Şimdi Ara

24 Temmuz ile ilgili bir soRu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 Temmuz'da gecelek yeni oyun şuanda oynadığımız oyundan farklı bir oyun mu olacak? Ben uzun zamandır SRO oynamıyorum, haberi duyunca merak ettim. 24 ünde geldiğinde şimdiki SRO ve charlarımız yerli yerinde kalacak mı? bu iki oyun ayrı şekildemi olacak? çok soru sordum ama kusura bakmayın

Edit: Şuanki SRO'da karakterler çinli bu duruma göre yeni gelecek oyun ile eğer charlarımız silinmezse herkes oyuna çinden başlar buda mantıksız gelio avrupa ezik kalır yani ya ayrı bir oyun olacak yada herşey sıfırlanacak die düşünüyorum şuanki cahilliğimle.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokeNHearT_ -- 19 Temmuz 2007; 20:36:00 >

• ÜST KONU
  • cvp verinnnn!!!

Edit: üstte yazlıan ''cvp verin'' cümlesini ben kullanmadım ben meşgul iken kardeşimin yaptığı bi muzurluk. yinede özür dileriiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokeNHearT_ -- 19 Temmuz 2007; 21:50:46 >
  • üst konulari oku ama yinede soyleyim herkesin çarlari yerinde olcak.isteyen asyada acabilir avrupada

avrupalilar ezik kalabilir bencede ama belli olmaz sürekli kasanlar asyalilara yetisebilir
  • bencede biri şuna açıklık getirsin şu an oynadığımız sro damı değişiklikler olacak yani biz şuan oynarken 24 ünden sonra değişecek şekilde mi oynayacağız
  • ust konu..
    ust konu..
    ust konu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.