Şimdi Ara

24 yaş üstü bi halt olamamış insan var mı aranızda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
18
Favori
41.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 28 makine mi okudum 22 -23 gibi okul bitti mesleğimi yapmadım truizm sektörüne yöneldim.Ilk başlarda hata yaptım gibi düşünüyordum ama bu saatten sonra mesleğimi yapmam zaten yapamamda.Makine okuyupta o paraları almak çok zor yazılıma yonelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    mal mülk kariyer yok . elbiseyi çikartiğimda da obez bir vücud cikiyor. öleyim ben o zmn
  • Ben de elektronik ve haberleşme mühendisiyim şu an işsizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

torpılle ıs bulamayanlar genelde omurboyu adam olamıyor
    Sizinki kadercilik. Benim başıma gelen hiçbir şey benim sorumluluğumda, kontrolümde değil kafası. Bi nevi kolaya kaçma.

Ben tüm eğitim hayatım boyunca eşşek gibi çalıştım, girmediğim sınav kalmadı, buna rağmen mezuniyet sonrası 1 yıl işsiz gezdim. Yine de yılmadım, "torpilsiz olmaz" falan demedim ve şu an gayet iyi bir iş sahibiyim.

Biz Türkler zaten hep bu kadercilikten, başımıza gelen her şeyi dış faktörlere bağlamaktan kaybediyoruz.

• Fazla para mutlu ediyor diye birşey yok.

5k maaş alıp Sporunu,kampını,yurtdışı seyehatlerini yapan adam var .
    Babasının Otomotiv firmasında günde 3 saat öldürüp kızlara sürekli para yediren asalak şişman tip var.

Gidip altttakini örnek alıyorsan zaten armut piş agzına düşcü bi adamsın , respawn olmayı bekle.
  • DAYInız varsa iş de bulursunuz aş da, ama DAYInız yok ise açsınız. Bu ülkede böyle maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

Resim açılmıyor özelden gönderir misiniz merak ettim.

• Yaş 23 okul bitti işi bıraktım 1aydır danalar gibi yatıyorum geziyorum tozuyorum .... araba var parada var ama baydı iş bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 29 Nisan 2018; 19:00:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerine yeni mezun mühendis alınacaktır. Yaş 26 işsiz olan gelsin, metrobüs ten selamun aleyküm

• 23 yaşındayım 3.5 4 bin arası değişen bir maaşla çalışıyorum. Bundan 8 9 ay önce asgari ücretle çalışacak iş arıyordum. Hayatın ne getireceği belli olmaz.

• Peyloride kullanıcısına yanıt
    jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Cali

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hurafeler için bir başlık açacağım bizzat bordromu koyacağım bir ara. Mühendis olup 1200 lira alan kimse yoktur sıkılmadınız mı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Cali
    hayaller cali gercekler arizona
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Fakirler olsun Cali qeyff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 29 Nisan 2018; 20:3:43 >
  • Bir baltaya sap olmaktan kasıt yüksek maaş mı yani bumudur

• ReaLGz kullanıcısına yanıt
    Acinca haberdar edin hocam

• @fx82ms
    Arkadaş yüksek lisans mezunu. Kargo gemisinde makine mühendisi, aylık 8000 dolar maaş alıyor mesela.

Başka mesleklerden tanıdığım insanlar da var ama yazmayayım.

Artık her genç üniversite mezunu. Yüksek lisanstan sonra doktora okumadan işsiz kalmanız normal arkadaşlar.

Asosyal olmayan, birkaç dil bilen, yüksek lisans yapmış insan dünyanın birçok ülkesinde iş arayıp bulabilir. Almanca bilen Almanya'ya, İngilizce bilen Amerikaya gider mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 29 Nisan 2018; 20:5:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Acinca haberdar edin hocam
    evet merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 29 Nisan 2018; 20:5:57 >
  • Cebimde 3lira bile yok kardeşim yaş 25. Mutsuzum umutsuzum okulumu bitiremedim maddi imkansızlıklar ama en azından her zaman bir şeyler için çabam var olmuyor beceremiyorum ama cabalamaktan vazgeçmiyorum. Bir gün umarım başarırim sen de sıkma canını.

• bahsettiğin insanlar ülkemizde azınlık kardeşim rahat ol. ülkenin geneli asgari ücret ve/veya bir tık üstü kazanan, ayın sonunu getirmeye çabalayan insanlardan oluşuyor.kısaca yalnız değilsin yalnız değiliz merak etme

geç kalmış sayılmazsın,inşaat ya da yazılım öğrenmeni tavsiye ederim.kendim oto tamirciyim.otomotiv sektöründe işçilik yapmak çok zor ve şartları da çok kötü.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.