Şimdi Ara

2K Czech Mafia 3'ü mü Geliştiriyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mafia serisiyle birlikte beğenilen çizgisini koruyan 2K Czech, verdiği iş ilanıyla birlikte Mafia serisinin hayranlarını heyecanlandırdı. Gamasutra'da verilen iş ilanı hayranlara şu soruyu sordurdu; "Mafia III mü geliyor?"

Buradan ulaşabileceğiniz iş ilanında oyun tasarımcısı arayan 2K Czech, yeni tasarımcının arandığı işi de hafif bir şekilde özetliyor. Geçmiş dönemde AAA kalitesindeki bir aksiyon oyununda çalışma şartı istenen bu tasarımcının yeni işi ise, 'açık dünya' öğesine sahip yeni bir aksiyon oyunu olacak.

Sizin de aklınıza Mafia 3 gelmedi mi? Bakalım sonucu ne olacak...

Kaynak

• Mafia 1 kalitesinde senaryo ve oynanabilirliğe sahip bir Mafia gelse keşke. GTA falan tanımazdım böyle bir durumda.
  • İnşallah doğruduru yeni bir mafia oyununa hayır diyemem
  • Ben Mafia 2 yi çok beğenmiştim konu vs çok yerindeydi , Mafia 3 de en çok beklediğim oyunlar arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 27 Ocak 2012; 16:57:44 >
  • MAFIA 1 tadında olsa keşke.

İlk MAFIA'yı 7 defa bitirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

MAFIA 1 tadında olsa keşke.

İlk MAFIA'yı 7 defa bitirmiştim

Sende biraz abartmışsın
  • Gemili bölüm çok tatlıydı ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2K Games'e kanım iyice ısındığı.Boş oyunlar çıkartmak yerine kaliteli sağlam oyun çıkartıyorlar.Helal olsun.Mafia 3'ün yani az çok Mafia 2'yi oynayanlar devamının geleceğini tahmin edebilmiştir.Yalnız iki Mafia oyunları arasında ki kadar geliştirme uzun sürmez umarım yine 8 kadar beklemek çekilmez.
  • Mafia 2 biraz aşırı beklenti sonucu fazla yerden yere vuruldu, ilk oyunun tadını vermemesi vs. dar harita bunlardan şikayet edildi ama 3'te eksikleri düzeltip sağlam bir oyun çıkartacaklardır GTA'ya rakip olabilecek tek Open World oyundur bana göre..
  • 2. Oyun görsellik ve oyun dinamikleri bakımından tatmin ediciydi ancak aynı şeyi görev sistemi için söyleyemiyeceğim.Kendini tekrar eden ve tekdüze oyun yapısı nedeniyle beklenen ilgiyi göremedi maalesef,hele ek paket adı altında çıkardıkları eklentiler bence rezaletti.İnşallah gelecek yeni nesil konsollarlardaki yenilik ve teknolojiden Mafia da nasibini alır.
  • Teknolojiden,grafikten çok başka şeylere,biraz daha fazla odaklanırlarsa eğer tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Mafia 2 biraz aşırı beklenti sonucu fazla yerden yere vuruldu, ilk oyunun tadını vermemesi vs. dar harita bunlardan şikayet edildi ama 3'te eksikleri düzeltip sağlam bir oyun çıkartacaklardır GTA'ya rakip olabilecek tek Open World oyundur bana göre..

Mafia 2 open world değildi pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Mafia 2 biraz aşırı beklenti sonucu fazla yerden yere vuruldu, ilk oyunun tadını vermemesi vs. dar harita bunlardan şikayet edildi ama 3'te eksikleri düzeltip sağlam bir oyun çıkartacaklardır GTA'ya rakip olabilecek tek Open World oyundur bana göre..

Mafia 2 open world değildi pek

O da eleştirilmişti bayağı 3'te onu yapmayacaklarını düşünüyorum artık serbest gezme koyarlar..
  • hadi bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.