Şimdi Ara

25 bine dacia alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kız kardeşime araba alacağım. öğretmen kendisi. şehir içi kullanılcak. performans beklentisi fazla yok. okul-ev arası kullanılacak. malum memur maaşıyla yakıtını karşılayabileceği bir şey almalıyım. tasarruf önemli. antalya expo auto fuarında dacia sandero 1.2 16v fabrika çıkışı benzi+lpg modelini beğendik. fuar indirimiyle 25 bine pazarlık olcak gibi. hyundai,reanault, toyata, nissana baktım. fiyat 30-35 bin aralığını geçiyor. kardeşim biraz tecrübesiz de şimdilik dacia alsam çok mu mantıksız olur? daha sonra daha geniş bir model alırım diye düşündüm. ikinci el önerisi sundum ama sıfır istiyo ben de kıramadım kardeşimi sıfır alcaz. tecrübeli arkadşlardan görüş istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_chatlack -- 12 Ekim 2011; 21:59:07 >

• Parçası,bakımı ucuzdur arkasında da reno var aslında alınabilir.1.2 lpg ile az yakar.O fiyata güzel 2.el araçlar alınabilir.Kardeşin acemi diye dacia daha iyi olur bence parçası ucuz olduğıu için.Alınabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Parçası,bakımı ucuzdur arkasında da reno var aslında alınabilir.1.2 lpg ile az yakar.O fiyata güzel 2.el araçlar alınabilir.Kardeşin acemi diye dacia daha iyi olur bence parçası ucuz olduğıu için.Alınabilir bence
    27.700 TL ye skoda fabia 1.2 ambiente var sıfır!pazarlık yaparak rahatlıkla 26 bin tl ye alabilirsiniz!!dacia ya göre çok daha kalitelidir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 12 Ekim 2011; 22:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_chatlack

arkadaşlar kız kardeşime araba alacağım. öğretmen kendisi. şehir içi kullanılcak. performans beklentisi fazla yok. okul-ev arası kullanılacak. malum memur maaşıyla yakıtını karşılayabileceği bir şey almalıyım. tasarruf önemli. antalya expo auto fuarında dacia sandero 1.2 16v fabrika çıkışı benzi+lpg modelini beğendik. fuar indirimiyle 25 bine pazarlık olcak gibi. hyundai,reanault, toyata, nissana baktım. fiyat 30-35 bin aralığını geçiyor. kardeşim biraz tecrübesiz de şimdilik dacia alsam çok mu mantıksız olur? daha sonra daha geniş bir model alırım diye düşündüm. ikinci el önerisi sundum ama sıfır istiyo ben de kıramadım kardeşimi sıfır alcaz. tecrübeli arkadşlardan görüş istiyorum...

bence parayı dacia ya vermeyin baska modellere bakmanızı tavsiye ederim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

quote:

arkadaşlar kız kardeşime araba alacağım. öğretmen kendisi. şehir içi kullanılcak. performans beklentisi fazla yok. okul-ev arası kullanılacak. malum memur maaşıyla yakıtını karşılayabileceği bir şey almalıyım. tasarruf önemli. antalya expo auto fuarında dacia sandero 1.2 16v fabrika çıkışı benzi+lpg modelini beğendik. fuar indirimiyle 25 bine pazarlık olcak gibi. hyundai,reanault, toyata, nissana baktım. fiyat 30-35 bin aralığını geçiyor. kardeşim biraz tecrübesiz de şimdilik dacia alsam çok mu mantıksız olur? daha sonra daha geniş bir model alırım diye düşündüm. ikinci el önerisi sundum ama sıfır istiyo ben de kıramadım kardeşimi sıfır alcaz. tecrübeli arkadşlardan görüş istiyorum...

bence parayı dacia ya vermeyin baska modellere bakmanızı tavsiye ederim ..
    c segment araçların 70.000'i zorladığı şu günlerde illa sıfır km olacaksa alınır ama bu zamanda araba almak prk doğru değil bence imkanınız varsa bekleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

27.700 TL ye skoda fabia 1.2 ambiente var sıfır!pazarlık yaparak rahatlıkla 26 bin tl ye alabilirsiniz!!dacia ya göre çok daha kalitelidir!

