Şimdi Ara

25-30 milyar arası araç tavsiyesi ve Leon hakkında birkaç soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle başlık biraz yanlış oldu onun için özür dilerim.Aralık-Ocak gibi kısmetse araba alıcam fakat daha kesin şunu istiorum dediğim bi araba yok. 25-30 milyar arası bi araba düşünüorum. eğer alıcağım araba 0 olucaksa seat ibizayı düşünüorum. fakat 25-30 arası 2. el 30 bin km altında çok temiz Leon lar olması beni düşündürüyor. Leon alma yanlısıyım. Beni düşündüren şey Leonların 0 ının 41 milyar civarı olup 6 ay kullanılınca 25 e kadar düşmesi. Leonların ne gibi sorunları vardır bu kadar fiyatının düşmesinin sebebi nedir? ayrıca yeni astra da düşünüorum fakat Leon un yanında ona pek sıcak bakmıorum. bu arada yaşım 19 üniversite öğrencisiyim ilk arabam olucak başka tavsiyeleriniz de olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiQ -- 12 Ağustos 2008; 20:42:08 >

• yardımcı olabilcek kimse yok mu
  • 6 ay kullanınca hiç bir araba 41 den 25 e dusmez keza 41 kampanyasız fiyatı

Genelde milelt aracını 38 e hatta daha dusuge alıyor bundan dolayı fiyatlar o sewiyede diye tahmin ediyorum

Sıfır almak mantıklı ama ben hayatta ibiza almazdım mesala, kaza anında ne olursa olsun b sınıfı bir aracta olmak istemem

Size tavsiyem temiz Leon bulmanız yada kaynak bulup sıfıra yonelmeniz

Leon guzel arabadır hele TSI olursa daha guzel olur bence bu paralara ne kadar werirseniz okadar alırsanız

Hatta cimrilik yaparsanız 2.elde kaybedersiniz, imkanınız warsa bence zorlayın biraz

Demem oki almışken sıfır yada 2.el bir TSI alın, bu sınıf arabalar alırken paranız car cur olmaz

Şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 12 Ağustos 2008; 22:58:40 >

• Arkadaşım bir araçtan öncelikli beklentilerinizin neler olduğunu belirtirseniz yardımcı olanlar çıkacaktır.Leon meselesine gelince leonlar 33 ile 62 bin ytl arasında değişiyor.Sizin 2.eli 25 dedikleriniz muhtemelen baz donanıma sahip olanlar.
    Burada fiyatları görebilirsiniz.
    http://www.seat.com.tr/icerik.asp?sub_menu_ID=0103003#

Aralarındaki en büyük fark motor.Daha sonra ise donanım.Benim bildiğim kronik bir sorunu yok leonlerın ama performans bekliyorsan TSI motor seçeneğine bakman lazım.Fiyat artar doğal olarak.İşin zor,kolay gelsin
  • 1.6 motor 102 hp 8v eski motordur. 1.4 motor 125 hp seçeneği sadece Stylance'de sunulmaktadır. Stylance modelide bana göre alınmaz. Leon alcaksan Sport-up modelini al
  • saol yorumun için ama tsi 2. eli bile 35 den başlıo 3-5 arttırarak gidersem bunun sonu gelmio 35 vermişken a3 almaya çalışırım almışken tam olsun derim ama bunun sonu maalesef gelmio. Alfa 147 hakkında bi bilgin var mı?
  • Leon 1.4 TSI çıkınca 1.6 litre hacimli eski motorun ikinci ek fiyatı düştü.

Olay bundan ibaret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PiQ

saol yorumun için ama tsi 2. eli bile 35 den başlıo 3-5 arttırarak gidersem bunun sonu gelmio 35 vermişken a3 almaya çalışırım almışken tam olsun derim ama bunun sonu maalesef gelmio.

İşte bu sınıfın Allah o yuzden cezasını wermesin werikce weresin geliyor millette Golf yada A3 almadan durmuyor

Kazıklanmış hissetmiyor insan bu sınıf araba alırken dimi, demek istediğim oydu

8V lar yakıyor bunu bilmeni isterim, gitmiyor diolar onlar kullanıyor bakma onlara araba tatminkar sekilde gidiyor ama yakıyor

Daha kac ay war senin almana beli para bulursun belli olmaz bu işler, sen ginede planını ayagına gore yap tabi ama

• quote:

Orjinalden alıntı: panisher

Arkadaşım bir araçtan öncelikli beklentilerinizin neler olduğunu belirtirseniz yardımcı olanlar çıkacaktır.Leon meselesine gelince leonlar 33 ile 62 bin ytl arasında değişiyor.Sizin 2.eli 25 dedikleriniz muhtemelen baz donanıma sahip olanlar.

Aralarındaki en büyük fark motor.Daha sonra ise donanım.Benim bildiğim kronik bir sorunu yok leonlerın ama performans bekliyorsan TSI motor seçeneğine bakman lazım.Fiyat artar doğal olarak.İşin zor,kolay gelsin

fiyatlar hakkında bilgim var çok araştırdım düşündüm ama işin içinden çıkamadım. 25-30 dedim ama sen minimum fiyata(25) yoğunlaşmışsın sanırım ama 30 milyar a tsi hariç tüm modelleri bulmak mümkün. bu arada stylance modeli nasıldır verilen paraya değer mi?

