Bildirim
25-28bin arası sandero mu megane mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Megane bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ
Megane bence
Neden hocam ? Bilmediğim için soruyorum ? Sandero yeni model alması daha iyiymiş gibi geliyo.ama fiyatları uygun geldi. Bi sıkıntısı mı varda uygun fiyatları ?
Temiz bulursanız megane
Megane, sanderodan daha üstün bir araç
Megane daha iyidir, temizini bulursan.
Megane -
Megane
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Al-satçı iseniz Megane. Binici iseniz Sandero. Daha yüksek model. Daha az km. Daha az sorun. -
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Al-satçı iseniz Megane. Binici iseniz Sandero. Daha yüksek model. Daha az km. Daha az sorun.
Hocam bende aynısını düşünfüğümden soruyom. B sınıfı mı oluyo sandero ? Megane c sınıfı ama senesi çok. Temizini bulamam diye korkuyom. Palio yu satıp sandero alınacak araç mı acaba ? Ben biniciyim. Alıp 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 24 Ağustos 2015; 13:04:28 >
bütçene göre megan imkansız bulsanda pert felandır,sandero bile zor ama beğenmeyebilirsin, bence dizel punto yada linea düşün .aslında eski model dizel almaktansa yüksek model lpg li daha sorunsuz olur.
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
bütçene göre megan imkansız bulsanda pert felandır,sandero bile zor ama beğenmeyebilirsin, bence dizel punto yada linea düşün .aslında eski model dizel almaktansa yüksek model lpg li daha sorunsuz olur.
Yok artık 25 bine Megane mi bulunmayacak . naptiniz yav . bende 1 ay önce benzinli aldım pert filan değil gayette diri bi lastikleri kötüydü 500 e yeni lastik aldım ohh mis. Ben 21 bine aldım 25 bine çok daha temizleri vardı ama imkânın buna yetti. Elbette bir kaç sorunu var ama yapılmayacak şeyler değil ve PERT hiç değil....
Binicisiniz anlıyorum tabi. Ama megane daha kaliteli oturakli daha güvenli bir arac sanderoya göre. Yüksek model ve fiyat ucuzsa kalitede birseyler ararım ben. Megane bulursaniz alın derim
quote:
Binicisiniz anlıyorum tabi. Ama megane daha kaliteli oturakli daha güvenli bir arac sanderoya göre. Yüksek model ve fiyat ucuzsa kalitede birseyler ararım ben. Megane bulursaniz alın derim
Hocam anlatmak istediğim şu. Ben birazda konfor olsun istiyorum ama konfor yapalım derken Megane alıp sürekli arıza durumu var mı ? Masraf çıkartır mı ? Yoksa eski model megane yerine dacia mı alınır. Aklımda megane var ama sanderılarında modeli yüksek olması cezbediyor. Sandero ile megane arasındaki konfor farkı çok mu acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Megane 2 kasa dizelin piyasası bu ? O kadar eski model bi araçta 28binden yukarı olacağını sanmam dostum.
Bence senin arabadan beklentin ne
Konforlu güvenli donanımlı bir araç mı ?
İkinci eli iyi sorunsuz bir araç mı ?
Megane -
2004 model megane 2 var bizde de benzin+lpg'li. En dolu olanı sunroof , xenon hız sabitleme felan. Çok kullanışlı aşırı geniş aile aracı az yakiyo ustasi bol. Sorun olarak temizini bulursaniz bakımlısını bulursanız sorun yasamazsınız. Biz aldık alali 2 yil olcak masraf görmedik öyle aşırı. Sayabilirim istersen olan şeyleri. Sanderoya binmedim bilmem pek. Ama ben megane'nin genis donanımlı ve konforlu olacağını düşünüyorum
quote:
2004 model megane 2 var bizde de benzin+lpg'li. En dolu olanı sunroof , xenon hız sabitleme felan. Çok kullanışlı aşırı geniş aile aracı az yakiyo ustasi bol. Sorun olarak temizini bulursaniz bakımlısını bulursanız sorun yasamazsınız. Biz aldık alali 2 yil olcak masraf görmedik öyle aşırı. Sayabilirim istersen olan şeyleri. Sanderoya binmedim bilmem pek. Ama ben megane'nin genis donanımlı ve konforlu olacağını düşünüyorum
Hocam hangi kasa oluyo bu ? 2. Kasa dimi ? Bi de şehiriçi şehirlerarası yakıt değerleri nelerdir ? Bende palio var. Şehiriçi az yaksın istiyorum. Palio şehiriçi ve şehirdışı yakıtından çok memnunum. İllaki megane 3-5 bişi fazla yakacaktır ama 2-3 saatlik kumbağ-yeniçiftlik yollarında 120-150 hızlarını rahat stabil seyredip fazla bağırmasın, dışarıdan fazla ses almasın istiyorum. Sizce megane gibi bi araç 120-150 bantlarında seyri nasıl ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok bizimki faz 1 megane 2 dinamik. Yeni mersinden ankaraya geldik araba ağzına kadar yeri öpüyo , klima yüzde 90 açık. 17 kuruş yaktı basa basa gittim geldim 120 130 140 150 160. 1200 km yol yaptık. Araba sehir içinde de efendi kullanirsan 22 25 kuruş arası yakiyo. Mahallede 19 km ortalama hızla geçenlerde 26 kuruş yaktı. Yani 1. Ve 2. Vites sadece. Bence çok uygun yakıtı. Yolada iyi gidiyo. Cok da aşırı iyi değil yani bmw mercedesle kapışıp onlara yol vermicek kadar değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- honda city lastik ebatları
- hidrolik direksiyon havası nasıl alınır
- freni bırakınca gelen ses
- trenle araba taşıma fiyatları
- flexride şasi nedir
- kia sportage 2022 fiyat
- duster hibrit
- sodyum iyon batarya
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- jaecoo 7 yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X