Uzun zamandır forumu okuyorum, değerli bilgilerini burda üşenmeden paylaşan herkese öncelikle teşekkürler.
25.000 Ytl civarı bir bütçem var, bunu en iyi nasıl değerlendirebilirim?
İstediğim otomobil, hb kasa, 5k, düz vites, benzinli ( ya da lpg'yi de düşünebilirim artık :) , ve tabi ki yakışıklı olsun istiyorum. Düşündüğüm araçlar Opel Astra(yeni kasa ), VW Golf FSI , Audi A3...
Bu bütçenin biraz da üzerine çıkarak, 2005 yeni kasa astra - genelde 30.000 km civarı - , 2004 Golf FSI (35.000 ve 60.000 km ), ve 2001 model 70.000 km civarında A3 ler buldum...
Açıkçası tip olarak en güzeli astra gibi geliyo, gayet kaslı bir duruşu var. Bunun yanında aynı bütçeye daha modelli ve az yol yapmış bir araba almak daha cazip geliyo. Sanırım A3 ten vazgeçtim artık, bu bütçeyle A3 ten çok daha mantıklı seçenekler var ( duygusal olarak A3 derim yine de :) .. Golf ler se biraz daha pahalı astra ya göre. İçime sinecek bi golf içinse bütçemi baya bi zorlamam gerekiyor.
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum...Şu 10 gün içinde arabayı almak istiyorum artık. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu arada, "Astra 1.6 16V Enjoy, Astra 1.6 Twinport, ve Astra 1.6 Njoy" arasında ne gibi bir fark var?
sıfır clio III al ?25milyara benzinli düz vites bulabilirsin.
Clio güzel bi seçim olurdu ancak, bir üst segmentte bir otomobil düşünüyorum...
hıımm sıfır zor biraz ama megane diyeceğim onunda kasa değiştirmesi yakın.İkinci elde güzel focuslar bulabilirsin opel demiyorum parça servis herşey pahalı diye ama hoş diyorsun hoşuna gitmişse ne desek boş tabi:)ama bence parça sı ucuz ve servis ağı geniş bir araba düşün derim.
Bu araba alma işi acaip zor bişeymiş, şu anda geri dönüp bakıyorum da, yola çıktığım bütçe de araba da hayli değişti. Hatta bugüne kadar opel'in üzerinde fazla durmamıştım ama cazip gelmeye başladı.
Ancak şu var, 0 araba pek düşünmüyorum, bu benim ve ablamın ilk arabası olacak dolayısıyla acemilik çıkarken 0 arabanın canını okumaya gerek yok, zaten 2. elde değeri yeterince düşüyor. Aynı paraya 2. el az km yapmış ama çok daha donanımlı bi modeli tercih ederim. Focus'un bu fiyatlara içime sinen bi modelini bulabilirmiyim bilmiyorum. Bir de Focus için arkadaşlarımdan gelen malzeme işçilik sorunları var ki biraz içime kurt düşürüyor.
Açıkçası bi otomobilden beklediğim, yüksek hız ve performanstan öte, güzel görünüş, prestijli bi duruş ve güvenlik tabi ki...
hıı kendine almıyorsun +acemi bir bayan kullanacakhocam eğer sürücü kursundan çıkıtgı gibi ilk kullanacağı araba alıyorsa uno palio corsa clio tarzı birşeyle başlasın tüplü birşeyle acemiliği atsın daha sonra daha iyisini alırsınız.Bu benim görüşüm tabi yine en iyisini siz bilirsiniz.Araba almak aslında çok kolay iştir bu bizim cennet vatanımızda meşekkatli bir iş oluyor 2.el yedek parça servis falan derken adamın aklı karışıyor.Neyse Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin yine de sormak istediğiniz birşey olursa pm den yardımcı olurum. iyigünler
Mazda 3 dynamic HB ikinci el bulabilirsin.Çokda yakışıklıdır.. bir düşün derim kardeş.
bence 2. el astra hb yada focus2 iyi tercih olur..
25 bin ytl ye astra iyi bir tercih olabilir.Hem bahsettiğin gibi tip olrak kompakt sınıftaki en güzel hb bana görede.İnan 2001 A3 tende daha kaliteli bir araba.A3'ü çokta abartmaya gerek yok.
honda civic v-tec 2004 model süper olur bence
Benzinini karşılarım diyorsan Audi A3 1.8T lara bakmanı tavsiye ederim. Eğer yakıtta daha makul araçlara bakacaksanız Civic veya Corolla olabilir.
al leon ooh mis gibi araba hem karizması war hem saglam hem yol tutusu mukemmel performasnı da iyi, normal bi yakıt tüketimi de war, kesinlikle tavsiye ederim 25000ytl ye siyah , beyaz yada kırmızı bi leon süper olurdu bence. hem bayanlarada cok yakısır ...
TOYOTA COROLLA
2005-2006 focus bak derim ben. Astranın süspansiyonu çok sert ve sikayetcom da da lider. Focusun daha modellisini alabilirsin astraya göre. Ama kaliteli işçilik iç mekan malzemesinde astra golften focustan megandan çok daha iyidir. Bir de 2004 ten beri aynı kasa (tamam çok iyi bi şekli var ama) yani eskidi biraz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme