Şimdi Ara

24 yaş üstü bi halt olamamış insan var mı aranızda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
18
Favori
41.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peyloride

Bu tarz dandirik şeylerden nefret etsem de bu baya iyiymiş.

Yazı kesinlikle doğru. Birinin önündeyim diye böbürlenirken 1 sene sonra çok geride kalmış olabiliyorsunuz. Tersi de olabiliyor.
  • Peyloride kullanıcısına yanıt
    bana cahil diyebilirsin ama bunun Türkçesini atabilirmisin yarisina kadar ceviride cevirdim ama pek bisi anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10K maaş alan insan büyük şehirlerde parmakla gösterebileceğiniz kadar az sayıda insandır. Holding yöneticileri vs o maaşı alır veya 25 30 yıllık art director olmanız gerekir.
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    Zengin demedim ben de, ailen adam gibi olursa bir şekilde seni spora, eğitime vs bir şeye istikrarlı şekilde yönlendirir sen de yolunu çizebilirsin.
  • Onlar çabalarken sen ne bok yiyordun? Mühendis olmak o fakülteyi üniversitede bitirmek kolay değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o yaşta bi halt değildim sanırım ama yavaş yavaş haltlaşıyorum inş.
  • Yaş 32 şuan 2 üni bıraktım. 3 yıl bir sinemada müdür olarak çalıştım. Eksik yatan sigorta primlerınden bıkmam sonucu işi bıraktım. Evliyim çocuk var. Şuan işsizim. Tek hatam tic lisesi okumak iktisat bitirmek. Hiç bir degeeını yok diploma kağıt parçası.

• 2 senem kaldı hocam ben de kervana katılacağım hayırlısıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

10K maaş alan insan büyük şehirlerde parmakla gösterebileceğiniz kadar az sayıda insandır. Holding yöneticileri vs o maaşı alır veya 25 30 yıllık art director olmanız gerekir.
    Hocam bizim kamuoyumuz var şoför calismasina rağmen 10.000 lira kazaniyoruz. 4 bin şoföre gidiyor.

Bence 10.000 lira çok büyük para degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu okumayın, diploma sadece kağıt diyen arkadaşları benim mesleğimde olan arkadaşlar, dikkate almasınlar lütfen. Eğer Yazılım alanında gelişmek istiyorsanız ve sizin iş alanınızın büyük bir pazarı Teknokentlerse diploma şart!

Neden şart? Teknokentteki çoğu firma Üniversite Mezunu olan, Ar-Ge personeli olarak göstereceği kişilerden, devlet tarafından destek alıyor. Siz üniversite bitirmeden, ben yazılımcı olayım nasıl olsa bir firma beni kapar diye düşünmeniz için ya muhteşem yeteneğinizin olması lazım ya da yüksek bir freelance potansiyelinizin olması lazım. Bunun dışında istediğiniz kadar proje yapın, CV'de üniversite yoksa direk geri dönüşüm kutusuna gidiyor. Bizzat Teknokent bünyesindeki bir firmada çalışan birisi olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter17 -- 29 Nisan 2018; 13:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

" Nasip " diye bir gerçek var işte..

Alıntıları Göster
    Evet nasip diye bir gerçek var .. Bizim nasibimizde de bu varmış. En çok üzüldüğüm nokta da , o kadar çalış çabala , emek ver .. Okulu iyi bir şekilde bitir. Ama , en düşük kademe maaş bile istesen seni alacak bir yer yok . Devletin hiç umurunda değilsin . Torpilin işe yarıyorsa kralsın , yaramıyorsa bir hiçsin .Tabi bu nokta ultra başarılı olup , kendi başlarına bir yerlere gelmiş kişiyi ayrı tutuyorum . Haytalık yapıp , kopya vs. ile geçip , ülkenin en önemli projelerinde çalışan kişileri görünce insan bir tuhaf oluyor . Başka ülkelerde nasıl bilmiyorum ama bizim ülke de yok yani , doğru hiçbir şey yok . İşsizliğin çözümü de var ama bunu yapacak babayiğit yok .

• Siemens'te çalışıyorsa bir mühendis 10 bin tl rahat alır. Ben okumadım 40 yaşında sanayi işinde, mesailerle 3 bin tl alıyorum.

• Yaşıtlarımın tamamı kariyer olarak benden ilerde, hepsini işi gücü dükkanı vs var. Ben geze geze yaşıyorum hayatta kalabilecek kadar birşeyler kazanıp devam ediyorum. Daha bu yaştan hepsi hayattan çok sıkıldı bana hayranlık duyuyorlar, aynı şekilde hepsi abi çekerler sağolsunlar. Demem o ki kendine güvenin olsun kendi amacını çizginin belirler gerisinin önemi yok. Ha kendi çizginin belirledin ama orada yürüyemiyorsan işte o zaman loser bunalımına girebilirsin. Benim gibi olursan için rahat gönlün yok sırtın pek olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeanWinchester.

bana cahil diyebilirsin ama bunun Türkçesini atabilirmisin yarisina kadar ceviride cevirdim ama pek bisi anlamadim
    New York California'dan 3 saat ileride ancak bu California'yı yavaş yapmaz.
    Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için 5 sene bekler.
    Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında CEO olur 90'ı görür.
    Kimi evlenirken kimi bekar kalır.
    Obama 55 yaşında emekli oldu Trump 70 yaşında görevine başladı.
    Bu dünyadaki herkes "kendi zamanına" göre yaşar.
    Etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin gerinde gözükebilir.
    Ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında.
    Onlara kıskançlık da besleme taklit de etme.
    Onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın.
    Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir.
    Yani sakin ol.
    Geç kalmadın.
    Erken de değil.
    Tam zamanında yaşıyorsun.

• Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin gözünüz açık olsun çevrenizle daima bağlantı içinde olun minnetsiz olmayın her insanın size bir şekilde faydası olabilir.
  • bir mayıs'ta otuz dört yaşıma gireceğim, bende bir şeyler başarmış değilim :)
    umrumda da olmaz, çünkü herkes bir yalan peşinde , herkes sahte.

Honoré de Balzac ağabeyimiz ne demiş:

"Hayat herkes için acı, çünkü benim boş yere dilediklerime sahip olmuş nice insanlar gördüm, onlar da mesut değil."
  • Var ben. Yaş 32 lise mezunuyum. Bi halt olamadığım doğrudur okumadım çocukluğumdan beri çalışıyorum 6 sene kadar önce korkumdan 80 bin peşin gerisi krediyle 130 bine 2+1 ev almıştım. Cahil ve fakir olduğumdan aldım. Zenginlerin istediği evde kirada oturmasını hep kıskanmışımdır

• qrznBot Q kullanıcısına yanıt
    Cok saol 10-15 dk once yazacaktim musteri geldi ona tost yaptimda. eyv.

• 25 e sayılı günler kaldı

• 32 yaşındayım bir baltaya sap olamadım ama aylık 6 bin kazanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.