• Foruma bakarsan Alfa 147 alma derler emin ol.Kullananlara sorarsan arabaları en çok sevdikleri varlık.Alfanın yaşadığın yerde servisi var mı?En önemli mesele bu .Hemen satmayı düşünürsen pişman olursun.Leon daha rahat satılır.Arabayı almak yetmiyor,servis,yedek parça ,2.el çok öenmli sakın tipine vs aldanıp hata yapmayasın,üzülürsün.Araçların kronik sorunu var mı yok mu öğrenmek istiyorsan şikayetvar.com a bak.Bi fikir sahibi olursun mutlaka
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: panisher

Arkadaşım bir araçtan öncelikli beklentilerinizin neler olduğunu belirtirseniz yardımcı olanlar çıkacaktır.Leon meselesine gelince leonlar 33 ile 62 bin ytl arasında değişiyor.Sizin 2.eli 25 dedikleriniz muhtemelen baz donanıma sahip olanlar.

fiyatlar hakkında bilgim var çok araştırdım düşündüm ama işin içinden çıkamadım. 25-30 dedim ama sen minimum fiyata(25) yoğunlaşmışsın sanırım ama 30 milyar a tsi hariç tüm modelleri bulmak mümkün. bu arada stylance modeli nasıldır verilen paraya değer mi?

Bence stylance işini fazlasıyla görür. TSI motor olanı alabilirsen muhteşem.Kendini kanıtlamış bi motor .Orijinal body kit de satıyor seat.Onlarıda ekledin mi bak keyfine.Anladığım kadarıyla kanın kaynıyor ve araç dıştan can yaksın istiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panisher -- 12 Ağustos 2008; 23:21:00 >

• quote:

Epey donanımlı, confortline bir golf kadar yani

Alıcaksan Stylance al zaten, reference cok kotu bence, arada da hele ikinci elde cok buyuk farklar yoktur

Spor-Up dersen Stylance ile 3-5 aynıdır seatın sitesinden opsiyonalara tam olarka bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

saol yorumun için ama tsi 2. eli bile 35 den başlıo 3-5 arttırarak gidersem bunun sonu gelmio 35 vermişken a3 almaya çalışırım almışken tam olsun derim ama bunun sonu maalesef gelmio.

İşte bu sınıfın Allah o yuzden cezasını wermesin werikce weresin geliyor millette Golf yada A3 almadan durmuyor

Kazıklanmış hissetmiyor insan bu sınıf araba alırken dimi, demek istediğim oydu

8V lar yakıyor bunu bilmeni isterim, gitmiyor diolar onlar kullanıyor bakma onlara araba tatminkar sekilde gidiyor ama yakıyor

Daha kac ay war senin almana beli para bulursun belli olmaz bu işler, sen ginede planını ayagına gore yap tabi ama

maalesef bu fiyattan yükseğe çıkabilceğimi sanmıorum. düşündükçe içinden çıkamıorum daha çok var derken de zaman çok çabuk geçio şu meseleyi kesinleştirmek alcağım zaman tereddütte kalmamak istiorum.o ana kadar bi karar veremezsem o zaman hangi arabayı alsam memnun olmucam gibime gelio çünkü diğeri hakkında hep soru işaretlkeri olucak kafamda keşke onu alsaydım fln o yüzden şimdiden içime sinmesini istiorum ilerde bişiy çıktığında bu diodum bu oldu kısmet böyleşmiş diyebilmek için

• panisher saol yardımın için ama tsi motor almıcam yanlış anlamışta olabilirim. alfa ya gelince servis i var da açıkcası alfadan gözüm korkuo biraz,seat ta servisde sorun olcağını sanmıorum bi de seat ı volkswagen alıomuş die duydum böyle bişey var mı?
  • quote:

panisher saol yardımın için ama tsi motor almıcam yanlış anlamışta olabilirim. alfa ya gelince servis i var da açıkcası alfadan gözüm korkuo biraz,seat ta servisde sorun olcağını sanmıorum bi de seat ı volkswagen alıomuş die duydum böyle bişey var mı?

...VAR DOSTUM en az 20 sene oluyor vw seat ı alalı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

quote:

panisher saol yardımın için ama tsi motor almıcam yanlış anlamışta olabilirim. alfa ya gelince servis i var da açıkcası alfadan gözüm korkuo biraz,seat ta servisde sorun olcağını sanmıorum bi de seat ı volkswagen alıomuş die duydum böyle bişey var mı?

...VAR DOSTUM en az 20 sene oluyor vw seat ı alalı..

• leon 0 33bin ytl idi gazete ilanında gördüm.

leonun 41 milyarlık modelinde içine ve motoruna 8 bin ytl lik ne doldurmuşlar şaştım
  • illa ibiza diyorsan eylül de yeni kasayla gelecek ibiza sanırım tsi ı ona da verecekler 125 liği...emin değilim ama sen sor bi istiyorsan yine de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.