Şimdi Ara

22 yaşında aile ile yaşamak normal midir ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
9
Favori
27.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu hayatta ailenin yerini tutabilecek hiç bir şey yok. Ne arkadaş, ne sevgili, ne başka bir şey hepsi hikaye. Eğer ki aileye yük olduğunu hissediyorsan bence çok yanılıyorsun dostum eğer ki onlara yardım etmek istiyorsan onlara destek çık çalış işe gir. 22 yaşındasın ve 23'ü giricem diyorsun 30'a kadar evlenme bak keyfine askerden öncede evlenme sakın askerden geldikten sonra evlen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Mart 2017; 20:8:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkesterone

quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

24 yaşındayım benden bi b.k olmaz

Neden öyle dediniz hocam ?

24 yaşındayım hala aile ile yaşıyorum. Konuya baksana adam 27 yaşındayım 11 senedir ayrıyım diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalini bilmem de baban adam gibi insansa gayet güzeldir

• Millet 22 yaşında evleniyor sen hala anan babanlamı yaşıyorsun? Ayrıca kendi ayaklarının üzerinde falan duramazsın nerde çalışçan? nasıl ödicen kirayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Millet 22 yaşında evleniyor sen hala anan babanlamı yaşıyorsun? Ayrıca kendi ayaklarının üzerinde falan duramazsın nerde çalışçan? nasıl ödicen kirayı?

Toplumsal baskı ve dayatma. Güzelmiş. Sürü psikolojisi ortadoğu toplumlarinda çok yaygındır zaten.

Herkes 30 yasinda evlenseydi de öyle yapacaktın. Bu yüzden çok kafana takma hocam.

Birey olun öncelikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşındayım, ailemle yaşıyorum. Annem sıkıntı yapmıyor pek ama Babam çok sıkıntı. Sanki ben bir robotum o da bana tüm hayatım boyunca yatırım yapmış gibi davranıyor. Yani hemen çalışıp ona para getirmemi istiyor. Daha iyi bir gelecek için yazılım alanında iş bakıyordum ama bulamadım. Sonra kendimi geliştireyim dedim ama evde bir sürü kavga çıktı. Bu sebepten dolayı hayallerimi bir süre erteleme kararı aldım. Şimdi bi öğretmenlik işi bakıyorum. İnş bulurum.

Yani anlayacağın Aile ile harbiden yaşanmıyor. İmkanın varsa çık eve ama tavsiyem ev arkadaşın da olsun ki sıkılma evde. Bağımsızlık ve özgürlük bu hayattaki en güzel şeydir bana göre...

• Hayır kesinlikle normal değil. Para kazanıp kendi ayakların üstünde durmalısın. Nasıl para kazanacağım diyorsan geçmiş konulardan bimden su alıp satarak para kazanma yöntemini öğrenebilirsin.

• 22 yaşında üniversiteyi bitirip aile evine döndüm. iş bulmam 2 seneye yakın sürdü. Şuan 24 yaşındayım ailemin olduğu yerde iş buldum. Başka şehirde iş bulmadığım sürece ki şuan iş bulmak epey zor hele şuan kazandığım kadar kazandığım iş bulmak daha da zor, ailemin yanından taşınmam çok mümkün değil. Ailem Allahtan çok iyiler bana çok iyi bakarlar üstüme titrerler. Ama insan arada kendine ait bir evi olsun onu istediği gibi döşesin istiyor. Ama aile yanında kalınca çok iyi para biriktiriyor masrafım yok resmen.
  • netten bakıyorum Muratpaşa - Üçgen mah falan diyor, Üniversite civarı.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sallama da son nokta 50k ya daire bulursan haber et 600 tl kira getirili..

• 24 yaşındayım hala ailemle yaşıyorum. en az 5 sene daha var onlardan ayrılmama.
  • Bende kardeşim ve annemle yaşıyorum. Hem ekonomi için öncesinde tabi ki kardeşimi ve annemi yanlız bırakmamak için.

Bence 22 yaşında gayet normal diyeceğim ama bu kişiden kişiye değişir. Ekonomik olarak iyiysen ve kendin yaşamak istiyorsan yaşa tabi ki.. Ama tutupta amerikan filmlerine özenip ayrı yaşamalıyım havasına bürünme.
  • Ben 22 yaşında ailemden ayrılmıştım. Tam zamanı fazla geçiştirme

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

50k civarına üniversite çevrelerinde öğrenci evleri var, 1+1 gibi ve aylık 600 lira kira geliri var.

7 tane alsan 6*7 = 42 den aylık 4200 lira gelirin olur.

bu arada anapara da yerinde saymaz, o evlerin değeri de artar.

kafayı kullanıp en basit şekilde daha karlı işler yapmak varken biraz daha basit diye faize kaçmak yanlış, faiz toptan yanlıştır.

Nerdeymiş o 50k olup 600TL kira getiren ev? Bingöl falan mı?
  • Biz yalnız yaşıyoruzda ne oluyor sanki ? Kıymetini bil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 yaşındayım ailemle yaşıyorum evliliği düşünmüyorum , bir ara acaba kendi evim olsa yalnız yaşasam ne olur diye düşündüm sahip olduğum şeyin kıymetini daha iyi anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ben 24 yaşındayım annemle beraber yaşıyorum, evlensem yine annemi yanıma alacağım onun bendne başka kimsesi yok. Annem yaşlanıyor diye bazen geceleri ağlıyorum, bir gün ölürse çok üzülürüm şimdiden ağlıyorum.

Allah sanada,annene de uzun ömürler versin Hocam.

Kötü olduğum zamanlar bende ağlarım.

• RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Antalya merkezde. üniversite çevresi.
    ben bayadır araştırıyorum. bir bakın siz de almak istiyorsanız.
  • normal normal. ben 26 yaşında evlendim. kardeşim 27 yaşında hala babamlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Antalya merkezde. üniversite çevresi.
    ben bayadır araştırıyorum. bir bakın siz de almak istiyorsanız.

Çanakkale'de araştırmıştım, en az 100K bir ev. Antalya'yı da araştırayım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.