Şimdi Ara

26 yaşında itü de uçak mühendisliğine başlamak çok mu geç olur? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
10
Favori
18.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    desene hocam sizin okulda da, bizim okuldaki manyak hocalardan dolu?
    adamlar slaytı açıp sadece okuyor... bişey öğrettiği anlattığı yok. adam tahtaya bişey yazar.
    engineering mathematics dersini adam slayttan olduğu gibi anlattı, matematik ya ders, adam tahtaya yazar soru sorar anlatır şu şöyle...yok abi
  • murettep kullanıcısına yanıt
    bölümünüz ne bu arada?
  • hereiam kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :) Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah :)
  • Çayolog kullanıcısına yanıt
    Amin, usta :)
  • 65 yaşinda sinif arkadasim var. Prof larin donem arkadaşi. Zamaninda atmidlar okuldan donmus okuyor. Hic sikintisi yok.

42 yasinda bir abimiz var yine ayni sekilde.

30 yasinda bir abla var oda oyle.

Onlarin okulda olmalarini ne biz ne onlar yadirgiyor. Yadirganmamalida. 5 yaş buyuk olmak birsey degil kazanabilecegine inaniyorsan git oku. Cekincen elalem ne der olmasin. Hayat senin hayatin. 25 yasina gelmissin hayatin dumenini eline al ve baskalarinin ne diyecegine gore yol alma. Dumeni tut ve ne yone gitmek istiyorsan tam gaz ilerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucav kullanıcısına yanıt
    kardeşim öyle ama 30 yaşında tecrübesiz olabilme ihtimali beni korkutuyor ve geri adım attırıyor:/
    mezun olduğunu varsayarsak önce askerliği aradan çıkarman gerekiyor.
    peşine (uçak otomobil vs.)git tezli Yüksek lis. peşine doktora yap.
    hatta git direk yurtdışında yap ne yapacaksan.
  • Gir bir ise ve ucak muhendisliginde master yap. Yada almanyada hamburgta falan uzay ve havacilik muhendisliginde master yap, stajlarini da airbus sirketinde yaparsin hayalin gercek olur. Ayrica extra bir dil ogrenmis olursun. Tekrar bachelor okumak bence cok sacma olur.

• Aynı yaştayız,bende bu sene ygs ye girmeyi duşunuyorum paramedik bölümü için.

• hitman kullanıcısına yanıt
    hocam yurtdışına gidecek param falan yok
    bazı sebeplerden dolayı bu okulda 2. sınıftan itibaren saldım, ortalama yerlere düştü, ama ilk sene o hevesle geldiğim için baya iyiydi, baktım hocalar afedersin bi bok anlatmıyor, slayttan okuyup okuyup geçiyor, aptallaştım onların sayesinde.
    şimdi sadece hayal kuruyorum, ama onları gerçekleştirmek de istiyorum kendime güvenim var.
    odtü itü yani iyi bi okula girip başarılı olursam onlar bana yurtdışı kapılarını açar diye düşünüyorum, ya da hiç bunlara bulaşmadan direkt burayı bitirince artık kaça girersek 1500, 2000 tl ye işe girip birkaç sene para biriktirmeye bakıp dışarı gitmeye bakacağım:/ bilmiyorum hangisi mantıklı.
    benim istediğim alan hava araçlarıyla çalışmak...
    kafam karışık ama, 5 sene hayatımdan gittiğini düşünüyorum bu kocaeli ye gelerek
    bende psikoloji okumak istedim ama olmadı işine gücüne bak yaş geçiyor yüzüne bakmadıkların rezil eder diye hatunların yanına giderken ektiklerin seni adam yerine koymayınca hayal dünyasında yaşamanın ne kadar kötü bişe olduğunu anlarsın
    ha insan hayallerle yaşar ama hayaller için hayaller içinde yaşamaz unutma
  • 18 yaşında 390 puanla pc muh yazdım geldim izmire köpek gibi pişmanım.Pc ye ilgim yok değil. Pc ,mimarlık inş müh hatta ee muh otomotiv müh gibi çiğu mühendisliklere ve mimarlığa ilgim var bir yerde ama en çok tıp istiyordum . biliyorum engeller vardi önümde , sınav sonuçlarım tıbba yetmiyordu , kazansam çok zorluk çekecektim okuması zordu , mezun olsam Doğu görevi gibi şeyler belki beni zorlayacaktı ama bende bunları istiyordum bir yerde , geleceğim belli olsun ben kafam rahat şekilde sürekli tıp dersi çalışmaya razıydım ama olmadi geldik pc muh olduk her şey bitti. 440la alıyor en kötü tıp , okul puanın yarısıda kırıldı kalďı 21 puan, deu uni beni öğlenci yaptı ne kadar dil döksemde umarsamadılar sene bitene kadar aynı sınıfta aynı saate kadar duracaksın dediler. Çalışacak zerre vaktim kalmadi onlar yüzünden ondan geçtim deu nun boyle erebsiz olduğuna mı yanayım bu uni ye 390 harcadığıma mı yanayım bilemedim.Tamam rastgele atıyorlar ben gidip cafe de çalışacağım saatim denk gelmiyor geceye kalıyorum eve gelip yatınca ders zamanına anca uyanıyorum. Diğer uniler gibi diger dönem saatler değişmiyor aynı devam. 25 kişilik sınıflarda 3 5 arası kız 20 22 arası erkek var lise gibi okuyoruz. Birde 2.öğretim gibi.Tıp isteyip bunu bulunca birde bucayı insan kendinden soguyor.

• dhfade kullanıcısına yanıt
    Başarılar kardeşim, Allah yardımcın olsun. Sadece okuyacak mısın? yoksa hem çalışıp hem okuyacak mısın?
  • ya ahahaah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THawk -- 22 Ekim 2015; 1:04:44 >
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    ah bu yaş...
    keşke lisede olsaydım be
    katılıyorum herkes iş güç sahibi oldu zaten:/
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    seni anlıyorum... yaşın çok küçük daha kardeşim..18 sin
    eğer gerçekten ama gerçekten tıp istiyorsan, 1 sene dondurup adam gibi çalışırsan yaparsın, sonuçta 390 aldığına göre altyapın var demektir.
  • sakın lisansına falan gelme itünün.Boş derslerle muhatap olursun.Çoğu hoca zaten yarım yamalak slayttan işler zamanını kaybetme böyle boş işlerle.y.lisans ve doktora tarzı birşey yapıp üzerine yoğunlaşırsan bir şeyler yapabilirsin ama lisansa gelirsen 4 senenn 3 ü rahat boşa gider.
  • Orayı tutturmakta bir mesele , çünkü üni. sınavını atlatalı çok zaman geçti çoğu konuları unuttun.
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    airbus şirketinde staj yapmak kolay mı ki öyle?:/
    geride kalmakla bitmiyor arayı onlar açtıkça kaybeden sen oluyorsun onlar aile kurduklarında sana koyuyyor çoluk çocuğa karışınca sana koyuyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.