mecburen buradayım ülkemi çok üzledim ülkeninizin değerini bilin DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE 2. BİR TÜRKİYE YOK |
Bildirim
mecburen buradayım ülkemi çok üzledim ülkeninizin değerini bilin DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE 2. BİR TÜRKİYE YOK |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsan bir-iki aydan fazla Türkiye dışında kalırsa, özlemeye başlıyor sahiden de. |
Turkiye güzel ulke < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yazın tatile kaşa gittim. Orası hep yabancı turist kaynıyordu. 1 haftada memleketi özledim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaş harika değil mi? Ben ilk gidişimde erimiştim ıslanmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çarşıda pazarda kafede mayo bikini slip kadın erkek çıplak görmek sorun değilse güzel . Benim midem kaldırmıyor 60 yaşına gelmiş yemek yiyeceğiz bikini mayo giyiyor karşımızda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sosis boş yapma, aklın büyümedi bir türlü. hala 10 sene önceki lol bölümündeki bebesin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben dedim. En azından kendi adıma. Bununla birlikte olasıdır ki, vatanını seven çoğunluk adına. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 25 Şubat 2023; 23:22:34 > |
Kuzey Kıbrıs'ta iken bile memleketi özlemiştim. ecnebi ülkelerinde yaşayanların halini düşünemiyorum bile... |