|
Bildirim
|
Honor pad x9 4/128 versiyonu 6000 civarı 8/128 versiyonu 8000 öneririm güzel cihaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler inceleyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S23 kullanıyorum. Haklısınız bir bakınayım teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5500tlye honor x9 mu yoksa 6250tlye samsung a9+ 8gb olanı mı daha iyi deneyimlediyseniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
X9 işlemcisi bilmek gerek ram 8 değil 4gb. Android tablet güçlü işlemci+ fazla ram tercih etmek gerek. Yani a9+ 8-128 daha mantıklı en son 7000₺ idi. Farklı siteler farklı indirimler yapabilir. Ayrıca Dex modu var. Cihaz Windows kurulmuş gibi Laptop gibi kullanılabiliyor (Arayüz yazılımı iyi). Kablosuz minik Klavye ile A9+ daha kullanışlı olur.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Snapdragon 685 Honor'un işlemcisi.Samsung'un işlemcisi ise 695.Birbirlerine çok yakın diyorlar.Ancak şöyle bir durum varmış; A9+ 8 gb rame rağmen akıcı değilmiş kasma takılma mevcutmuş.Bu açıdan güvenemedim ikisini de karşılaştırma imkanım yok ama genel yargı sanırım a9'un kastığı yönde.Honor'da 4gb ram olmasına rağmen çok akıcı diyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple yine yapıyor bu sporu. |
|
Ekosistem özelliklerini tableti telefonu ilk aldığım gün debloat ederek kaldırırım. Hiçbir önemi yok benim için. Aksine güvenlik zaafiyeti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |