Şimdi Ara

25 bin Civar araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başka bölüme açtım yardımcı olan olmadı birde buraya açayım dedim.Şimdi yaklasık 8 senedir ehlyietim var kendimi bildim bileli arabamızda mevcut ancak baba korktugu için sürdürmedi Askerligi yapip geldim artık sürmeye başlıyorum bizim araç Fluence baya büyük geliyor hiç deneyimim olmadıgı için birde daha yeni gibi.25.000 civarina araç bakıyoruz ama dogru dürüst birşey bulamadım.Siz ne önerirsiniz kıstas olarak şu alacagım arabayi 6 ay 1 yıl kullanıp satıcam en az kayıp yaşatip hemde genç işi bir araç varmıdır ? (babam 2010dan eski araç istemiyor birde km olarak 50 55 bin maksimum)

• Siz yeni araç demişsiniz ama araç talim etmek için direksiyon geliştirmek için parçası ucuz, güvenlikli eski araçlar ilk olarak tercih edilse daha iyi olabilir bunu değerlendirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Siz yeni araç demişsiniz ama araç talim etmek için direksiyon geliştirmek için parçası ucuz, güvenlikli eski araçlar ilk olarak tercih edilse daha iyi olabilir bunu değerlendirin derim.

Babam takıntılı hocam eski araç istemiyor yıl olarak. eski araç olursa ne var önerebilceginiz şimdi söyle bir olay var 25 26 bine 2010 alabiliyorken 2000 modele bakıyorusn arada 2-3bin oynuyor degmez yani bencede 15 senelik araç için.
  • 25 bin liraya 5 yaşında bi araba bulmak çok zor be hocam.
    ancak kutu gibi bi araba bulunur. (belki fiesta olabilir ama sağlamınıda o paraya yine vermezler)
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    25 bin düzeyinde almazsınız mesela 1998de üretime başlayan kasa
    Renault clio alsanız 14-15e kapanır hem küçüktür her yere girer hem yakıtı düşüktür sıkıntı yapmaz parçası her yerdedir yani cebi de insanı da yormaz ilk etap için ideal gibi ama bilmiyorum karar sizin tabi

• 206+ bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 25 Eylül 2015; 14:55:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tandem_78 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında sandero var mesela o civarlarda,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-orjinal-dacia-sandero-208991123/detay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 Bin TL Araç Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tandem_78 kullanıcısına yanıt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-orjinal-dacia-sandero-208991123/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Hocam sandero da olabilir ama Peugeot 206+ daha konforlu olur bence. Tipi flan da tam genç işi.

Edit: 206+ olmazsa 207 de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 25 Eylül 2015; 15:09:33 >
  • Benim daha cok merak ettigim aldıktan sonra satışı hocam , sanderonun tipi hosuma gitti ama dacia dege rkaybedermi fazlaca 207de bakayım.
  • Dizel getz veya palio bulunur. Çok rahat da satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respectformuslims -- 25 Eylül 2015; 15:20:16 >
  • Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Getz cok bayan arabasi tarzida palio olabilir hocam

bu arada 207 yok 27 bine bile yok hepsi vuruk kırık.
  • quote:

şahsen ben eniştemi dacia bayisinden elimle uzaklaştırmış biriyim. binen kişi yanlış anlamasın ama bildiğin plastik bi araba. 206 ona bakarak nispeten daha iyi
  • quote:

Getz cok bayan arabasi tarzida palio olabilir hocam

bu arada 207 yok 27 bine bile yok hepsi vuruk kırık.

Benim tavsiyem getz dir. Daha çok gençler tarafından kullanılıyor. Palio daha bayan arabası gibi benim gözümde. Hem getz performanslı bir araç.

• dediginiz fiyatta istediginiz kriterlerde arac imkansiz kesin birseyler vardir bulursaniz ya fiyati arttiracaksiniz yada kriterleri esneteceksiniz mitsubishi colt oneririm ama satinca sans isi 1 gunde de alici cikabilir arayip soran olmayadabilir ama binmeyi duaunuyorsan hic basini agirtmaz

• Punto bakabilirsiniz. 1.3 multijet olanları satarken zorlamaz. Tipi de iyidir.

• 25 bine zor bulursun 2001-2004 honda jazzlar bile 23-25bin TL

• 2010 kriterinle le zor...

• Baban temiz olsun diye genç araba istiyor, sen yeniyim çarparım diyosun.

Ben oğlumun çarpmasından korksam 2000 Civic falan alırdım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.