Şimdi Ara

24 yaş üstü bi halt olamamış insan var mı aranızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
18
Favori
41.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz 24 değilim ama 24 oluncada bir halt olamayacağım.(İnsanların gözünde).Yapmak istediğiniz şeyi yapın sadece başarılı olun ya da olmayın önemli değil.Yapmanız gerekeni değil yapmak istediğiniz şeyi yapın.300 bin liralık arabanız yoksa bir halt olamadığınız anlamına gelmez.
  • 24 yaş üstü bi halt olamamış insan var mı aranızda
  • Yaş 32, bu yıl öğretmen olarak atandım, bi halt olabildiğimi düşünmüyorum, yl yapıyorum mebden bir an önce kurtulursam bi halt başarmış sayacağım kendimi (1 milyon öğretmenin %90ını cebimden çıkarırım o ayrı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyur kardes ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

Bu tarz paylaşımlara uyuz olurum ama bu çok güzelmiş. +rep
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 19:8:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peyloride kullanıcısına yanıt
  • 2 sene sonra ben olacağım

• 28 yaşindayım bi halt olamadım. Soruları alayım?

• Kıstas nedir? 30 yaş sınırındayım kendime ait arabamı bir kaç ay içinde alacağım, kurumsal bir şirkette 3 bin maaşla çalışıyorum üniversite mezunuyum. Bunlar bana göre ortalama bir genç için uygun şeyler, okul arkadaşlarımdan asker polis olup 4 - 5 bin maaş alanlarda var hiç bir baltaya sap olamayanlar asgari ücretle çalışanlarda kıstas nedir kendimizi hangisine göre kıyaslamalıyız?

• :Dddddd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak etme yalnız değilsin. Eminim bendeki şanssızlık kimsede de yoktur. Mezun oldum 10 ay iş bulamadım. tecil bozdurdum 1 ay önce. Işkurdan 2 ilan 1 çağırma, mühendislik odasından da 1 cağırma. etti mi 4 iş, hepsinin de kriteri uygun. Kör talih ve bahtımdan davacıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Kıstas nedir? 30 yaş sınırındayım kendime ait arabamı bir kaç ay içinde alacağım, kurumsal bir şirkette 3 bin maaşla çalışıyorum üniversite mezunuyum. Bunlar bana göre ortalama bir genç için uygun şeyler, okul arkadaşlarımdan asker polis olup 4 - 5 bin maaş alanlarda var hiç bir baltaya sap olamayanlar asgari ücretle çalışanlarda kıstas nedir kendimizi hangisine göre kıyaslamalıyız?
    3bin + araba fikri güzel. asgari ücret veya işsiz köleliğe mahrum tiplerden bahsediyorum.

edit : ne iş yapıyorsunuz merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 28 Nisan 2018; 17:52:40 >
  • quote:

İlaç gibi geldi valla
  • “Sakin ve mütevazı bir hayat, sürekli huzursuzlukla başarı peşinden koşmaya göre daha mutluluk getirir”,

Albert Einstein

• quote:

print yapıp duvarıma astım kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

28 yaşindayım bi halt olamadım. Soruları alayım?

Eğitim geçmişini yazar mısın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peyloride kullanıcısına yanıt
    güzel paylaşım hocam sağolun. beni asıl memnun eden şey forumun ingilizce'yi öğrenmiş olması. %100 ingilizce yazı 5 yıl önce ''çevirin ulannnn'', ''ccc türkçe yaz len mqq'' diye cevap alırken bugün en beğenilen yorumlarda...
  • quote:

Çok iyi , tam düşündüğüm herkes kendi zamanını kendi tercihlerini yaşıyor yok bi senem boşa gitti yok yaşıtlarım bitirdi banane diyebilmeli insan herkes aynı şeyi yaşamıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankabirdu

Uzulme hocam kola zararli zaten icme.

Saka bi yana hangi mühendis 10k alıyor yav ? Dhmi kurumunda bile ki en populer kurumdur türkiyede 5.5, 6 bin aliyor muhendis.Enroutersa 7.Bu kuruma girmekte zor ama
    Makine nedir bilmem ama kardeşim 2017 mezunu Maden mühendisi oldu ben 2600 TL maaş alıyorum o daha yeni girdi 4500 den başladı maaşı hemde çok büyük bir firmada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.