Şimdi Ara

25 mart teorik 25 nisan direksiyon sınavına girip ehliyeti bugün aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar ehliyeti bugün almış bulunmaktayım sorunuz varsa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun hocam allah kazasız belasız kullandırsın bende 25 nisan sınavından geçtim dosya 2 gündür kursta yarın gidip alıcam sonra trafiğe gidecem
    Kurstan belgeleri aldığında neler yaptın detaylı anlatırmısın mesela kimisi harcı bankaya yatıracaksın diyor kimisi trafik şubede vezne var orada olur diyor işimizi garantiye alalım şubeye gittiğimizde bankaya git diye döndermesinler birde bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlgosTR

Hayırlı olsun hocam allah kazasız belasız kullandırsın bende 25 nisan sınavından geçtim dosya 2 gündür kursta yarın gidip alıcam sonra trafiğe gidecem
    Kurstan belgeleri aldığında neler yaptın detaylı anlatırmısın mesela kimisi harcı bankaya yatıracaksın diyor kimisi trafik şubede vezne var orada olur diyor işimizi garantiye alalım şubeye gittiğimizde bankaya git diye döndermesinler birde bizi

Gerekli olan her şeyi kurs veriyor. Yalnız dosya ücreti olarakta 9 tl istediler mecbur verdim. Dosyayı aldıktan sonra sağlık ocağından kan grubu belgemide aldıp emniyete gittim danışmaya sorduğumda ilk olarak parmak izimi aldılar sonrasında vezneden 381,70tl ödedim ve makbuz aldım. Sonrasında danışmadan sıra numarası aldım ve dosyayı teslim etmek için beklemeye başladım sıram geldiğinde belgeler kontrol edildi ve 119tl kart ücreti ödedim. Öğleden sonra 4-5 gibi gel al ehliyeti dediler. Bende 3 gibi gittiğimde ehliyet çıkmıştı alıp eve gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS ilk 10.000'e girenlere soru
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.