Şimdi Ara

24 yaş üstü bi halt olamamış insan var mı aranızda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
18
Favori
41.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o ingilizce metin güzel ama her insan için değil ,misal ben 8 ay gün yüzü görüyosam 3 yıl yokuş çıkıyorum ,inişten çok yokuş çıktım bu hayatta yordu haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin gözünüz açık olsun çevrenizle daima bağlantı içinde olun minnetsiz olmayın her insanın size bir şekilde faydası olabilir.
    Tam beni anlatmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeanWinchester.

Tam beni anlatmisin

Alıntıları Göster
    Böyle minnet konusunda yazmamın sebebi şu, hepimiz insanız herkes birbirine hayatın belirli dönemlerinde muhtaç oluyor.Tanıdığın bir abin sana iş hayatın için ilk basamağı verir sende başlarsın zamanla yoluna sokarsın.Bende 24 yaşındayım hayatımın ortalama 2 senesi düzgün iş bulma çabalarımla resmen bir karmaşaya bürünmüştü.

• Aslında bu durum biraz girişkenlikle ve insanların akıllarını kullanmasıyla ve üretken olmasıyla alakalı bir durum. Örnek olarak youtuberları gösterebiliriz.

Onlarda gerçek hayatta çoğu bir baltaya sap olamamış ama akıllarını kullanarak içerik üreterek , kitle çekerek , ilgi çekerek şu an youtubeden aylık milyarlar kazanıyorlar. Ha bunun tabiki garantisi yok. Herşeye yasak koyan devlet yarın birgün youtube'yide engelleyebilir. Ama atı alan üsküdarı çoktan geçti bile

İnsanlar üretken olmayı becerebilirse kimse bu ülkede aç kalmaz emin olun.v Sadece youtube için değil , üretim - sanayi - arge alanlarında da üretken olmalı. Ama çoğu insanımız maalesef hazıra konmayı seviyor , rahata düşükn olmayı seviyor , ekmek elden su gölden olsun istiyor , iş ayağına gelsin istiyor ama öyle olmuyor işte.

Ben para kazanmak için neler yapabilirim , yeteneklerim ve elimdeki imkanlar neler , insanların bunu düşünmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

mühendisler işsiz 1200 liraya razı olup çalışıyolar, işin içinde olmasamda 10 bin alıyolar desem.
    Biyomedikal müh mezun oldum 3 ay asgari ücretle bile iş bulamadım. Yazılıma geçtim 2. ayımda 3.500 e startupta mobil yazmaya başladım. 7. ayımın sonunda 1000+ küsür çalışanı olan firmaya geçtim 5k almaya başladım. her sektör aynı değil ne yazık ki birebir yaşadım bunu. (birgün gidip managerin maaşını sorucam da çekiniyorum)
  • Tmrcntmr kullanıcısına yanıt
    ben bu cümleden paranın hiç birsey olmadigini cikarttim dogrumudur ?

• Okumakla falan bu saatten sonra para kazanamazsınız geçin o işleri. En kral mühendis bile giriş maaşı olarak 2500 alıyor kaldı ki piyasada mühendisten de bol bir şey yok.

Allah sonunuzu hayır etsin bir şeyler çok fena girdi size.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeanWinchester.

Cok saol 10-15 dk once yazacaktim musteri geldi ona tost yaptimda. eyv.
    Rica ederim

• Milleti geç disarda massla calisan genelde aylik 3000 ile super star triplerine giriyor cogunun yarina 3 kurus parasi yok

Babadan zengin olanlarda sansli zaten atiyorum 500k parayi kazanmak icin 5-6yil calisman lazim

Ama digerinin banka hesabinda trink var zaten

Bizim gibi geri kalmis ulkede de zaten adamin degeri parayla olculuyor cok takilmamak lazim

• Bende , özel üni başladım fakat ingilizce olmadan çöp ama şöyle düşün 50 yıl sonra ölücez.Kafa rahat.

• Arkadaşlar bu hayatta kitap okuyan kendini geliştiren hassas insanlar bir yere gelemez, bu gerçeği anlamak lazım, ama bize bunun tersini söyleyenler çok olur, bilmeden konuşuyor herkes..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Bir halt olmak" 'tan ne anladığına bağlı.

Kuzenini ele alalım mesela 200 bin liralık arabaya binen, onun bu rahat yaşam şartlarını elde edebilmesi için diğerlerinin yaşam kalitesinin düşmesi gerekiyor. Kimseye zarar vermeden rahat yaşam şartları elde etmek kolay değil. Sende bir halt olup o 200 bin liralık arabayı altına çektiğinde aramızdan bazıları o senin tükettiğini yerine koymak için daha fazla çalışıyor ve mücadele veriyor olacak.

Kısacası toplumu değil de kendini düşünmeye devam ettiği sürece hiçbir kimseden "bir halt" olmaz.
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    lan bu ingilizce aq kesin güxel bir şeydir hemen beyenmeliyim(100 kişi beğendi)

• 34 Yaşındayım. Elektronik haberleşme önlisans terkim yani Lise mezunuyum.

Tekno mağazalarda Vasıfsız elaman dedikleri olsa gerek satış yapmaktayım.

1600 TL asgari ücret + 220 Yol + 450 Sodexo Yemek

Primde verlen ciro hedefini tutturusam +700 TL

yaşım gereği artık ayaklarım yorulmaya başladı 10 saat ayakta kalmaktan. sayısız müşteriye laf anlatmaKTAN.

Peki ben napayım. Son kpss sınavından (Lise Düzeyi) 83 Puan aldım yine atanamadım.

Torpilimde yok.
  • Malesef mühendis pilot doktor veya sekreter işçi temizlikçi olmayla İNSAN olunmuyor sadece geçimimizi iyi bir şekil de yapıyoruz ...
  • birileri bizim hakkımızı çatır çutur yiyor merak etmeyin devren döner merak etmeyin geri çıkar o yedikleri
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    Serbest meslek ticaret erbablarını dahil etmedim evet. Döner ustaları da 4 - 5K maaş alıyor.
  • 40 yıllık babadan kalma bir şirketimiz var 46 yaşındayım bankalara borç boyumuzu geçti. Şirketimiz İlk defa bankalara bu kadar borçlandı. Siz yine gençsiniz amelelik bile olsa yaparsınız ben bu yaştan sonra onuda yapamam. gördüğüm en kötü ekonomik krizin içindeyiz.

Allah sonumuzu hayır etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 29 Nisan 2018; 16:33:56 >
  • Bence meclis yıkılsın 28 yaş 2 uni bu memlekette yetişecek yer yok parası olmayan bedava hava + köle oldük. piramidin tepesi yıkılmadan kamburu atamazsınız;) ben gülüp söven biri oldum soruyor siz nasılsınız.

• ya saçmalamayın suriyeliye 1700 lira para veriyoz ne 1200 lirası?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.