Şimdi Ara

2039 TL Nokia 8/NFC/Snpdrgn835/64GB ROM/4GB RAM/13MP ZEISS DUAL ARKA/13MP ÖN/5.3'(1440x2560)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2039 TL Nokia 8/NFC/Snpdrgn835/64GB ROM/4GB RAM/13MP ZEISS DUAL ARKA/13MP ÖN/5.3"(1440x2560)
    urun.n11.com
    Nokia 8 64 Gb Cep Telefonu Steel - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/nokia-8-64-gb-cep-telefonu-steel-P362568271

Trendyol.com
    Nokia 8 64Gb Steel nokia-8-64-gumus | Trendyol
    https://www.trendyol.com/nokia/8-64gb-steel-p-1182104

Detaylı özellikler:https://www.gsmarena.com/nokia_8-8522.php

Resmi web sitesi:https://www.nokia.com/phones/tr_tr/nokia-8-0

2039 TL Nokia 8/NFC/Snpdrgn835/64GB ROM/4GB RAM/13MP ZEISS DUAL ARKA/13MP ÖN/5.3"(1440x2560)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Nokia hala geriden geliyor %69 ekran oranı kaç sene öncesinde kaldı halbuki normal kalınlıkta çerçeveyle yapsalar şunu 3bin liradan satarlar.

Bu arada tasarımı sıkıntı etmeyenler için hele vergi zammından sonra fiyat çok iyi performans olarak üzmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liraya satmıyordu bu fiyata alan çıkmaz herhalde.
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bu fiyat segmentinde yakın performanslarda honor play var geçen a101 2200 TL'den sattı. Özellikle 3D oyunları oynuyorsanız biçilmiş kaftan. Bir de google camera kurdunuz mu gece çekimlerinde ciddi bir kalite artışı yaşanıyor
    https://www.reddit.com/r/Nokia/comments/akoktn/nokia_8_ta1004_night_shots_using_google_camera/

2039 TL Nokia 8/NFC/Snpdrgn835/64GB ROM/4GB RAM/13MP ZEISS DUAL ARKA/13MP ÖN/5.3"(1440x2560)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Mayıs 2019; 19:40:8 >

• Nokia çöp

• Gereksiz bir telefon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mavi bu mavisi iyidir
  • Xiaomi almak istemiyorsanız, garantili bir cihazım olsun diyorsanız alınır. Taş gibi telefon. Ekran kasa oranıymış, kamerasının deliğiymiş kafaya takanlar nasıl kız beğenip evleniyor hayret ediyorum. Doların 6 lirayı geçtiği, OTV'nin %50 olduğu bir ülkede Nokia gibi sağlam bir markanın taş gibi telefonu bi fiyata satılıyorsa ve aldığınızda hıyar da çıkabilir demiyorsanız alınır, tepe tepe kullanılır.

• Navigasyon tuşlarının değişmiyor olması bile almama nedeni malesef.

Üretici niye böyle bir kısıt koyar ki? ben geri tuşunu hep sağ tarafta kullanırım.
  • Keşke Düz 8 yerine, 8 Sirocco olaymış hatta Ip57 ve üstü olsaydı alırdım.

Ayrıca ihtiyacım yok ama ya yanlış yazım var veya herkesin gözünden kaçmış, ön kamerası 4K video çekiyor görünüyor.

Yine de güzel telefon. 1 mayıstan önce V30+' ı 2480 liradan almıştık, sanırım en yakın rakibi o idi...

Bir arkadaşım Huawei mate 20 lite alacağım diyordu, linki ona atayım...

BU ARADA, Amazon.com.tr üzerinden alışveriş yapacaklara DİKKAT!
    3D secure yok, onaylama yok, o yüzden Sanal Kr.kartı ile alışveriş yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 9 Mayıs 2019; 8:42:30 >
  • Ghost Screen sorunu var telefonda. 3-4 ay içinde peyda oluyor. Bildirim LED'i yok. Telefon oldukça akıcı, pil ömrü Oreo'da çok iyiydi Pie ile bende baya bir kötüleşti. Telefon başka güncelleme almayacak. Kendi kamera uygulaması berbat, GCAM ile özellikle gece modunda çok kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. 2 bin liraya almıştım, şimdi olsa alır mıyım? Almam. Honor Play daha iyi bir seçenek bence de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıla yakındır kullanoyorum. Buradaki yorumlara cevap verip polemiğe girmek istemem. İphone 7plustan geçiş yaptım. Kamerası çok iyi 1 kere donma kasma yapmadı. 7 saat ekran süresi alıyorum. Sabah 6da çekiyorum gece 11 de %20 falan kalıyor. Ben memnunum sanırım telefon ölene kadar kullanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost screen harici bende memnunum 2018 ağustostan beri kullanıyorum.
  • Sanırım cihaz alacak olsaydım ve bütçemin sınırı bile olmasaydı şu piyasa da Xiaomi Redmi Note 7'den başka bir cihaz düşünmezdim. Bu cihaza yakın zamanda para vermiş olsam yada bir tanıdığım almayı düşünüyor olsa cidden giden paraya acırdım.
  • Özellikler bayağı iyi ve eski nokiacı olarak alırım valla dedim de bu ekran nedir arkadaş?
  • Telefonu kullanıyorum. Ghost screen en büyük problemi. Panel tipinden kaynaklanıyor. Er geç herkeste çıkacaktır muhtemelen. Onun dışında on numara telefon. Kamerası gcam ile çok iyi. Kasa sağlam. Ekran/kasa oranı kötü ama çok da önemli bir şey değil. İphone 8 e yakın ekran kasa oranı fiyatı da malum. Alımır mı alınmaz mı kişiden kişiye değişir.

• Ghost screen var bile bile lades demek bu

• Neredeyse 1 senedir kullanıyorum, ghost screen harici çok memnunum. Ghost screen de geceleri belli oluyor ona da alıştım zaten. Telefon çok cok akıcı parasını sonuna kadar hak ediyor.
    3-4 kere istemeden düşürdüm banamısın demedi.

• Beni bitek pil kısmı üzdü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.