Şimdi Ara

3.5’ SSD Laptopa Takılabilir mi ? (Kablo ile vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuanda kötünün iyisi bi laptopa sahibim zorlaya zorlaya kasa kasa GTA V girebiliyo diyim ben ancak girerken çok uzun süreler bekletiyo hatta az önce cs de 2 saat rekabetçi ban yedim
    Bende yakın zamanda masaüstü sistem toplamayı düşünüyorum ve bu yüzden şuanlık laptopa 3.5 inch SSD alsam kabloyla idare edebilir miyim diye düşünüyorum
    (Laptoplarda 2.5 inch olduğunu biliyorum ancak ben alacağım sistemede takayım diye 3.5 olsun diye düşündüm yani bu mümkün müdür ?)
    Ayrıca diyelim kablo ile taktık illa ki hızı düşecektir ama HDD den daha hızlı olur yinede değil mi ?
    Okuduğunuz için çok teşekkürler iyi günler sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugandalı tüccar -- 5 Mayıs 2021; 14:0:27 >

• Yukarı
  • Yukarı
  • 3.5 ssd yok. Sata ssd lerin hepsi 2.5 dur. Hem notebook hemde masaüstüne takabilirsiniz. Eğer sadece notebook hizlansin istiyorsaniz 120gb size yeterli olur.

• 120 GB ssd almanızı önermem. 240GB ile arasında çok fiyat farkı yok.

Laptopunuzda 7 mm, 9 mm yada 9,5 mm HDD yuvası bulunur. Çok eski değilse direkt taktığınız anda çalışır. Çok eski modellerde (2008 ve öncesi) 2mm kalınlıkta spacer olarak geçen türkiyede pek satılmayan bir plastik destek gerekebilir. Kağıt sıkıştıran da var, evde ssd gibi köpük kesen de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.