Şimdi Ara

26 YAŞINDA TIPI BİTİRMEK GEÇ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kalmazsam bile en erken 26da bitirebiliyorum tıpı sizce cok geç mi ?

• deel.

• 22 yaşımda ilk üniversitemi bitirdim, 23 yaşımda tıp fakültesine başladım. Şuan 29 yaşındayım intörnüm. Sınıfımızda yaşça benden büyük birçok kişi var. Günümüz emeklilik şartlarını göz önüne alınca 70e kadar calışcaz. 40 yıl mis gibi mesleğin olcak. Asla geç değil rahat ol. Spor yap biyolojik yaşın 2 yıl geriden gelir olur biter :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 yaşında tıp okudum 2 sene. 4.-5. üniversite olarak.

bıraktım tabi iş var çoluk çocuk var yürümedi.

herkes diyor keşke devam etseydin. ben de zaten öylesine okudum, bi göreyim dedim tıp fakültesini, yoksa doktor olmaya niyetim yoktu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 25 Şubat 2025; 10:41:8 >
  • Tıpı bırakıp tekrar tıp için sınava giren forum üyesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu konu birkaç yılda bir açılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Tıp fakultesi deneyiminiz nasıldı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K0cibey K kullanıcısına yanıt

bişeyler öğrendik işte hocam.

çeyrek doktor diyorum kendime şakayla karışık  

birkaç kesik kafa beden falan gördük. bazı kimyasal ve fizyolojik sistemlerin biyolojik olarak nasıl çalıştığını, mantığını biraz öğrendik.

misal antibiyotiklerin çalışma sistemini mantığını öğrenince antibiyotik kullanırken 12 saatte bir denildiyse o 12 saatte bir almanın önemini anlıyorum. ama ağrı kesici veya proton pompası inhibitörü öyle değil, istersen bir gün içme, çok büyük fark olmaz muhtemelen. antibiyotikte çok fark oluyor.

güzeldi ama zor biraz. benle beraber başlayan öğrencilerin yüzde 25-30 u ikinci senenin başında yoktu, bir kısmı ilk senede elendi, az bir kısmı da ikinci senenin başında bıraktı. ben üç çocukla ve 8-5 mesaide çalışarak okumaya çalıştım. zorlasam yine okunurdu ama çocukları ihmail ederdim, işi idare ederdim vs de meslek olarak istemediğim bir işe çıktığı için zorlamadım.

• Tıp zaten 7 sene sürmüyor mu? Yani en iyi ihtimalle 25 yaşında bitirmiyor musun? 1 sene fazla olunca neden geç oluyormuş ki? Bu kafayla neden tıp okuyorsunuz ki size göre daha iyi bölümler var.

• idontremember İ kullanıcısına yanıt

hayata geç kaldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.