Merhaba arkadaşlar. bayadır sıfır araç arıyorum ancak bulamadım. 6 model çıkardım kendime, sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. yardım ederseniz sevinirim. 1) egea cross 1,6 ve 1.0 lounge (ikiside bayilerde yok) 2) seat arona 1.0 110 hp dsg style 3)skoda scala 1.0 elite (bu modele soğuk bakıyorum) 4) opel corsa 1.2 ultimate (cam tavan yok, araç çoğu bayilerde de yok. sıraya girmek gerekiyormuş) 5) hyundai bayon 1.0 tgdl 100ps style otomatik 7 ileri hyundai bayon elite (benzinli atmosferik motor) 6) kia stonic. keşke bulabilsem de egea cross alabilsem. ama hangi bayi ile konuşsam 1,6 ve 1,0 için 2022 den önce gelmez diyorlar. sizin fikriniz nedir? nasıl bir yol izleyeyim? |
250-300 bin tl araç tavsiyesi (6 model)
-
-
birebir bütün türkiyeyi araştırmış biri olarak söylüyorum:
5) hyundai bayon 1.0 tgdl 100ps style otomatik 7 ileri
hyundai bayon elite (benzinli atmosferik motor)
6) kia stonic.
bu araçlar yok. ama sahibinden sitesinde bürsürü sıfır km var çünkü galericilere toplu şekilde satıyorlar
-
Bu listeden Scala tercih ederdim muhtemelen.
Egea 1.6 multijet mantıklı araç ama manuel sanırım o yüzden pek alınası durmuyor.
Bayon yerine ikinci el Kona tercihim olurdu, atmosferik yükseltilmiş i20 gibi gözüken bir araca bu kadar para vermek içime sinmezdi.
Yüksek olarak Stonic tercih edilebilir hoş bir araç.
-
Stonic 1.4L 100 PS Otomatik, 100 km de ne yakıyor bilginiz var mı=
-
Pug 308 dizel otomatik veya cam tavan benzin otomatik.
Bu aracı mutlaka deneyin.İzolasyonu,konforu,yol tutuşu bu yazdıklarınızın pek çoğundan iyi.
Allah gönlünüze göre versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkenin rezilliğine bak.... 300 bin TL bütçe ile satın alınabilecek en küçük motorlu en ucuz arabaları listelemek zorunda kalıyor arkadaş...!!!!
4 kişilik aile'nin kullanabileceği araç bile yok aralarında, hiçbirine 2 adet büyük bavul bile sığmaz...
Ve komik olan herkes kabullenmiş durumda, yarın seçim olsa yine aynı kişiye oy verecekler...
Her ay 3000 TL biriktirerek 10 yılda 4 kişilik bir aile arabası alamıyorsun!!!!! Kaliteli, iyi araba demiyorum...
Satılan en dandik markanın en dandik sedan modelini alamıyorsun!!!!
-
Kesinlikle, kaldı ki bu fiyata satılan araçların motorları da minnak.
-
250-300 bin birim paraya konuştuğumuz arabalara bakar mısınız ? Yazık yazık gerçekten insanın içinden başka bir şey yazmak bile gelmiyor. Maşallah iyi vermeye razısınız da onda parayı o dediğiniz arabalara vermeye. Para sizin, zevk sizin elbet. Şimdiden hangisini alırsanız alın kazasız belasız sürmek nasip olsun. Hayırlısı Allah tan ancak bu saydığınız araçlardan bir tanesine, bu belirttiğiniz paraları vermektense, her yere toplu taşımayla gitmeye razıyım.
-
100 asgari ücret ile alabileceğimiz araçlara bakin. Bir asgari ücretli 8,5 yil calimali yani. Ve unutmadan calisanlarin yarisi asgari ucretli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250-300 bin dedik ama son zamlarla daha uçtu. araç alma hayalimizde duman oluyor yavaştan.
yakında küba gibi eski arabalarla dolaşmaya başlayacağız..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X