Şimdi Ara

22 Günde geçiş Yapılamayan Millenicom...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22.09.2019 Tarihinde Milennicom'a Geçiş için başru Taleimiz Bugün itibari ile hala bir sonuca ulaşmadı.Gerek Forumda Alper Bey gerekse teknik destek ekibi ile defalarca görüşmemize rağmen somut bir adım atılmadı. Sabah 10:00 da Türktelekom saha ekibini aradım (yaşadığım ilçe ufak biryer herkes birbirini tanır) herhangi bir taşıma talebi olmadığını Milenicomdan bir bildirim olmadıgını bildirdi.

Geçen günleremi yanayım yoksa bir şekilde oyalanmamı diyelim adını siz koyun.

Ve şu dakika itibari ile başvurumu geri çektim. Artık Başka bir firmayı deneyeceğiz. Siz siz olun 20 günden uzun bir sürede başvurunuzu yapın.

• Ben de 19 Ağustostan beri abone olmaya çalışıyorum. Bendekide ne hırssa artık. :) En son siz ttnetten fiberi bağlatın biz sizi öyle taşıyalım dediler ayın 3 ünden beri fiber bağlıyım bu gün 16 hala geçemedik.İlgileniyorlar arıyorlar haklarını yiyemem ama sonuç alamadık daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbagiscan

Ben de 19 Ağustostan beri abone olmaya çalışıyorum. Bendekide ne hırssa artık. :) En son siz ttnetten fiberi bağlatın biz sizi öyle taşıyalım dediler ayın 3 ünden beri fiber bağlıyım bu gün 16 hala geçemedik.İlgileniyorlar arıyorlar haklarını yiyemem ama sonuç alamadık daha.
    Halimize şükür edelim o zaman :)Hali hazırda daire içerisine kadar fiber bağlantım mevcut ve bugün 3. kez onay verdim yine bir ivedilik sözü verildi yarın taahhüdümüzün son günü umudum yok ama yine tamam dedim müşteri hizmetleri belirttiğiniz gibi ilgili alakalı ama sonuç olarak elle tutulur bir gelişme yok. Türktelekomun da kabahati olabilir ama dediğimgibi bekliyorum ama eminim sonuç yine aynı olacak :)
  • Sen geç kalmışsın :) Benim başvurum 19 Ağustos taahhüdüm bitiş tarihi 9 Eylül bugün 16 Ekim. :)
  • okanbagiscan kullanıcısına yanıt
    :) Kısmetse bizimkide doğru orantı yaparsak ocak 16 ediyor bişey kalmamış aslında :) ağlanacak halimize gülüyoruz ne diyeyim ben sana türktelekom, milinicom
  • 19 Ağustostan beri Millenicom a geçiş serüvenim.Umudumun kalmaması yüzünden İptal ettirdim.Başka bir firmaya başvuru yaptım evraklar 18 Ekim günü kargoyla firmaya ulaştı.Bugün 21 Ekim pazartesi bağlantım tamamlandı.Bu kadar zaman boşa beklemişim.Demekki olunca oluyormuş.

Buda hat değerlerim.
    Vallahi PM den banada bilgi verirmisiniz. Millenicom hala bağlayacak. Lanet gitsin birdahamı Millenicom ALllah korusun ne kendim birdaha bulaşırım nede düşünenlere öneririm. Hatta hatta samimiyetle söylüyorum 200k kişilik grubumuzda Millenicom u düşünen varsa elımden geldıgınce önermeyeceğim... Pm beklıyorum üstad.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskisi TTNET ise sorunun kaynağı o...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Aynı TTnetten başka bir iss ya sorunsuz geçtim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbagiscan

Aynı TTnetten başka bir iss ya sorunsuz geçtim ama.
    bende 15 gündür bekliyorum hocam başvuruyu iptal edip başka bi yere geçebilir miyim? siz hangi firma kullanıyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tırt telekom iştirakine geçmişsindir...
  • Size yardımcı olması için destek ekibini etiketledim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

bende 15 gündür bekliyorum hocam başvuruyu iptal edip başka bi yere geçebilir miyim? siz hangi firma kullanıyosunuz?

Alıntıları Göster
    Merhaba, sizlere arama sağlanmış fakat ulaşım sağlanmamıştır.İyi akşamlar dileriz.
  • Ben aldığım hizmete bakarım.Millemicoma bağlanınca ttnet altyapısı olmuyormu.
    Selamlar,

Hem Türk Telekom hem de Turkcell Superonline altyapısı üzerinden hizmet sunuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: millenicom

Merhaba, sizlere arama sağlanmış fakat ulaşım sağlanmamıştır.İyi akşamlar dileriz.

Alıntıları Göster
    ARADINIZ MEŞGULDUM YARIM SAAT SONRA BEN ARADIM TELEFONDAKİ ŞAHIS PORT YOK BEKLEYECEKSINIZ DİYOR. ANNESİNİN EVİNDEKİ PORT DURUMUNU SORSAM OLMAYACAK NE YAPIYIM ŞİMDİ BEN? BENİM AKTİVASYONUMU ONAYLAYIN YOKSA YARIN İPTAL EDECEM YETER ARTIK!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

ARADINIZ MEŞGULDUM YARIM SAAT SONRA BEN ARADIM TELEFONDAKİ ŞAHIS PORT YOK BEKLEYECEKSINIZ DİYOR. ANNESİNİN EVİNDEKİ PORT DURUMUNU SORSAM OLMAYACAK NE YAPIYIM ŞİMDİ BEN? BENİM AKTİVASYONUMU ONAYLAYIN YOKSA YARIN İPTAL EDECEM YETER ARTIK!

Alıntıları Göster
    Merhaba,sizlerle görüşme sağladığımız üzere başvurunuz İle ilgili gerekli aksiyonlar alınarak sizlere bilgi paylaşıyor olacağız.İyi günler dileriz.
  • Ooo o mükemmel destek ekibi eminim en kısa zamanda sorunu çözer benim 40 günde çözemedikler ama ben bu sefer ümitliyim 😂😂

• millenicom kullanıcısına yanıt
    Aman bilgi paylaşmayı ihmal etmeyin bu konudada mükemmelsiniz nede olsa !!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.