Bildirim
24 yaş üstü bi halt olamamış insan var mı aranızda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uzulme hocam kola zararli zaten icme.
Saka bi yana hangi mühendis 10k alıyor yav ? Dhmi kurumunda bile ki en populer kurumdur türkiyede 5.5, 6 bin aliyor muhendis.Enroutersa 7.Bu kuruma girmekte zor ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaya sadece para açısından bakma bence hocam. -
İade etseydiniz hocam kolayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim arkadaşta vardi senin gibi zamninda kafayı calistirmasdi sabah aksam atari oynuyordu şimdi yine evde bos bos oynuyor asg ile çalışıyor ama suc senin değil seni eğiten insanlarda annen baban öğretmeninde
kendinden ders alip çocuğuna ders çalışmayı öğretirsin bu ülkede fakirin tek umudu okumaktır kendini geliştirmesidir.
sözlerim seni kirdiysa kusura bakma benim düşüncem
aynı yaştayız bende kariyer olarak yaşıtlarımdan gerideyim.
ancak zaten 15 yaşında bile kariyer derdim olmamıştı.
başarı kıstasınız para mal mülk olmasın.
önemli olan paranız malınız mülkünüz kariyeriniz olmadan ne kadar değeriniz var. elbiseyi çıkardığında içinden ne çıkıyor o önemli. -
ben -
Coinler kazandırmıyor mu
ben
neyse maddi durum iyi
yoksa ne yapardım bilmiyorum
mühendisler işsiz 1200 liraya razı olup çalışıyolar, işin içinde olmasamda 10 bin alıyolar desem. -
Bende 19 yaşındayım ama pek bir şey olabileceğimi sanmıyorum malesef :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yaş 25 aynı durumdayız -
Hocam nickimden de anlaşılcağı üzere bende mekatronik mühemdisliği öğrencisiyim merak ettim kuzenin nerede okudu ve nerede çalışıyor?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
torpılle ıs bulamayanlar genelde omurboyu adam olamıyor -
Böyle giderse 3 yila senim hocam
Okul bildiğin meslek vs yok mu?
Bu ulkede 3 secenek var it gibi calis torpil yada sürün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olcam seneye o bir halt olamamıs insan sizin tabirinizle. Benim yapımda statü kaygısı yok ama. O yüzden param çok olsa bile ne yapayım diyorum. Etrafımdaki insanlar ne yapmış falan etrafımla ilgilenen birisi de değilim. Yüzbinlerce yıldır insanın temel ihtiyacı yeme içme, barınma, güvenlik, seks ve en son kendini kanıtlama olmuş. Ben de kendini kanıtlama dürtüsü yok doğuştan yok yani umrumda değil. -
Nerde ya 10k maaş alan mühendis CMS gibi büyük bir firmada bile 2500 yeni mühendis maaşı alınıyor. Yazık. Genelde güzel bir yer 2500 maaş + 500 sodexo fit. Neyse makine okuyacak, okuyan arkadaşlara selam olsun makine bitirdim 6 ay falan çalıştım. Şuan 2. sınıf yazılım mühendisliği okuyorum. Makineyle aylık 10bin almak imkansız. Yazılıma yönlenin biraz, 2 günlük çalışmayla 10bin liralık iş bağlıyorsunuz
edit: Bu arada bende de durum aynı ales, yds falan girdik yüksek yapıcaz bakalım belki adam oluruz. Aramda kostüm takviyesine tıkladım yanlışlıkla 4 gündür rüyalarımda riottaki kel dayıyı görüyorum. Param olmasın ama mutlu olayım istediğim bu. Parada gözüm yok, 1000 lira aylık gelirim olsa ve çalışmasam, istediğimi yapsam dünyanın en mutlu adamı ben olurum. Napayım lüks arabayı, iphone'u, marka kıyafeti. Karnım doysun, internetim kesilmesin, arada da denize, gezmeye falan gidebiliyim yeter bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 28 Nisan 2018; 1:27:1 >
-
Beni de yazın. -
Hocam altına imzamı atarım.quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
aynı yaştayız bende kariyer olarak yaşıtlarımdan gerideyim.
ancak zaten 15 yaşında bile kariyer derdim olmamıştı.
başarı kıstasınız para mal mülk olmasın.
önemli olan paranız malınız mülkünüz kariyeriniz olmadan ne kadar değeriniz var. elbiseyi çıkardığında içinden ne çıkıyor o önemli.
yaştan emin değilim gerçi
|
torpılle ıs bulamayanlar genelde omurboyu adam olamıyor
|
güzel paylaşım hocam sağolun. beni asıl memnun eden şey forumun ingilizce'yi öğrenmiş olması. %100 ingilizce yazı 5 yıl önce ''çevirin ulannnn'', ''ccc türkçe yaz len mqq'' diye cevap alırken bugün en beğenilen yorumlarda...
|
New York California'dan 3 saat ileride ancak bu California'yı yavaş yapmaz.
