km ortalaması da 4.7 litre.
    Arabayı ben çok fazla kullanmadığım için detaylara yeni hakim oluyorum, viraj aydınlatması olmasını isterdim bunu eksilere yazarım. En azından sis farını açsa döndüğü yönde güzel olurdu.
    Açılabilen ayarı varsa da öğrenmek isterim kitapçıkta bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Oyle bir ayar gormedim, benim hic sis farim yok ama led projektorler cok basarili buluyorum aydinlatma da hic sikayetim yok

• İ20 ile (1.0) Ankara'da 7.5 civarı tüketimim var.Önceden dizel tuscon vardı o bile 7 civarı yakıyordu.Bu gidişle ben de jazza bakacağım muhtemelen.

• gralcan kullanıcısına yanıt
    Ciddiyseniz bu ay harekete geçin derim, bu ay zam yapılmadı jazz a ocakta kesin yapilir.

1 aydir kullaniyorum. Yesil isik yandiginda veya yokusta diger araclara ozellikle dizellere bariz fark atiyor. Ben daha 2 degisik kasa civic kullanmistim ama hev jazz bambaska. Yakit kullanimi sehir icinde 4.0 lt civari, 250 nm torkun farkini gordum.ustun guvenlik ozellikleri ve japonyada imal edilmis olmasi da onemli bence.

2 litre az yakıcan diye arabayı sıfırlama masrafı yapıcan. 5 sene sonra 2. Eli zayıf jazz’ı satarken bir daha zarar. Kar mı ettin şimdi? Dostlar alışverişte görsün. İ20’nin 2. Eli çok iyi, jazz’ın kötü.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Kim demis kotu diye? I20 den binlerce var asil onu satarken zorlanirsin neden seninkini alsinlar?

Jazz in alicisi saticisi belli. Arz kadar her zaman talebi olur. Piyasa araci degil kendi tuketici toplulugi olan bir arac. Her zaman boyleydi.

• Jazzin ikinci eli zayıf falan değil, i20 alalı bir ay oldu bunu bizzat yaşadım.

Bir de şunu anlamıyorum "aradaki 200.000 tl farkı 3 senede 5 senede cikaramazsin" söylemleri hep oluyor.Bence bu çok saçma satarken de zaten o farkı geri alıyorsun.Diyelim ki ikinci eli zayıf o farkı alamadın yine bir önemi yok insanoğlu robot değil devamlı matematik hesabıyla yaşanmaz.Bir kere farkı verirsin her kontak sonrası yüzün güler, ya da vermezsin her gün ufacık araç 7.5 litreyi görünce canın sıkılır.

Çok satan bir araç için bu kadar komik bir argüman duymamıştım.

2. Eli zayıf araçta o farkı alamazsın. Matematik hesabı yapıcaz tabii. Parayı ağaçtan toplamıyoruz

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.