Şimdi Ara

24 yaş üstü bi halt olamamış insan var mı aranızda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
18
Favori
41.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Para olmadan okulda okunmuyo be hocam simdi 20 li yaslarda kassan iyi bi okula girsen hangi parayla kim sana destek olacak... is kiside bitmiyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Ya bu olay bende de var uğraşasım gelmiyor yeme içme barınma dışında lükslere hiç tamah edesim gelmiyor o yüzden "fazla kazansam napıcam?"diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansımı kripto para'da deniyorum şimdi.. Aile katkısı çok önemli, seni elinden tutup okutmazlarsa işin zor. Ben bir bok olamadım mesela, benim yerime siz yiyin için sevişin lüks araç alın vs vs..
  • konunun başlığı yanlış.

doğrusu bi baltaya sap olamamış olmalı idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Şansımı kripto para'da deniyorum şimdi.. Aile katkısı çok önemli, seni elinden tutup okutmazlarsa işin zor. Ben bir bok olamadım mesela, benim yerime siz yiyin için sevişin lüks araç alın vs vs..
    işin sırrı bence zengin aile fakir aile değil aga.hatta eğitimde fazla etkili olmaz.

6-15 yaş arası geçirilen çocukluk dönemi insan hayatını çok belirliyor.bu dönemde başından olağanüstü olumsuz bişey geçmemişse sonrası kolay.

çocuklukta geçirdiğin kötü bir olayda takılıp kalabiliyorsun.bu peşini hiç bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.
    Adamsın.
  • Peyloride kullanıcısına yanıt
    Hocam harika bir yazı ben de bastırıp duvarıma astırmayı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok daha yüksek maaş almak mümkün, alan arkadaşlarım var. Torpilsiz. Neyse benim düşüncem de 2.mparagraf ile aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çarpıtma var, ben de mekatronik mühendisiyim en kıymetli mal varlığım laptop onu da proje yarışmasındaki ödülle aldım. İş insanın kendisinde bitiyor, sonra ben meka kazandım çulsuzum demesin kimse.

• Yukarı çıkan postlara baktım da adamlık; mal, mülk ve mevki ile ölçülür hale getirilmiş, yazık....

• quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Para olmadan okulda okunmuyo be hocam simdi 20 li yaslarda kassan iyi bi okula girsen hangi parayla kim sana destek olacak... is kiside bitmiyor sadece
    merak etme sen iyi puan al dershaneler den başlar is adamlarına devlet e kadar bursları yardımları alirsin okullar kırmızı hali sürer önüne kayıt ol diye yalvarır

Hiç öyle bir şey yok milleti yanlış yönlendirmeyin burası Türkiye. Polyanacılığınızı kendinize saklayın.

Babası vefat ettiği için Hacettepe Tıp'ı bırakıp annesini kardeşlerini geçindirmeye çalışan adam gibi adam da var tanıdığım. Dediğiniz şeylerin olması için torpil şart.

Ayrıca geçen bilecik te ataması yapılan belediye baskani kizini da gorduk.alesten kpss den derslerden yuksek not alani es gecmislerdi.

24 haziran atın ite çifte attigi tarih olarak gececek ve arap seviciligi biterek Türklüğümüze, İnsanlığımıza kavuşacağız inşallah.

Gençlere tavsiyem mühendis falan olmayın. Ülkenin ara elemana daha çok ihtiyacı var. Kendinizi bir zanaat ya da sanat alanında geliştirin. Hee ailenizin gönlünü yapmak için dilerseniz açıktan üniversite diploması da alabilirsiniz. Hayati reel yasayin, universiteler dizilerdeki filmlerdeki gibi degil. Tıp ve hukuk hariç geri kalan hepsi bosu bosuna zaman ve para kaybidir. 1 yil calisarak edinecegiz tecrube ile 4 yil okuyarak edineceginiz bilgi arasinda ucurum oldugunu anlayacaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 29 Nisan 2018; 11:15:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Hiç öyle bir şey yok milleti yanlış yönlendirmeyin burası Türkiye. Polyanacılığınızı kendinize saklayın.

Babası vefat ettiği için Hacettepe Tıp'ı bırakıp annesini kardeşlerini geçindirmeye çalışan adam gibi adam da var tanıdığım. Dediğiniz şeylerin olması için torpil şart.

Ayrıca geçen bilecik te ataması yapılan belediye baskani kizini da gorduk.alesten kpss den derslerden yuksek not alani es gecmislerdi.

24 haziran atın ite çifte attigi tarih olarak gececek ve arap seviciligi biterek Türklüğümüze, İnsanlığımıza kavuşacağız inşallah.

