Şimdi Ara

2G Atı Mobilty Readon HD 5730 Ekran kartı sürücü yanıt vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha 4 günlük bir laptopum var
    her şey güzel ama arada bi

amd ekran sürücüsü yanıtvermeyi kesti bu durumdan kurtuldu

diye mesaj geliyor ekran göz kırpıp normale dönüyor

her türlü güncel driver i yükledim ama olmadı

nasıl yapa bilirim yardımcı olabilecek varmı

• Xfx kartım vardı bı tane 8800gtx :d slı yapmıstım. bırısı boyle dedı dedı 1-2 ay sonra yandı hocam
    ıstersen bı bıosu guncelle kartın
  • 4 günlük makineymiş ve laptop olması sebebiyle hiç uğraşmadan garantiye verin derim. Bu çok pis bir sorundur ve bazen kullanıcı tarafından çözülemez.
  • Bazen değil %100 kullanıcı tarafından çözülemez bir sorundur sıfır aldığın bir laptopta bu sorun varsa o laptopun ya ısınma problemi vardır yada ekrna kartı aldığında patlaktır. Tavsiyem aldığınız seri laptopun yorumalrını okuyun eğer bunun gibib bir başka yorum görürseniz başka seriye yönelin eğer görmeseniz servis değil direk değişim isteyin
  • windows home premium vardı baktım sorun var lisanslı windows profesionel yükledim aynı sorun devm ediyor

windows profesionel yükledim diye sorun çıkmaz dimi
  • Recovery yapın eski haline çevirin öyle götürün bence
  • nasıl yapacağız biliyormusunuz
  • nasıl recovery yapılır
  • Notebook un markası nedir bilmem ama açılışta F10 yada F11 e basarak recovery menüsüne girip ordan yapabilirsiniz..
  • Hiç uğraşmayın bence direk garantiye gönderin eski kartımda bu hatayı alıyordum ben çözümünü bulamadım bu hata ile başladı daha sonra vpu recover hatasını vermeye başladı yani hiç kurcalamayın gönderin gitsin
  • aynı sorun bende de var. sadece youtube da video izlerken oluyor.
  • kesinlikle geri verin derim...benin eski laptopta internetten video izlerken tam ekran yaptığım zaman o hatayla karşılaşıyordum cızırtı geliyordu. sinir bozucu
  • Beyler laptopunuzun markası ne ? benimde asus a42j modeli var aynı hatayı alıyorum. Bu seride acaba böyle bir hata olalbilir mi ? hata mahf ediyor beni cod7 oynarken , online tam ekran video izlerken göz kırpması oluyor bi kaç kere sonra shutdown :S bluescreen driver desen zaten yok ortalıkta(güncelleme falan herşeyi denedim)... Açıkçası 6. Laptopun 2002 deki ilk laptopum da asusdu çok değişmiş...eskiden çok güvendiğim bir markaydı artık benim için asusun son çırpınışları...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.