Katılıyorum, ikinci el değeri daha iyidir. Satarken zorlanmadan ve dacia' ya nazaran daha az değer kaybıyla satarsınız.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Katılıyorum, ikinci el değeri daha iyidir. Satarken zorlanmadan ve dacia' ya nazaran daha az değer kaybıyla satarsınız.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim arkadaşlar. bi skodaya bakayım. sonra karar vericem sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9 yaşında Egea Alınır mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

25 bini bana borç ver daha iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.MAN

quote:

25 bini bana borç ver daha iyi :)
    30 bine 0 km. otomotik 1,3 benzinli ekonomik.

25 bine dacia alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: IV.MAN

30 bine 0 km. otomotik 1,3 benzinli ekonomik.

25 bine dacia alınır mı?

Alıntıları Göster
    Önerim.Sıfır takıntın yoksa eğer.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ersoz-den-scoda-fabia-otm-lpg-kazasiz-57144486/detay/

• Facia alana kadar aveo classic var. 28.000e de yeni aveo var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Facia alana kadar aveo classic var. 28.000e de yeni aveo var

arkadaşın dediği gibi yeni aveoya bakabilirsin. 8 hava yastığı, esp, hız sabitleyici en baz modelinde bile standart
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Facia alana kadar aveo classic var. 28.000e de yeni aveo var

arkadaşın dediği gibi yeni aveoya bakabilirsin. 8 hava yastığı, esp, hız sabitleyici en baz modelinde bile standart

Alıntıları Göster
    bence de dacia alacağınıza, skoda fabia veya aveo bakın. dacia yı satarken kaybınız fazla olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iyi arabadır boş ver al sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktask34

iyi arabadır boş ver al sen

Alıntıları Göster
    daciayı kesınlıkle tavsıyr ederim

önyargılar kırılsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

daciayı kesınlıkle tavsıyr ederim

önyargılar kırılsın artık

Alıntıları Göster
    Ön yargı filan yok. Kullandım test ettim. Bildiğiniz teneke. Kaza yapmadığınız sürece sorun yok. Basit kaba bir araç. Her tarafı kütük gibi. Ama 3 yıldızı zor alabilmiş bir araç 25 bine 2 hava yastığı bir de abs ile satılıyor. Kapı içi çelik barrları bile yetersiz. 3-4 daha ver canını koruyabilecek bir araç al. Sana tavsiyem yeni aveo olur. En boşuyla girdiği testten rekor puanla ayrılmış çok sağlam bir araç. Yokuş kalkış desteği, esp, 8 hava yastığı, vs. vs. hiçbir güvenlik donanımından taviz verilmemiş. Dacia dedidiğiniz tenekede yolcu hava yastığı bile opsiyonel. Neresi 25 edecek bunun? Motoru da zayıf zaten. 1.2 motorda 75 bg mi kaldı.

• Fabia mantikli gibi yada aveo.
  • quote:

Ön yargı filan yok. Kullandım test ettim. Bildiğiniz teneke. Kaza yapmadığınız sürece sorun yok. Basit kaba bir araç. Her tarafı kütük gibi. Ama 3 yıldızı zor alabilmiş bir araç 25 bine 2 hava yastığı bir de abs ile satılıyor. Kapı içi çelik barrları bile yetersiz. 3-4 daha ver canını koruyabilecek bir araç al. Sana tavsiyem yeni aveo olur. En boşuyla girdiği testten rekor puanla ayrılmış çok sağlam bir araç. Yokuş kalkış desteği, esp, 8 hava yastığı, vs. vs. hiçbir güvenlik donanımından taviz verilmemiş. Dacia dedidiğiniz tenekede yolcu hava yastığı bile opsiyonel. Neresi 25 edecek bunun? Motoru da zayıf zaten. 1.2 motorda 75 bg mi kaldı.

+ 1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

+ 1903

Alıntıları Göster
    gncl

• quote:

gncl

Alıntıları Göster
    illaki alacam diyorsanız hayırlı olsun ama aynı paralara biraz daha güvenliği olan bir araç tercih edebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.