Şimdi Ara

3 4 AYDIR İSHALİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaklaşık 4 aydır ishalim. başıma gelenleri anlatıyorum. Geceleri uykumdan uyanıyorum en az 1 kez büyük abdestimi yapıyorum ishal tabiki. Günlük yaşamda yemek öğünlerinden bi süre sonra karnım kasılıyor çok kötü ağrıyor ya gaz çıkarınca ya da lavaboya gidip büyük abdestimi yapınca geçiyor rahatlıyorum.Bazen ishalle beraber çok az kanda geliyor. Midemde yanıyor bazen. İshal dediğim lapa lapa oluyor bazen, bazende sulu tükettiğim ürünlere bağlı. az buz konuyu araştırdım 1 haftadır süt ürünleri tüketmiyorum ama işe yaramadı. herhangi bir ilaçta kullanmadım yaklaşık 1.5 ay önce sağlık ocağında bağırsak düzenleyici yazdılar kullandım bi işe yaramadı.

İSHALİMDE MUKUS VAR GİBİ PARLAK OLUYOR RENGİ NORMAL.İSHALLE BERABER GAZDA ÇIKARIYORUM BAZENDE SADECE GAZ ÇIKIŞI OLUYOR RAHATLIYORUM.

İBS GİBİ AĞIR SÜREKLİ AĞRILARIM OLMUYOR GASTRİTTEKİ GİBİDE AĞZIMDA KÖTÜ TAT YOK.

Gaita testinde parazit yok çıktı.

Varsa bu durumla karşılaşanlar yardımcı olabilirimi valla bıktım artık günlük yaşamımı etkiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir3355 -- 25 Aralık 2024; 23:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim manyak mısın hemen farklı hastaneye git 3-4 ay çok çok ciddi bi süre ayrıca eczaneye git reflor al bir an önce kullanmaya başla

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Reflor kullandım herhangi bir etkisi olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Günde 1,5 bar Eksiltiyor ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.