Bildirim
(24 ay taahhutlu)TTNET fiberden Superonline fibere
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Superonline cezanin bi kismini oduyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Apartmanda superonline fiber altyapısı varsa geçebilirsiniz, ttnet ve superonline fiberde kendi altyapılarını kullanır. Cayma bedeli karşılama da şöyle oluyor, ttnet size cayma bedelini çıkarıyor siz bunu kendiniz ödüyorsunuz sonra faturayı superonline'a gönderiyorsunuz onlar kendi faturalarından her ay düşüyorlar. -
Merhaba Arkadaşlar,
Askere gideceğim için 12 ay taahütü kalan (normalde 24 ay 12 ay kullandım.) Turkcell Superonline 25 MBps Fiber internet aboneliğimi devretmek istiyorum. Aylık 53,90 TL fatura tutarı vardır. Devredemediğim takdirde istenen büyük miktardaki cayma bedelini (indirimler toplamı ve cihaz bedeli) ödemek zorunda kalacağım, devralırsanız 100 TL nakliye bedelini ise ödeyeceğim. Bu yüzden devralmak isteyen varsa en kısa zamanda iletişime geçmeyi umarım. Ankara da ikamet ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tp link ex530v
- internet wan bağlı değil ne demek
- superonline altyapı başvurusu
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- turkcell abone sayısı
- mobil veri çekmiyor
- zyxel modem kurulumu
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- statik ip
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X