Kimi 22 yaşında mezun olur ama sağlam bir iş bulmak için 5 sene bekler. Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında CEO olur 90'ı görür. Kimi evlenirken kimi bekar kalır. Obama 55 yaşında emekli oldu Trump 70 yaşında görevine başladı. Bu dünyadaki herkes "kendi zamanına" göre yaşar. Etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin gerinde gözükebilir. Ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında. Onlara kıskançlık da besleme taklit de etme. Onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın. Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir. Yani sakin ol. Geç kalmadın. Erken de değil. Tam zamanında yaşıyorsun. |
“Sakin ve mütevazı bir hayat, sürekli huzursuzlukla başarı peşinden koşmaya göre daha mutluluk getirir”,
Albert Einstein |
Ben olcam seneye o bir halt olamamıs insan sizin tabirinizle. Benim yapımda statü kaygısı yok ama. O yüzden param çok olsa bile ne yapayım diyorum. Etrafımdaki insanlar ne yapmış falan etrafımla ilgilenen birisi de değilim. Yüzbinlerce yıldır insanın temel ihtiyacı yeme içme, barınma, güvenlik, seks ve en son kendini kanıtlama olmuş. Ben de kendini kanıtlama dürtüsü yok doğuştan yok yani umrumda değil.
|
Şuan hastanedeyiz babam kalp ameliyati olmustu neyse hicbirsey umrumda deil saglik olsun da gerisi iyi kotu geliyor cok sukur ,bu arada yas 20, okulu biraktim tost dukkanimiz var onu isletiyoz abimle ortak. tsk.
|
Rahmetli Sakıp Sabancı'nın bir sözü var, şöyle diyor " Her şeyin bir şeyini, bir şeyin her şeyini bil. "
Yani şunu anlatıyor kısaca, her şeyden bir şeyler bilirsen girdiğin ortamlarda saygı ve kabul görürsün, konuşacak kelamın olur. Bir şeyin her şeyini bilirsen de o senin mesleğin olur, ekmek yersin. Ben hiç bir şeyin uzmanı profesyoneli olamamış, çöp bilgi diyecebileceğiniz şeylerle hafızasını doldurmuş bir insanım. Tamam 19 senedir iş hayatındayım güzel paralar da kazandım, ancak ekonomi yalpalamaya başladığından itibaren, bir konunun uzmanı olamadığım için, rüzgarda savrulan yaprak gibi iş gücü piyasasında bir o yana bir bu yana sürükleniyorum. Genç kardeşlerime tavsiyem, kendinize tüm dünyada geçerli olabilecek bir meslek edinmeniz. Bakın kaynakçı da olabilirsiniz, cnc operatörü de, tur operatörü de, masör de, house keeping de, doktor da hiç farketmez. Önemli olan seçtiğiniz meslekte en iyi olmak için çaba sarfetmeniz. Bunu başardınız güzel, sonra açın derya deniz interneti, yakın tarih okuyun, popüler bilim karıştırın, ülke-bölge-dünya politikası haberlerine bakın. Bu okumaları da rutin hale getirin. Göreceksiniz ki, dünya size hep imkan sağlayacak bu kazandığınız yetilerle. Selamlar herkese |
Milyarlar kazanıp güzel arabalara binince bir halt olmuş mu olacağız ?
Bizi ne mahvetti biliyor musun ? Teknoloji. Nasıl yani dersen her gün önüne sürülen o lüks ve mükemmel hayatların arayışındasın değil mi? Sosyal medyada herkes kendi hayatının havasını atmakta. Arkaplanda pislikler var ama sana kamera güzel bir noktayı gösteriyor. Sen de diyorsun ki "lan adamlar ne yaşıyor be" Herkes bir vitrine koymuş kendini , herkes onu bunu beğeniyor. Kimse kalbini yüreğini gösteremiyor bu sosyal mecralarda biliyorsun, herkes şeklini şemalini koymuş bir maddecilik almış gidiyor. Yeri geliyor bir deniz kıyısında , yeri geliyor mükemmel ağaçlarla dizili bir ormanın tam ortasında. Herkesin elinde bir kamera ve sadece fotoğraf çekmek için yaşıyoruz. Devir böyle, sunmak için yaşıyoruz , sonra gelsin beğeniler, esasen aldığımız beğenilerin çokluğuyla keyfimiz artıyor o mükemmel doğanın içinde bulunmanın verdiği keyiften öte. Sonra oturup TV'nin karşısına bilmem kimin konağında boğaz manzaralı evlerde her sabah portakal suyu içen şahısların yapmacık aşk hikayelerini izleyip duygulanıyoruz. Sonra o dizilerde bir karakter oluyor şekli şemali düzgün hani kızların "çok yakışıklı" dediği tiplerden. Ama bir bakıyorsun bütün karaktersizlikleri bünyesinde biriktirmiş. Ama ne önemi var , yakışıklı o ? Sonra arabası var en güzelinden. Daha onlarca örnek verebilirim ama uzatmayacağım. Yolda yürürken bir karıncayı bile ezmemek için çaba harcıyorsan sen olmuşsun hocam, önemli olan altındaki araç değil insanlık insanlık. Gözlerini kapat insanlara, bir hedefe odaklan. Yılmadan ilerle ama kimseyi ezme. Belki milyarların olmaz ama emeğinle kazandığını harcamanın ve bazen paylaşmanın zevkine vardığında en mutlu insan sen olursun. |
Benzer içerikler
- abaza ne demek
- 300 m2 arsaya kaç m2 ev yapılır
- hafif sallanan diş normale döner mi
- erkekler bacak kıllarını almalı mı
- bayro ne demek
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X