Gençlere tavsiyem mühendis falan olmayın. Ülkenin ara elemana daha çok ihtiyacı var. Kendinizi bir zanaat ya da sanat alanında geliştirin. Hee ailenizin gönlünü yapmak için dilerseniz açıktan üniversite diploması da alabilirsiniz. Hayati reel yasayin, universiteler dizilerdeki filmlerdeki gibi degil. Tıp ve hukuk hariç geri kalan hepsi bosu bosuna zaman ve para kaybidir. 1 yil calisarak edinecegiz tecrube ile 4 yil okuyarak edineceginiz bilgi arasinda ucurum oldugunu anlayacaksiniz
    yanlışlık yok arkadaşının durumu kişisel hacettepe okuyan herkes ultra zekalı değil benim arkadaşa devlet sirketler dershaneler para yardımi is kariyer imkanı sundu üniversiteler kayıt olmasi için teklif sundu okuyan kendini geliştiren herkese is var para var gelecek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 29 Nisan 2018; 11:30:10 >

• 34 yasında bi halt olamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

güzel paylaşım hocam sağolun. beni asıl memnun eden şey forumun ingilizce'yi öğrenmiş olması. %100 ingilizce yazı 5 yıl önce ''çevirin ulannnn'', ''ccc türkçe yaz len mqq'' diye cevap alırken bugün en beğenilen yorumlarda...
    Çünkü google translate'in ingilizce çevirisi artık robot gibi çevirmiyor

Arkadasinizi tanimak istiyorum nasil bir ustun zekali yetenekmis gorelim, ulkemiz adina kendisiyle gurur duyalim hodri meydan

• aha ic dokme konusu gelmis benim icin

26 yasindayim. iyi bir liseden mezun oldum diyebilirim. bu zamana kadar 4 universite biraktim. (gerci birine maddiyattan dolayi gidemedim, digerinde de kayit oldum ama daha okul baslamadan serefsizlik yaptilar gurur yapip gitmedim) su an 5. okulumdayim. mezun sayilirim ancak staj yeri bulamadim daha maalesef. kis stajina kaldi mezuniyet durumu, o da bulabilirsem tabi. okuldan neredeyse hicbir sey ogrenemedim. sinif arkadaslarinin cogu meslek lisesi cikisli oldugu icin cayir cayir yapabiliyor, hocalar da onlara gore anlatiyorken ben patates gibi kaldim aralarinda. o kadar krediyi nasil verdim hicbir fikrim yok o derece.

maddi durum zaten felaket. 2 sene once dukkan actik, benim adima yapildi, sonunda kurtulusa erdim diye seviniyordum ama tutmayinca kapatmak zorunda kaldik. kapatali neredeyse 1 sene oldu ama hala borclariyla bogusuyorum, hergun bir yerlerden ariyorlar, kac yerden icralik oldum hatirlamiyorum bile.

okuldan tam olarak mezun olmadigim icin is de bulamiyorum. zaten bulsam da hicbir sey yapabilecegimi zannetmiyorum, cunku bilgisiz bir sekilde mezun oluyorum. gerci yine kendi cabamla bir seyler ogrenmeye calisiyorum simdi ama isim icin bilgisayar gerekiyor lakin elimdeki tek bilgisayar 5 sene onceden kalma uyduruk bir laptop. bir projeyi import etmem bile yarim saat suruyor hesap edin :/ bilgisayar alamiyorum da, bir tane kasa aldim indirimdeyken bir o bir tane de harddiskim var.

sozluyum ama surekli kizdan borc istemek zorunda kaliyorum, su tarihte verecegim diyorum ama baska bir sey cikiyor veremiyorum, o kadar mahcup oluyorum ki anlatamam. uzun suredir birlikteyiz artik evlenelim demeye basladi ama basit bir hayat istedigi halde nasil altindan kalkarim hicbir fikrim yok su an. ki kendisi su an ulkenin en iyi unilerinden birinden mezun olmak uzere ve gelecegi parlak.

bazen facebookta, linkedn'de falan lise arkadaslarima bakiyorum da hepsi iyi yerlerden mezun olup iyi yerlere gelmisler.

artik her seyi bir kenara atip kpss'ye calismaya basladim. butun derslerden temelim var, biraz calisma ile 90 puan ustu yaparim diye umut ediyorum. ki yapmam lazim cunku baska sansim kalmadi artik. en azindan rahatlarim diye umuyorum.

hof yeter sustum

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Arkadasinizi tanimak istiyorum nasil bir ustun zekali yetenekmis gorelim, ulkemiz adina kendisiyle gurur duyalim hodri meydan
    gurur duyalacak bir seyi yok kendi geleceği için çalıştı okudu illa tanışmak istersen telefon numaranı alayım tanışırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 29 Nisan 2018; 11:52:17 >
  • neye göre bir halt olamamış ? çoğu insan zaten o konuda tırt çoğumuz da öyle olacağız en basitinden bi ev alsan 200-250 bin hadi biz minimumdan hesaplayalım 216 bin olsun 5 bin maaş alsan ( alamadı ) 2 bin eve ayırsan 9 yılda anca ev aldın 2 yıl içinde de bi araba çeksen altına etti sana 11 yıl 2 yıl da evlilik masrafları ev eşyasına çalış etti 13 yıl 24 yaşında çalışmaya başladığın da bu koşullar da 37 yaşın da bi halt mı olmuş oluyosun yani ama bana göre olay bu değil çevrende kimin neyin olduğu nasıl biri olduğun bunlar çok daha önemli
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.