Şimdi Ara

3 sene mezuna kaldığım için çok pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıf arkadaşlarımdan 3 yaş büyüğüm tıp 6 sene+uzmanlığı da saysan yıllar sürüyor sonunda da bir memur olucam zaten,boşa geçti gitti yıllarım.
    Gerçi o dönem sınavdan vs bagimsiz olarak psikolojim aşırı kötüydü intiharı falan denemiştim üninin ilk yılında,ilk sene sınava girmedim zaten,2.senemde gitseydim de okuyabilir mıydım bilmiyorum ama asla bu kadar sene bırakılmaz onu anladım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben de 3 sene kaybettim, bir şekil büyüdük olgunlastik. Zamanı satın alamayız, zararı telafi etmek lazım bir şekil. Bazen olması gerekir, yaşanması gerekiyormuş diyip geçmek gerekiyor. Ben de çok zor kabullendim, kabullenmek gerekiyormuş. Potansiyelimin çok altında bir bölümde okuyorum ama hırsımı yüksek lisansta harcayacagim. Benim düşüncem bu. Ales'e hazırlanıyorum, okul kulüplerine katiliyorum, yüksek ortalama getirmeye çalışacağım, dilimi geliştiriyorum, 2.yabanci dilimi öğreniyorum. Sadece o bataklığa kapilirsan çıkamazsın. Düşünce çemberine kendini kaptirdigimizda o çemberden çıkamıyoruz. Olanı değerlendireceğiz.
  • 3 sene mezuna kaldığım için çok pişmanım

• Beni engellediysen niye konularıma bakiyon

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Seninle dont muhattap artık,hepiniz birlikte arkamdan iş çevirdiniz

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
  • Neden tıp seçtin . En zor bölümü seçmişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3 sene kaybettim, bir şekil büyüdük olgunlastik. Zamanı satın alamayız, zararı telafi etmek lazım bir şekil. Bazen olması gerekir, yaşanması gerekiyormuş diyip geçmek gerekiyor. Ben de çok zor kabullendim, kabullenmek gerekiyormuş. Potansiyelimin çok altında bir bölümde okuyorum ama hırsımı yüksek lisansta harcayacagim. Benim düşüncem bu. Ales'e hazırlanıyorum, okul kulüplerine katiliyorum, yüksek ortalama getirmeye çalışacağım, dilimi geliştiriyorum, 2.yabanci dilimi öğreniyorum. Sadece o bataklığa kapilirsan çıkamazsın. Düşünce çemberine kendini kaptirdigimizda o çemberden çıkamıyoruz. Olanı değerlendireceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Arkadaşım eczacılık istiyordu. 5. Senesinde anca kazandı. Çok memnundu. İstediğin bölümse yaş önemsiz. Bir akrabanın kızı da tıp okuyor 70 yaşında biri var sınıfta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi ölüm iste tıp kazanmissin

• Hocam 2.yıl gitseydiniz tıp geliyor muydu gelmiyorsa 1 yıldan bir şey olmaz

• Yaşadıklarımız benzer gibi. Çok başarılı bir öğrenciyken ağır depresyona yakalandım. Şu an çok daha iyiyim ama 3.mezuna kaldım ailemin ısrarıyla. Tıp istiyorum kendimi geç kalmış gibi hissediyorum bu günlerde ama hayata bir yerden tutunmak gerekiyor. Arkana dönüp bakmamak bazen en iyi seçenek.

• Ben de 3 sene kaybettim

• Mezuna kalmak nedir? Yeni bir terim mi??

• elkasmirza E kullanıcısına yanıt

sınava bir yıl daha hazırlanmak.

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt

Sınıfta kalmak yani

• elkasmirza E kullanıcısına yanıt
    Liseden mezun oluyor,yks sınavına giriyor ama yks sınavını kazanamıyor. Sınıfta kalmak değil yani.

• Lvbel c5 şampiyon

• Zaman kaybı, benim de bu konuda yaramın olduğu gerçekten can acıtıcı bir durum. Bu durumda seni anlayabilecek bir bireyim çünkü zamanında aynı ruh haline ben de bürünmüştüm. 2 yıl diş okuyup 1 sene de sınava hazırlandıktan sonra mühendisliğe geçiş yaptım.
    Ne yazık ki bu olumsuzlukları kafaya fazlaca takmak, insanın geleceğini ümitsiz bir hale sokabiliyor. O nedenle yaşananlardan ders çıkardıktan sonra kalanları çöp kutusuna fırlatıp kaybolan yılları verilecek doğru kararlarla geri almaya odaklanmak en mantıklısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 27 Ağustos 2024; 7:59:12 >
    Bence git yaşı 30-35 olan bir doktora sor 3 yılın önemi var mıymış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.