Şimdi Ara

270 K ya sizce ne alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 270 K var şim diye kadar hiç suv aracım olmadı almayı düşünüyorum sorunsuz olarak binilecek ne alınabilir yardımlarınızı bekliyorum saygılar...

• Merhabalar, benim çok fazla motor vs. bilgim yok ama görünüş ve prestij olarak yorumlucaksam peugeot nun suvları çok hoşuma gidiyor, sportifliği endamı vs.

Ama sanırım motor olarak bakıldığı için tiguan vs. daha iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtilhano333

Merhabalar, benim çok fazla motor vs. bilgim yok ama görünüş ve prestij olarak yorumlucaksam peugeot nun suvları çok hoşuma gidiyor, sportifliği endamı vs.

Ama sanırım motor olarak bakıldığı için tiguan vs. daha iyi oluyor.

Merhaba pevgeotun 1.2 puretech motoru ve eat6 eat8 şanzumanları çok iyidir. Şanzuman olarak vw grubunun dsgsiyle kıyaslanamaz.

• Sorunsuz olarak binilecek araç sorusuna Peugeot mu öneriyorsunuz arkadaşlar gerçekten? Şahin daha az sorun çıkarıyordur çoğundan.

Sorunsuz araba istiyorsan Kore-Japon arabalarına bakmalı, onlarda ise konfor ve performans eksikliği olur.

Ama 270 bine bu piyasada ne kalite bir suv alırsınız bilmiyorum. Ama ben olsam 215 bin liraya 1.0 turbolu egea cross urban alırdım. En azından elden kolay çıkar, sorun çıkarırsa parçaları ucuzdur vs. Veya sıfır takıntınız yoksa ikince el rav4 en güzel tercih olacaktır.

• Ben de o skalada 2016 tiguan aldım. Yakıtı hariç memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot 2002-03 yıllarında sorunlu bir 307 modeli çıkardı (elektronik sorunları vardı). Makyajla da o sorunları giderdi. Makyajlı 307'ler gayet sorunsuzdu. O zamandan bu yana ciddi sorunlu bir peugeot modeli olmadı.

Fakat forum ahalisi diline sakız etmiş "Peugeot sorunludur" diye.

Soruya gelecek olursak. Daha yeni 3008 almış birisi olarak söyliyeyim, 270'e yüz güldürecek 3008 bulmak zor maalesef. 290'a falan alt donanım 3008 bulunabilir.

• makyajlı kasa Qashqai 160bg 1.33TCe - otomatik (ıslak çift kavrama), olabiliyorsa öncelik Tekna paket, olmuyorsa Visia.

@Konu Sahibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce neresi h.o.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sorunsuz suv istiyorsanız tucson

• Elimdeki suv en sorunsuz suvdur. (Türk halkı)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.