Şimdi Ara

3.5' taşınabilir disklerde bu fiyat artışı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mart 2011'de Western Digital Elements 1.5TB 3.5'' Taşınabilir Disk (WDBAAU0015HBK-EESN modelini kargo dahil 153TL'ye satın almıştım.

Tekrardan ihtiyacım oldu satın almak istedim ama fiyatlara bir baktım ki uçmuş. aynı disk, 220TL zamlanmış, 370TL olmuş. Geçen hafta 395TL'idi. Nedir bu fiyat artışının sebebi arkadaşlar bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerboy644 -- 4 Aralık 2011; 0:05:09 >

• Döviz artışı.
  • taylanddaki sel

Diye duydum
  • çok şükür darty'deki ürünler biraz daha ucuz ama yine de 150TL fark var 9 ay öncesine göre
  • Tayland'da ki sel arkadaşlar..Yaklaşık 4-5 ay daha da bu durum sürecekmiş bilginiz olsun.
  • konuyu açmak için girmiştim zaten varmış, bence bu konu iyice tartışılmalı, daha 1 hafta önce fiyatını takip ettiğim Seagate 2Tb 3.5' Usb 3.0 Go Flex Harici Disk, 309TL iken ne olduysa oldu 450TL olmuş, birileri at oynatmaya başladı heralde yine
  • Ben ps3 için 2.5" dahili alacaktım, fiyatlar 130 lira seviyesindeyken aldım alacam diye diye geciktirdim.. Şu anda 250 lira seviyesinde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatlar ne zaman düşecek acaba?yılbaşından sonra mı acaba?
  • darty bakarsaniz en ucuz orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

darty bakarsaniz en ucuz orada

ben darty ede baktım orada da çok uçmuş fiyatlar, benim aradığım 3,5 in 2Tb usb 3.0 orda yok hem
  • emredepo.com a bakın orası da ucuz baya.
    edit:stok yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 5 Aralık 2011; 19:04:27 >
  • az önce fiyat artışını K.Maraş Vatan Bilgisayar'daki görevliye sordum, yukardaki arkadaşın dediği gibi Tayland'daki selden dolayı olduğunu söylediler, ne kadar süreceğini sormadım, iyice ümidim kesildi, canım şu anda hiç almak istemiyor, çok pahalı görünüyor fiyatlar...
  • darty'de önceki gün 3 tb wd usb 2.0 %20 indirimle 319 tl idi. Almadım. Bugün tam alayım dedim darty'de kalmamış. Diğer sitelerdeki fiyatları görünce şok oldum resmen. Neyse sağlık olsun. 1-2 ay indirme yapamayacağız herhalde.

Darty Linki : http://www.darty.com.tr/e_commerce/External-HDD-3-5/WESTERN-DIGITAL/ELEMENTS-3-5-USB-2-0-3TB-p-60489-c-30.htm

Edit: Bir aralar bunun 2tb'si 160-180 TL arasına satıldı vatanda falan. :Yanlış hatırlamıyorsam 150'ye alan arkadaşlar vardı forumda.
    Şuan bu ürünün fiyatı 420 TL yuh.http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-elements-2tb-35-tasinabilir-disk-wdbaau0020hbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd85141&categoryId=100225

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 5 Aralık 2011; 22:18:46 >

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 2:48:39 >
  • beyler internetten araştırdım bir kaç tekno marketede danıştım olayın dövizle pek ilgisi yok döviz sadece işin cilası Tayland daki Sel Felaketi çoğu harddisk firmasının üretimini aksattı ve fabrikalarda üretim yapılmıyor bildiğim kadarıyla tüm dünyada bu sorun şuan gündemde çoğu firma fiyatları çok yükseltmemek için stokları tüketiyormuş ama buda etkili bir yöntem değil bence acil değilse beklemek daha faydalı
  • Evet bende beklemedeyim ama kararsızım şuan bir tekno markette 1tb.3.5 adaptörlü hdd samsung marka 179.00tL.diyorlar ürün sıfır mı kullanılmışmı bilmiyorum, yalnız arkadaşlar 3.5 adaptörlülermi daha iyi olur yoksa 2.5lik usb ile çalışanlarmı daha iyidir onda kararsız kaldım yaa?
  • electroworld'de 2tb wd ve seagateler 269 tl, samsung'larda 229 tl. daha ucuzunu bulamadım.
  • Taylanddaki selden ötürü olduğu söyleniyor. Fiyatlar daha da yükselebilirmiş. Alacak olan varsa ya hemen alsın ya da çok acelesi yoksa beklesin derim ben. Hem modeller çok az şu anda hemde fiyatlar x2 oldu.
  • 2.El bölümünde sıfır satan arkadaşlar var. Oradan da bulabilirsiniz.
  • Bazı satıcılar arızalanan harddiskleri değiştirmeyip para iadesi yapmaya zorluyorlar.
    Bu tamamen fırsatçılık.
    Vatan bilgisayardan aldığı HD arızalanan arkadaşa bir iki gün içinde değiştirileceği söylenmiş.
    Bir başka büyük satıcı değiştirmeyip para iadesi yapıyormuş.

Böyle fırsatçı satıcılardan boş cd bile almamak lazım. Merak edene fırsatçı büyük teknoloji marketin adını söyleyebilirim. :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.